played this game before

Min kropp är inte med i matchen. Tror den tar mycket stryk av kiropraktorbehandlingen för jag är väldigt stel och öm överallt. Sedan har jag inte tränat så mycket de senaste dagarna och det brukar också resultera i stela leder.. Hade vilodag i tisdags, körde ett lättare mag- och axelpass i onsdags men ställde in bodypumpen för att mitt knä och insida lår var alldeles för ömt. Följt av ytterligare en vilodag igår. Har inte tränat idag heller. Än. Känner mig oerhört slutkörd och magen lever sitt egna lilla liv. Men jag känner mig väldigt glad just nu ändå.

Jag har varit ledig i två dagar och jag kan lova att huset inte är detsamma i förhållande till i tisdags. Det är så roligt att fixa och dona och göra om..

Tisdag kväll och Martin gick och la sig tidigt. Jag kände att jag också skulle behövt bege mig mot snarkofagen men vet ni, jag blev så jäkla sugen på att rita. Så jag tände alla levande ljus jag äger och har (typ) och ritade.





Påbörjade denna teckning för längesedan. Alltså flera-år-sedan-längesedan. Det går långsamt men det är för att jag är så sjukt noggrann.Har nog bara två FFIX-karaktärer att rita av sedan innan jag ritat allihopa! Så sjukt nöjd över dem alltså. Men de har tagit måååååånga timmar. Många.

Onsdag - ledighet och sol! SAY WHAAAT! Fint väder på min lediga dag, knappt jag kunde tro det! Men ingen sovmorgon för klockan åtta skulle jag vara på Bohuslinden för mitt sista samtal med Maria. Sist gång skulle egentligen vara sista samtalet men det var liksom inte dags då, det var alldeles för mycket saker i rullning. Men nu kändes det rätt. Jag har dragit ner på stress, oro, måsten, tvångstankar, jobb, panikångest (!) och framför allt så tar jag mer vara på min fritid nu. Marias work here is done. Det är alltid vemodigt att avsluta sådana här saker och man blir ju lite nervös men jag vet ju var hon finns. När jag klev utanför Bohuslindens dörrar kände jag mig lite mer fri än innan. Det känns som att jag nått en milstolpe nu, vänt sida och påbörjat ett nytt kapitel. En väldigt fin känsla.

Jag skulle möta upp en gammal klasskamrat men var tvungen att ta itu med bilens blinkande servicelampor och farmin föreslog en lunch så jag tackade inte nej. Så vi tog en tur till Asian Town och hade en trevlig lunchtimme med prat om allt möjligt.



Han hade den här vaniljlikören (?) i fickan.. Jag frågade varför i herrans namn han bar runt på den och då svarade han nöjt "För jag vill visa alla hur motbjudande den är!", haha. Ja jag hade inte druckit den i alla fall..



Efteråt catchade jag up med Felicia, en gammal klasskamrat från högstadiet. Vi har nästan aldrig umgåtts på egen hand och utanför skolan så där (förutom som små kids då våra päron tyckte att vi skulle leka och vi inte tyckte så mycket om varandra, haha!) men oj så roligt det var! Så lättsam, härlig och rolig.. Människor med "rätt" mindset attraherar mig fruktansvärt mycket. Vi tog en kaffe och kaka i solen vid havet och hennes kompis Erik kom förbi. Vi satt där i några timmar innan det var dags att bege sig vidare men jag kände mig så full av ny energi så det går nästan inte att beskriva. Så känner jag så här, varför ändå in i helsike har vi inte träffats så här tidigare för? Varför?! Hon flyttar ju från stan nu i augusti så ah.. Men förhoppningsvis ska vi väl hinna ses några gånger till innan dess.



Fick väl snyggaste brännan i kommun på köpet. Aj aj aj.

När vi gått åt varsitt håll smet jag in på The & Krusiduller.. Bästa butiken i stan. Hoppas de aldrig lägger ner. Någonsin. Man kan gå tjugo varv men fortfarande inte känna att man sett allt för de har sååå mycket fint!

Det här lyckades jag behärska mig och hålla mig till i alla fall:



Tavlan kändes så jäkla rätt för mig. Jag med mina att-göra-listor som bara stressar upp mig. Nu har jag bara en. Så, så, så bra.



Gick även förbi bokhandeln. Den hoppas jag också står kvar länge för den är så gemytlig. Egentligen skulle jag bara ha en whiteboardpenna men hittade lite annat.. bland annat oljepastell! För att teckna med blyerts i fina linjer och skuggningar tar så jäääkla lång tid.



Kom hem och släppte allt i hallen, tog på mig en t-shirt och shorts och la mig i solen för lite mellanmål i form av kvarg.



Fick syn på en talgoxe med massa mat i munnen (näbben?) som spanade.. Den verkade väldigt vaksam så jag tittade på den länge och funderade på vad den höll på med. Tills den flög in under vårt tak och jag genast hörde en himlans väldans massa fågelkvitter därifrån och förstod att den hade en massa bäbisar därinne!.. Lång historia kort så har jag infiltrerat deras bo och är inne på dag tre. De misstänker fortfarande ingenting, de tror bara att de fått ett mindre syskon. ;)

Skämt åsido så betraktade jag när både mamma och pappa talgoxe flög fram och tillbaka med mat. Vilket evighetsgöra.

När solen gått i moln tog jag itu med veckostädningen av huset och när jag var klar log jag mig ner vid matbordet, tända ljus, John Mayer och ett vinglas med Celsius. Lyxus, som norskarna säger. Jag hann bara skissa alla konturer och påbörja färgläggningen med kritorna.. Jag satt i flera timmar och det var svårt att slita sig faktiskt.



Så här såg den ut innan jag började färglägga!



Unikitty från Lego the Movie! Är rätt nöjd över att jag fik till proportioner och vinklar rätt utan att använda linjal och mäta.. Jag hade en bok som linjal för att göra raka streck men gick på känsla gällande mått. Mhm. Nöjd. Gick och la mig strax efter tolv, väldigt nöjd och belåten med en fantastisk dag i solen. Fick uträttat lite ärenden men också umgåtts med familj och vänner, samt spenderat lite tid ensam. Helt, perfekt.

Vaknade vid halv åtta på torsdagen, när Martin vände upp och ner på hela huset för att hitta sina nycklar. Pussade honom hejdå och gick och la mig igen och tänkte snooza i en halvtimme.. smo på något vänster blev tre timmar. Jag stensomnade, vaknade inte av larmet och inte av mig själv heller, förrän halv elva. Vad fasen hände där liksom. Men ingen idé att sura ihop för att dagen gått mig obemärkt förbi, bevisligen behövde jag sova plus att min morgonform såg rätt schysst ut och distraherade mig direkt från mitt frowny face.

Nakenchock:





Min mage alltså. Kan se superplatt och fit ut om den är tom på mat men så fort jag äter ser jag ut att vara gravid i femte månaden typ.

Tillskillnad från dagen innan var det en väldigt grå dag. Regnet öste ner och e mörka molnen liksom gav ett väldigt grått filter på allt som solljuset lyckades röra. 

Så, jag tog på mig bara underkläder och en av Martins för stora T-shirts och ägnade nästan hela för- och eftermiddagen åt att måla. Började färglägga min Unikitty och det var så roligt! Men utmanande eftersom typ hela hon är rosa (i tre olika nyanser) men jag har ingen rosa krita. Ergo jag måste måla först röd, sen vit, sen röd, sen vit, få det så jämnt som möjligt och i rätt nyans hela tiden.. Det är dessutom väldigt svårt att måla nära linjerna. Oljepastell är kladdigt och smulorna som blir när man målar är svåra att borsta bort eftersom de gärna fastnar och färgar av sig. Skuggningar gör jag genom att lägga en mörkare nyans över grundfärgen och skrapa bort med en kniv.

Måste säga att jag är väldigt nöjd med resultatet än så länge även om jag har den jobbigaste biten kvar! Det är alltid så nervöst, man är rädd att förstöra hela bilden för varje nytt påbörjat moment. Men jag kommer nog fortsätta på den ikväll!




Ah just det, jag ägnade en del av dagen åt att argumentera mot folk som hade fel på internet. Kan ni tänka er? Häh. Nyheter24 hade lagt upp en länk om "7 fakta som bevisar att tamponger borde vara gratis" och jag skulle bara vara lite rolig, så jag kommenterade, och strax var min kommentar längst upp med över 260 likes och en jäkla diskussion under.. Jag förstår inte varför jag ens försöker diskutera. Blir bara frustrerad när folk inte håller med mig, haha.



När Martin kom hem gjorde jag mig redo för en tur till Tanum och besöka Rituals... på deras VIP-kväll! Vi handlade sååå mycket alltså.. oförskämt mycket. Men det var så roligt! Alltid kul att unna sig!

Efteråt gick vi till Chillbox och köpte frozen yoghurt. Alltså det är verkligen inte min grej. Det är ju så kallt så tungan domnar bort och man känner ju ändå ingen smak på något annat förutom själva yoghurten då.. Man öser på med frukt och grejer men känner ingen smak av det. Haha.





För en gångs skull tog jag MER än Bowiesbun..

Tanken var sedan att vi skulle åka till gymmet men klockan blev så mycket och ingen av oss var bränntaggad så vi åkte hem istället. Och myste loss. Det här köpte vi på Rituals...!



Ett fat att ha produkter på, en spraydeo, en parfym, ansiktsskrubb, ny kroppsskrubb, lotion och en teburk. Med fåglar på. Jag skulle kunna köpa hundbajs om det var fåglar på. Sedan så fick jag också med lite solskyddsprodukter på köpet! Och en necessär till. Det var najs!



Closeup på parfymen..



Bowies kan handla han med. Haha.

Dessutom köpte jag, inpackad i papper..



Världens gosigaste tröja någonsin! Den har en huva dessutom! Och fickor!





Halv tolv på natten fick jag dille på att göra om.. så jag samlade alla våra Rituals...-produkter på samma ställe. Organiserade om i garderoben och lite sånt med. Ni vet, sånt man bara får för sig att göra mitt i natten när man borde sova.



Visar även hur det ser ut vid mitt sminkbord nu när jag gjort om under mina lediga dagar.



Imorse var jag hos kiropraktorn och sedan hos farmor och drack en kopp kaffe och bara pratade en stund innan det var dags för jobb.. Eftersom kroppen är så pass krasslig var min chef Hanna snäll och bytte bort mitt nattpass idag. Jag har svävat på moln hela dagen för den sakens skull, jag grämde mig inte för jobbet i sig men för faktumet att behöva sitta bakom ett bord och komma hem halv fyra inatt.. och jobba på i sju dagar utan ledighet däremellan..



Har i alla fall haft en bra dag på Västra och fått mejl med fina ord från chefen. Blev genast mer motiverad trots att min energi är oerhört låg.. Skönt att jag kör hela helgen i den här butiken själv, det är så mycket lättare att planera och strukturera arbetsdagarna.

Nu ska jag åka hem till älsklingen min och njuta av det faktum att jag är ledig inatt. Hoppas jag får sova riktigt gott och ordentligt inatt, men först blir det nog att måla lite mer på min Unikitty. Hade egentligen tänkt träna ikväll men jag har ingen anledning alls om jag känner efter. En vilodag extra har ingen dött av.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

new way to bleed

Vet inte vad det är med mig, har fått superdille på att inreda huset. Shabby chic ska det vara. Har till och med funderat på att flytta hit min säng som står på Söle, den som jag målade vit och klistrade på en väggdekal på fotänden. Frågade Martin om jag fick lov att försöka få in båda sängarna i hans rum, på så vis behöver vi inte kasta ut någon av de sängarna som står i huset nu PLUS att det resulterar i en dubbelsäng inne hos Martin.. Kan vara ganska najs de gånger vi faktiskt sover ihop. Han sa att om jag kunde få det att gå ihop var han villig att överväga. Så här ska nu mätas, vridas och vändas och funderas!

Gick och köpte lunch på Asian Town häromdagen och gick förbi Systrarna Grene där jag såg helt ljuvliga fågelburar i skyltfönstret.. Var tvungen.. Fåglar.. Så.. mycket.. fåglar..



Ett smyckesträd och två burar!



Tre små skyltar att hänga upp på väggen. Tar nog ner min Walking Dead-affisch för att göra plats, haha.



Samt en liten låda med te.

Som jag tidigare berättat har jag ju varit hos kiropraktor och fått i hemläxa att stretcha två gånger om dagen samt rulla på foamrollern.. Det är superdupermega smärtsamt men desto mer behöver jag det. Försöker rulla några minuter framför TV:n eller vid spisen när jag bygger mat.



Och på tal om mat. vad sägs om denna aptitretande middag jag slängde ihop häromdagen? Haha. Det här med färgglad mat och kanske en sås var att ta i. Gluten- och laktosfria fiskinnar bara för att det är så gott (hela bitar fisk inuti liksom, inget nermalt fiskgegg samt rösti.  #wherearemyvegetablesat



Köpte nytt proteinpulver också. Jag dricker så sällan proteinshakes för jag tycker de smakar så illa men skulle egentligen behöva det efter träning eftersom det vanligtvis tar ganska lång tid mellan ett avslutat gympass och det att maten står färdig på spisen där hemma.. Och framför allt när jag tränar på morgonen och åker direkt till jobbet efteråt. Mellanmål liksom. Lite smidigare än att äta fyra burkar kvarg..



Jag var i vanlig ordning skeptisk men jag gillar den faktiskt! Det är inte gott. Det är det inte. Det smakar lite sur chokladmilkshake men jag blandar väldigt koncentrerat så jag bara kan svepa den och sedan må illa i en kvart efteråt för att det liksom vänder sig lite i magen.. MEN, helt klart den godaste proteinshaken hitills. Jag gillar inte proteinshake. Haha. Fördelen är att den är väldigt slät i konsistensen, alltså blandar man den med vatten så är det fortfarande vattnigt och inte tjockt. För det är det värsta med shakes tycker jag, ->konsistensen<- .. att det blir så tjock och mäktigt. Men denna slinker ner! Dessutom innehåller den aminosyror och kreatin, allt i ett. Jag tror (ja tror, I wouldn't know) den är ovanligt god för att vara proteinshake men jag är ju ett hopplöst fall och kommer nog aldrig njuta av det så länge jag lever, men det är näring och är bättre än ingenting. Biffprotein är som regel snällare mot magen än vassleprotein. Men jag blandar ju med mjölk oavsett så för mig spelar det ingen roll ju, haha!

Min kära far har förbarmat sig över min bil några gånger under veckan som varit. Sist följde Martin med när vi skulle hämta den och passade på att gosa med Majsan som inte var lika förtjust.. Hon älskar att kela och bli kliad på magen men att bli buren är INTE okej.



Jag hade redan varit på gymmet och kört ett benpass den morgonen, men jag var så jäkla taggad ändå.. Jag hade kört ett riktigt tungt benpass på morgonen, jobbat 10-19, hämtade bilen och skulle handla och sedan åka hem.. Men Martin åkte till gymmet under tiden jag handlade och jag var faktiskt väldigt sugen på att köra ett pass till trots att klockan var mycket och dagen långt gången. De stunderna bara MÅSTE man ju ta vara på så jag åkte till gymmet och drog på mig mina fortfarande svettiga kläder och körde ytterligare ett tungt pass, helkropp denna gången. Passade på att inviga mitt nya L-Arginin och ääääntligen hade jag samvete att köpa en burk med Xtend mango efter att ha tagit mig igenom nästan 50 portioner av äpplesmaken.. Lite mindre än halva burken kvar..



Jag brukar vanligtvis vara väldigt sparsam med att använda kosttillskott. Det enda jag använder på daglig basis är BCAA och egentligen tycker jag det räcker. Det är bra bränsle för musklerna under tiden man tränar, särskilt om man tränar så mycket. Men jag har länge varit sugen på att prova rent L-arginin som också är en aminosyra. Det låter väldigt späcksigt men det är inte såå spännande egentligen.. Argininet används vid bildande av kväveoxid som i sin tur reglerar vidgandet av blodkärlen, ergo en kraftigare syretillförsel till musklerna.Fördelen med det för min del är att det är stimulansfritt, alltså man blir inte pigg utav det eller så, men man blir varmare, (rödare!,) svettas lite mer och får sjukt mycket bättre kontakt med musklerna. Oh, that, burn. 



Passade på att ta dagen andra stretch enligt kiropraktorns rekommendationer, framsida lår, insida lår, höftböjaren och sätesmuskulaturen.



Känner att jag hittat tillbaka till en stabil och stark kropp efter att ha svajat lite med både målmedvetenheten och styrketräningen.

På söndagen förklarade jag sovmorgon, kände ingetm trängande behov av att köra ett tredje styrkepass sju timmar efter lördagens andra pass. Hela helgen var jag på mellanbutiken och det var kul att gästa lite!



Kvällen och veckan avslutades i vanlig ordning med en timmes bodycombat. Inte många deltagare men de körde gärnet och det gav mig så mycket energi och så stor endorfinutdelning efteråt!



Efter en arbetshelg hade det naturligtvis känts gött att få vara ledig måndag men icke. Helgen var extrapass och nu går jag äntligen på ordinarie schema.. Bortsett från inventeringen nästa vecka. Jag har länge längtat efter veckan med bara tre pass men den känns som att den inte kommer närmare. Alls. Jag har i alla fall slutat räknat dagar och timmar och tänker inte på hur mycket jag jobbar. Det blir lättare att ta sig igenom tunga arbetsperioder om man inte drunknar i självömkan på vägen. Jag antar att jag fortfarande jobbar ganska mycket men tiden däremellan är så mycket mer värdefull än vad den brukade vara.. Förr stressade jag alltid för jag kände mig tvungen att vara produktiv men nu är jag mer tillbakalutad. Vill jag strunta i disken en kväll så gör jag det och läser bok innan läggdags istället. Det är så ovanligt för att vara jag men det känns mer och mer naturligt. Jag känner mig lugnare inombords. MYCKET lugnare. Tar mig tid att andas, njuta, bara vara och det utan ångest. Det är inget drastiskt som förändrats i mitt liv, men jag har förändrat mitt tänk.



Att inse att man är herre över sitt eget mående innebär inte bara ett stort ansvar utan även en ännu större frihet.

Jag har tagit upp läsningen på riktigt igen och det känns så bra! Om målsättningen är att sova vid midnatt så tar jag och kryper ner i sängen med boken strax efter elva.. Och sedan är det svårt att slita sig. Har även börjat ta med den lite överallt, så istället för att pilla på mobilen beger jag mig till Westeros med drakar och riddare.. I stillhet och tystnad i vårt lunchrum. Så skönt att bara koppla bort! Har tagit mig igenom tvåhundra sidor på några dagar bara. Det är tråkigt att jag redan sett serien och vet vad som händer vem men å andra sidan så är det mycket jag missat som jag får komplettera i text nu istället. Många aha-upplevelser utlovas.



Sedan så drog jag en rövare igår och bokade biljetter till ONE Live! Jag ska alltså i slutet av oktober åka till Stockholm och köra bodypump och bodycombat i Globen. Klasserna ommer filmas och användas som utbildningsmaterial sedan! Tror det kommer bli sjuuukt roligt och desutom kommer jag träffa lite vänner från olika ställen i Sverige, som jag mött genom LesMills och instagram. Hotell och allt är färdigt så now we play the waiting game!



Igår en kvart innan stängning kom Martins kompis Martin, Daniel och Daniels flickvän förbi mig på västra butiken. Sååå roligt! Min energi gick från bott till topp bara av den lilla stunden, det var väldigt kul att träffa Martin en gång till och jag hoppas han kommer förbi fler gånger. Så himla gullig kille.

När jag kom hem hade Martin köpt pizza!(!!) Glädjen. <3 Jag var så himla hungrig och hade kunnat äta två! Dock hade jag inget kolsyrat hemma så det fick bli dagens tredje Celsius.. Det var ödet alltså, i vanliga fall dricker jag alltid tre under dagen men igår blev det bara två, för första gången på typ ett år.. Det var för att det skulle finnas utrymme till en till på kvällen där. Är glad att jag inte har så ont av koffein att det påverkar sömnen, för jag stensomnade två timmar senare. Underbara måndag, med pizza, Celsius (finn fem fel liksom) och ett rykande nytt avsnitt Game of Thrones! Gick och la mig med huset i skitigt skick men det gjorde ingenting för jag hade en väldigt bra kväll ihop med min Loverbunz. Bowies. Martin.



Imorse hann jag röja lite i huset inna jag åkte, tog hand om det värsta och styrde sedan min kos mot kiropraktorn och det kändes så skönt att kunna säga att jag stretchat och foamrullat som jag blivit tillsagd. Hon såg redan förbättring jämfört med sist och behandlingen.. Fruktansvärd. Nästintill outhärdligt ont gjorde det när hon skulle lossa knutar vid insidan av låret och skrapa upp vävnad i knät.. Men det är ju för en god saks skull så det är bara att bita ihop och.. eyes on the prize.



Kolla! Huden svullnade upp där hon skrapat och jag fick som ett decimeterbrett stort myggbett alltså.. Fyyy det gör så ont och jag är så öm att jag knappt kan gå, köra bil är också sjukt svårt.. Men det går över. Tur jag förklarat vilodag idag för både kroppen i allmänhet och för knät specifikt.

Hade en timme till övers efter besöket så jag smet upp till farmor för att prata en stund plus att jag fick låna en påse frysta grönsaker att kyla knät med. Våra samtal blir mindre och mindre innehållsrika för hon frågar och säger samma saker tio gånger om men bara att sitta där, hålla hennes varma händer, höra rösten och se henne le och skratta det är liksom värt så mycket ändå.

Åkte till jobbet med en halvtimme till godo för jag åkte från farmor när de kom för att hjälpa henne klä på sig och så. Känns skönt att överlämna henne åt någon och veta att hon inte är ensam när hon säger att hon är väldigt trött och inte mår så bra. Förhoppningsvis ses vi på fredag igen.

Men nu ska jag avnjuta de sista minuterna av rasten och sedan ska jag jobba på till åtta.. SEDAN ÄR JAG LEDIG I TVÅ DAGAR OCH ORD KAN INTE BESKRIVA LYCKAN HÖRRENI!

Ha en himlans bra tisdag!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

unbowed, unbent, unbroken



Efter jobbet i lördags drog vi till gymmet.. Jag var egentligen inte alls sugen och Martin sa att vi kan strunta i det om jag ville.. Men jag hade ingen riktigt bra ursäkt så jag släpade min stora rumpa dit ändå. Och så bra det blev! Körde ett tungt cirkelpass med högreps, i bland annat marklyft och knäböj.. och en massa annat.. Hade så hård pump i kroppen att det gjorde ont. Svettades som as. Det tog sjukt lång tid innan vi kom hem efteråt, för jag hittade människor att stanna och prata med precis överallt kändes det som, haha..

Söndag kom och kaoshelgen övergick till chilllidill. Det var ju sjuttonde maj va, Norges nationaldag, så alla norrmän var hemma och firade. Typ. Men jag fick dagen att gå ändå och rätt som det var, var det dags för kväll och bodycombat!



Hjärtat är kroppens viktigaste muskel! Man måste träna den med..



Jag kände mig lite ur form rent instruktörsmässigt. Tappade bort mig i koreografin och varierade inte min coaching någonting nästan.. Nej det var sannerligen inte ett av mina bättre pass men jag hade roligt! Plus att älskling var med!



Hittade lite motivation på insidan av combatshortsen, haha.



Den här har jag inte visat heller! När Martins kompis (Martin) kom hit så hade de varit på systemet bland annat.. och bokhandeln. Martin hade köpt en förlåt-för-att-jag-ska-bli-full-ikväll-present till mig. Fett najs present! Kul att jag öpt en present till honom också, samma dag.. En bara-för-att-present som jag snabbt gjorde om till en tack-för-presenten-present, så nu väntar jag spänt på en tack-för-tack-för-presenten-present..!

När vi kom hem söndag kväll bara säppte jag allt rakt på golvet där jag stod och struntade i det stökiga huset. För nu var det minsan söndagkväll och det innebar stundande ledig måndag!

Gick upp tidigt för att skjutsa in Martin till jobbet.. Hans första dag på sitt nya jobb efter två veckors semester. Jag var orolig att det skulle bli ett problem för oss, att det skulle orsaka mycket irritation och osämja att han gick hemma hela dagarna och det inte blev jättemycket gjort.. Men det har gått så himla bra! Jag fick förklarat för Martin hur jag kände och frustrationen över att känna att jag konstant är den drivande kraften, och efter det har det bara rullat på. Jag är så oändligt tacksam över att han är så lyhörd, och snäll. Han försöker verkligen hjälpa mig efter bästa förmåga och han gör det så bra. En massa kärlek till dig, älskling.

Anyhow, när jag släppt av honom på jobbet passade jag på att köra ett styrkepass på gymmet. Mage och axlar stod i fokus och jag var så sjukt effektiv att jag var färdig efter typ en timme. Sedan skulle jag få njuta av en ledig dag i solen..

Så jag struntade återigen i det stökiga huset och begav mig ut i solen. Det var lite för bra för att vara sant att vi skulle få sol och tjugo grader varmt på min lediga dag men det fick vi i typ en timme.. Han njuta lite av solen innan den gick i väldigt mörka moln. Men det var mysigt så länge det varade.



Celsius i mitt Starbucks-glas.

När vädret ändå skiftade om till blåst och grått så gick jag in och började städa entusiastiskt. Martin hörde av sig och sa att de blev klara tidigare än beräknat så jag åkte in till stan för att hämta honom. Han hade tagit en tur till Järnia och handlat lite saker till huset, vi tog en sväng förbi Nilsson Bil och köpte grejer till hans bil och sedan åkte vi hem till Söle för att hämta min bil..

Inte bara hade farmin bytt bakaxel och andra delar, han hade tvättat den och gjort den så fin! Jag är så bortskämd med det där.. Jag dammsög ur den lite snabbt innan jag åkte hem till Näsinge för att fortsätta mitt städande under tiden Martin lagade middag.




På kvällen åkte jag in till gymmet för att hålla en timmes bodypum. Tro mig när jag säger att det tog emot sjukt mycket.. Utan att gråta ut för mycket kan jag säga som så att jag börjar känna mig väldigt omotiverad till att hålla just det passet.. Det har varit så himla många pass i veckan de senaste månaderna och det suger liksom ur glädjen lite att känna att jag är tvungen att köra var och varannan dag. Jag tyckte att det var skitjobbigt att känna att jag hade en tid att passa för jag hade så gärna stannat hemma den kvällen.. Svårt det där. Jag känner att jag kanske skulle behöva lägga pumpen på hyllan och fokusera på combaten nu ett tag. För som det är nu är jag inte motiverad själv och då är det sjukt svårt att motivera andra. På grund av olyckliga omständigheter har jag tyvärr varit ensam i att hålla passen rullande under en lite för lång period och egentligen har det varit lite overkill. Vi får se hur det blir framöver..



Det är inte själva arbetet i sig eller den fysiska påfrestningen, det är mest det att jag alltid är låst och har en tid att passa 3-4 gånger i veckan. För otroligt lite utdelning, för det mesta. Själva lönen är ju så gott som obefintlig om man kvittar det med bensinpengarna jag lägger ner på att ta mig till och från jobbet.. Plus att det för det mesta inte är särskilt många deltagare heller.

Nej det känns helt enkelt inte bra nu. Och då blir det inte bra för någon.
 
Nåväl, vi får se hur det blir framöver som sagt. Jag överlevde kvällen ändå.

Imorse hann jag med att ta lite bilder och väga mig för att uppdatera PT-Emelie. Lika roligt att ta bilder varje gång.. eller..



Åkte sedan in till stan för att besöka kiropraktorn. Jag fick träffa Björns kollega Elisabeth denna gången och jäklar vilken energi och entusiasm den kvinnan hade! Hon kollade på mina knän och gav mig en snabb diagnos på att jag har haft fel squatteknik under en längre period, buttwink för den som är insatt. Det innebär att jag i bottenläget pekar ner med rumpan mot golvet, avbelastar benen och lägger vikt på ländryggen istället.. Ett väldigt vanligt förekommande fel då knäböj faktiskt ÄR en tekniskt utmanade och krävande övning. Hennes förslag var att antingen underhåller jag bara problemet lite då och då och får leva med det, eller så kör vi på intensivt i tre veckor för att bli kvitt problemet för gott. Så nu påbörjar vi intensivrehab! Hon lossade på knutar i låren och skrapade upp vävnad i knäskålarna som hon menar ligger fel.. Vi behöver lossa på den så kroppen kan bygga upp ny vävnad, så knäskålen får mer rörlighet och det åt rätt håll. Sjuuukt smärtsamt men det är något jag är beredd att offra för att bli smärtfri. För egen del behöver jag rulla på en foamroller och stretcha några minuter två gånger om dagen. Det kommer bli bra tror jag, jag gillade henne.

Besöket hos kiropraktorn gick snabbare än förväntat så jag tog en sväng upp till min älskade farmor. Hann bara vara där i en halvtimme men det var värt så mycket för oss båda. Vi drack kaffe och pratade, jag fick läsa anteckningarna som vårdarna skrivit för varje gång de besöker henne och det värmde mitt hjärta så, hennes obotliga optimism och glädje. Varenda anteckning berörde att hon var nöjd och glad. När en av tjejerna kom för att hjälpa henne med mediciner och strumpor sa hon till mig att din farmor gnäller eller klagar aldrig, då svarade farmor att det är för att hon inte har något att gnälla elelr klaga på. Den människan alltså.. Så mycket värme.

Resten av dagen har jag och mina väldigt ömmande lår tagit oss igenom en arbetsdag som gick oförskämt fort. Dagarna på Västra gör faktiskt det, bara svischar förbi. Var tvungen att skriva en lista på saker att göra imorgon eftersom jag inte hann allt idag. Sådant gillar vi.

Nu ska jag åka hem och mysa ihjäl min älskade sambo. Jag ahr känt mig ovanligt trött och lite illamående under dagen så jag har längtat så mycket efter att bara få gosa och halvsova i hans famn.. Kanske steka proteinpannkakor till kvällsmat.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

tuesday's gone

Wowsers, världens bildbomb incoming. Mest överhängande selfies. Be aware.

Martin har sin kompis Martin på besök. Japp, det är dubbelt upp av Martin i House of Böwes ikväll. Vi har ätit sjukt god middag, druckit lite och nu sitter de och nördar TV-spel men jag tänkte vara en god flickvän och dra mig undan för kvällen och låta grabbarna gejma och dricka lite till. Jag är trött men taggad inför morgondagen.



Redo för bodycombat i söndags! Svag uppvärmning inför denna träningsvecka..

Måndag, rev av ett schysst gympass innan jobbet och kände mig galet uppumpad efteråt. Passade på att inviga mitt nya linne från Freddy, äääälskar det!







På tisdagen däremot, vaknade jag  och mådde fruktansvärt dåligt. Hade magont som bara vägrade att släppa och dessutom kände jag mig väldigt febrig. Jag var medveten om att det antagligen skulle släppa om jag bara kom igång med dagen men ni vet, det bara vände sig.. Hela mitt väsen bara skrek nej. Och jag ägnade säkert en timme åt att överväga, men fattade tillsist beslutet att sjukanmäla mig. Något jag sällan gör men jag kände att jag har jobbat i betydligt sämre skick så jag har den här gången till godo.. Är så tacksam över att jag tog det beslutet, har sällan varit i så stort behov av en dag utan måsten. Jag sov 14 timmar och framåt kvällen kände jag mig inte piggare men magontet var borta. Följde med Martin in till stan för att han skulle träna men jag passade på att prata om framtidsplanerna med platschefen och tog en tur till Blomsterlandet i väntan på älskling.. Fick äntligen bytt ut mina växter mot plastblommor. Det är tråkigt men det blir ju desto fulare när alla blommor jag äger och har bara vissnar och halvdör.. Ser faktiskt väldigt mycket fram emot den dagen då vi har tid att ägna oss åt trädgårdsarbete. Jag tycker inte alls att det är kul i sig men det skulle vara roligt att få det snyggt runt om huset och kanske odla lite..?









Resten av kvällen bjöd inte på mycket annat än slappande, regn som smattrade mot rutan, tända ljus, Final Fantasy IX i timmar och chips.



Dagen efter kände jag mig bättre och väckte Martin hyfsat tidigt för att åka in till gymmet. Fick till ett vansinnigt tungt helkroppspass, perfekt uppvärmning för kvällens bodypump.. Eller något..



Väx, muskler, väx!







Fick en sådan sjuk träningsvärk i trapsen och bröstet.. Jättebra pass! Lika bra dagsform!



Efteråt åkte vi till Bamboo City för lite lunchbuffé och ladda upp med gains efter tungt pass. Vi skiljdes åt och åkte iväg i olika ärenden.. Jag skulle förbarma mig lite över min bil och började med tvätt på Statoil..



Åkte till Däckshoppen för att byta bort det nedslitna däcket och åkte sedan hem till Söle för att lämna bilen i farmins säkra händer. Äntligen ska bakaxeln bytas! Finns inga ord som beskriver hur tacksam jag är över att han hjälper mig med detta..

Hann hem, kasta i mig mat och slumra till på soffan i en kvart innan jag åkte in till gymmet igen för en timmes bodypump. Efteråt tog jag en sväng till Ica för att handla lite grejer och bland annat engagera mig i Martin ordentligt, han som ställt upp, lyssnat på och funnits till för mig varenda vaken minut det senaste..



Kanske fick med mig ännu en ljuslykta hem. Fattar inte. Jag har typ 40 stycken. Ändå finns det plats för fler.

Myskväll med älskling fick avrunda onsdagen.. Sockerfri glas med färska hallon och passionsfrukt. Favorit i repris från söndagen. Dessutom gav jag honom en helkroppsmassage med olja, stämningsfull musik och tända ljus - hela kitet! Är förvånad själv över att jag gick in för det så mycket, brukar bli uttråkad efter bara några minuter men nu var jag faktiskt riktigt seriös riktigt länge, haha.



Torsdag morgon och träningsvärk från helvetet så det blev bara en timmes kardio på morgonen innan jobbet. Den bästa sorten som finns sp klart - bodycombat! Det är bra att jag kan köra ensam och öva teknik, koreografi och uthållighet.



Körde ett extrapass på östra butiken.. Hade sinnessjukt ont i magen första delen av dagen men under min tidiga rast så gick jag ut och la mig på däcket, och somnade.. Sov så jäkla gött i gassande sol i nästan 40 minuter. Wow. Det gjorde susen, för ett tag mådde jag riktigt bra igen. Rockade restenn av dagen med Maria och det var så roligt!



Idag har jag jobbat heldag på Västra och det har varit full rulle.. Tre timmar innan stägning fick jag ta hand om världens största leverans och Åsmund hjälpte mig den första timmen, jäääklars som det gick undan! I gengääld hade jag mycket kunder och trögt flow de sista två timmarna jag stod ensam så.. imorgon vet jag vad jag ska göra när jag kommer till jobbet. Kul att ha lite att greja med ändå. (Typ en hel pall med pillerburkar..)

En kvart innan stängning kom Martin gåner två upp och hälsade på. Min bil är ju kvar på Söle så Martin måste skjutsa mig.. Vi åkte hem och grabbarna började bygga mat! Under tiden packade jag upp mina grejer och fick tagit en välbehövlig dusch..





Tog på mig min nyinköpta tröja! HALVA PRISET på dessa snyggingar hos oss på Bodypower! Endast en femhundralapp istället för två!

Köpte även en fågelbur idag på min rast. Var egentligen inne på Rusta för att köpa fågelmat men kom ut med två Victoria's Secret bodymists, en dunk spolarvätska och denna oemotståndliga bur.. Visste inte vad jag skulle ha den till men det löser sig ju alltid.



Satte in en inramad bild på min farmor som fyraårinng.. Samt en bild på henne från förra året, eller från i år kanske det är till och med. Tillsammans med en massa andra av mina favoritprydnassaker. Jag skickade ett vykort till farmor i början av veckan och hon ringde idag för att tacka det.. och sa rakt ut att hon älskar mig, det har hon aldrig gjort förr. Det värmde mitt hjärta så, bortom vad ord kan förklara. Hon är en fantastisk människa. Det går inte att förklara. Tänkte hälsa på henne igen snarast.

I vilket fall, framåt kvällen blev det middag med grabbarna grus. Sååå sjukt gott, jag fick ryggbiff medan de åt entrecôte, på egen begäran alltså, det var inte Martin som ansåg mig ovärdig, haha.. Det värmde också lite i hjärtat, att Martin köpte ryggbiff till mig. Han vet att det är min favorit. Till detta lite färskpotatis som tillagats i ugn samt rödvinssås. Verkligen restaurangstandard på dessa smaker!

Till detta adracks en massa öl och cider och tittades på Legofilmen. För artonde gången för min del. Kvällen till ära drack jag inte bara en öl utan tre. Det har aldrig hänt tidigare alltså.. det är sällan jag tar en öl bara så där. Ännu mer sällan jag tar tre. Men det var en riktigt trevlig kväll! Så kul när Martin också träffar folk och hittar på saker, bryter slentrianvardagen lite han med. Plus att hans kompis Martin är en riktigt lättsam och kul kille.



Vi tog hand om disken och städade upp efter kvällens bravader.. Jag har tänt en massa värme- och doftljus och lyssnar på evening acoustic och varvar ner. Var egentligen inställd på att köra pump imorgon men Sanja tar den själv, för första gången på sex veckor tror jag hon sa.. och jag sa faktiskt nej till jobb ikväll. Två gånger dessutom. Känner att jag börjar hitta en balans mellan jobb och att inte jobba, egentid och tid åt andra människor, tid åt måsten och tid åt fritidsintressen. Ord kan inte beskriva hur tillfredsställande det är.


Nu ska jag mysa ner mig i sängen och ladda upp inför vad jag tror blir en riktigt schysst helg på västra! Hoppas ni får en bra helg ni med!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

wild rose


Är fortfarande helt slut efter fredagens bravader. Det blev inget gym mellan jobben och det är jag glad för.. Åkte istället hem och fick middagen serverad. Angusburgare med klyftpotatis, vansinnigt gott! Hann mysa med Martin framför TVn och gjorde mig i ordning för en natt på Laholmen. Ingen Terry denna vecka men jag överlevde ändå. Blev positivt överraskad när jag kom dit för Hanna och Peter (antar jag) hade gjort i ordning bordet och bland annat satt upp en mugghållare! Äntligen! Det är kul att de engagerar sig och åker runt för att underhålla borden i distriktet. Hur som haver så hade jag en bra kväll tills rapporten skulle skrivas, jag skrev fel och allt blev helt bananas. Men det löste sig till slut.



Lördag morgon skickade Sanja sms och frågade hur många timmars sömn jag fått. Skickade den här bilden tillbaka. Tre och en halv, för övrigt. 

Tog mig in till gymmet och körde bodypump med riktigt duktiga deltagare! Blev taggad själv.


Åkte sedan till Nordby för att jobba på östra butiken ihop med Maria. En bra dag med massa skoj och tokigheter!

Och när den var slut.. Var jag det också.

Åkte hem och tog en dusch. Det var SÅ SKÖNT med versaler, att få tvätta bort sminket som suttit tjockt i ett och ett halvt dygn. Vi åkte in till stan för att köpa mat vilket tog oerhört lång tid då jag stannade för att prata med varje människa jag såg typ.. När vi kom hem åt vi pizza och lite glass, kollade på GoT och strax innan tolv stendäckade jag.


Byxor jag fick med mig hem från jobbet! Älskar dem!


Samt två.. Ah, lite alltiallo-hårband. Sjalar. Jag vet inte.

Fick även köpt två superfina plastrosor!


Inatt sov jag elva timmar. Åt frukost framför GoT och sedan har vi städat och grejat som sjutton båda två. Tagit hand om saker som bara skjutits upp i några veckor. Det var najs.

Så nu har jag värmt en matlåda och ska snart göra mig i ordning för bodycombat. Har ganska ont i magen och hoppas det går över snart.. Tanken på att jag ska påbörja nästa arbetsvecka imorgon får mig att vilja gömma mig under sängen never to be seen again men på onsdag är jag ledig igen. Kan knappt vänta. Ska bara rida ut stormen och jobba alla extrapass jag tagit åt mig innan jag återgår till mitt ordinarie schema.. Det kommer faktiskt bli jäkligt skönt.


Men jag har fina blommor på köksbordet i alla fall.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

time of reflection

Hade onekligen en bra ledig dag. Men i vanlig ordning gick den alldeles för fort..

Jag sov i tio timmar. Lite till. Men utan att vakna till och känna att jag kan ta och gå upp, jag var som helt utslagen. Gjorde mig redo för dagen och lämnade huset städat och en tvättmaskin igång och åkte in till stan för ett benpass. Jag var inte riktigt fokuserad men kämpade på.


Det tog gött i alla fall!

Duschade och bytte om för en lunchdejt med Felicia på Park. En Parkburgare slank ner utan problem och vi pratade och tog igen tid vi inte setts. Vi jobbade ju på både Max och Cherry i samma veva, var på anställningsintervju på båda ställena samtidigt och så, så vi har ju en del historia kan man säga. Det var väldigt trevligt!

Åkte sedan till Sanja för att prata och mysa lite innan kvällens pass. Vi diskuterade det här med att jag känner mig otillräcklig åt Martin och känner dåligt samvete över att jag inte orkar hitta på saker ihop med honom.. Alltid skönt med någon som lyssnar och förstår. Sedan var det dags för mitt extrainsatta combatpass! Många bokade och jag var så himla taggad! Hade kanske liiiite för hög volym på musiken men annars var jag väldigt nöjd! Ser fram emot den dagen då tekniken sitter som en smäck och jag kan fokusera på instruerandet till hundratio procent. LesMills anordnar ju en tävling varje år där de letar efter den vassaste instruktören.. Där ska jag ställa upp någon gång! Men nästa år kanske, lite overkill bara några veckor efter grundutbildningen haha.

Efter passet var jag tröttast i universum men tog en sväng till Ica. Kom hem till en Martin som mådde väldigt dåligt, hade jätteont i magen och huvudet och kände sig febrig.. Jag hade köpt minibruschettas till honom och åt smörgås själv, efteråt skrapade jag ihop lite dessert gjord på sockerfri chokladglass, färska hallon och passionsfrukt. 


Tog en längre dusch med tända ljus, musik och hela rituals-kitet och gick sedan och la mig, med ännu mer tända ljus och meditationsmusik.. Ah just det, hann pilla lite med mina traderaauktioner och dricka restorate FitLine och mysa i min tunna leopardfärgade morgonrock. Bäst är den.




Myyyys!

Idag hade jag sån sjuk beslutsångest om jag skulle träna eller inte. Är sjukt sugen men kommer sova skitdåligt inatt eftersom det bara är fyra timmar mellan jobben och då är det ingen idé. Så jag tog en sovmorgon men Martin och tänkte att om jag ändrar mig kan jag ju träna mellan jobben ikväll istället men jag har fortfarande inte bestämt mig. Vi får se.

Den här dagen har gått sjuuukt fort, har nyss haft min andra rast och satt i mig två burkar kvarg för att orka jobba två och en halv timme till.. Jag har varit på Östra eftersom jag kör extrapass både idag och imorgon.. Inatt blir det jobb på Cherry till fyra och sedan får jag ta på mig Sanjas bodypump klockan nio eftersom hon fortfarande är riktigt sjuk.. Stackars vännen.. Sedan blir det jobb 10-19 på Östra med grymmaste Maria och sedan ska jag hem och dö i sängen! Och glädja mig åt att jag inte jobbar ytterligare en natt på Cherry samt ytterligare en dag på BP, som för några veckor sedan.. Bananas.

Ha en riktigt bra fredagskväll hörni för det ska minsan jag ha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

three strikes

 Idag har inte varit lätt. Gick upp sju och åkte till jobbet halv åtta för att sätta igång med inventeringen innan öppning. Jag och Jenny inventerade som attan och det var så jäkla skönt att bli färdig! Jenny alltså. Företagets lysande stjärna! ⭐️ så himla varm och snäll, en riktig stöttepelare.

Efter jobbet åkte jag vidare till nästa. Höll ett pass bodypump och när det var klart bytte jag om och körde igenom hela bodycombat 63 också. För att skingra tankarna.


Tekniken var tung men vad förväntar man sig efter att ha kört pump tidigare.. Det var i alla fall frigörande för huvudet.

Tog en sväng till Ica för att handla havregryn och en glödlampa och åkte sedan hem till middag på bordet. Älsklingen min..

Jag var tvungen att storgråta i bilen innan jag gick upp till huset. Det har varit så mycket skitgrejer som vänts mot mig idag.. Alltså bara småsaker egentligen; kommentarer, tonfall och blickar som inte spelat någon roll alls i vanliga fall men idag drog det summa sumarum ner mitt självförtroende i botten. Längesedan jag kände så. Idag har jag verkligen velat ursäkta hela min existens och kände mig så sjukt beaten down utan att få chans att ta mig samman mellan gångerna. Nu låter det allvarligt och det är det inte men ni vet de där dagar då vad som helst kan bli för mycket.. Tror det är dendärveckanimånaden som är på gång för jag har en tendens att bli väldigt ledsen och hormonell. Blev inte bättre av att komma hem 14 timmar efter att jag åkte imorse och även om jag försöker att inte tänka på hur mycket jag jobbat så kvarstår faktum att jag är helt slut när jag väl kommer hem. Martin som är ensam hemma om dagarna vill gärna umgås och jag som inte varit ensam hemma på nästan en månad vill bara vara själv. Det känns som jag gör honom besviken varje kväll och det är tungt.


Har verkligen haft en utmaning att ta mig upp idag men det går. Med lite hjälp av både Martin och Sanja så har jag lugnat ner mig och så där. Tagit en lyxig dusch med scrub och hela tjottahejti och lyssnar på meditationsmusik. Måste säga att jag ändå blivit lite bättre på att varva ner på kvällarna. Men jag behöver bromsa ännu mer.


Imorgon är jag ledig. Har slängt in ett spontant combatpass på kvällen och inom tre timmar var det sex pers bokade. Inte dåligt för lilla Strömstad. Sk även lunchdejta med Felicia och jag är jävligt sugen på att bränna av ett riktigt äckligt tungt jäkla gympass innan. Ser mycket fram emot att få sova ut, umgås med vänner, hålla combat och förbereda en överraskning åt Martin.. Blir antagligen något i form av mat. Har inte bestämt mig än.

Ha en riktigt fin torsdag - kia kaha!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

holdin' on

Sov så jäklars dåligt inatt. Stensomnade i Martins säng och vaknade halv tre när han skulle sova. Han ville att jag skulle sova kvar (för en gångs skull) men det var så varmt i rummet att jag trodde jag skulle få panik alltså. Plus att jag inte borstat tänderna och det smakade så dåligt i munnen. Bara tanken på att vi inte hade något vatten i kranen fick mig att vilka börja gråta men jag var medveten om hur illa tvungen jag var.. Så jag tackade för mig och påbörjade det stora projektet att borsta tänderna. Sedan kunde jag inte somna om.

Vaknade strax innan sju och gjorde mig i ordning för dagen, ändå taggad och målmedveten. Åkte in till stan, ringde farmin för att rådfråga om vattenpumpen, hämtade ut paket från Nya Zeeland som kom igår samt min Healthy Box.. Gissa vad det var?



Mina MMA-handskar! Hade iofs för mig att jag beställt svarta men men. Är lite fräschare med vita men svarta hade passat bättre. Ska se om någon är intresserad av att köpa dem så jag kan beställa ett par nya, annars rockar jag på!

Skyndade vidare till gymmet för att köra igenom combaten. Ingen styrketräning idag, bara kardio. Så himla najs att jag kan öva teknik, sätta koreografin i muskelminnet och få in kardio på köpet. Tycker att det ser ganska bra ut men det är lättare att sätta tekniken när man ser sig själv.. Har som sagt inte den bästa koordinationen och har svårt att känna när det är rätt.

Men passet gick grymt! Var roligt, lärorikt och sjuuukt jobbigt...




Åh nya handskarna var med!

Åkte till jobbet och gjorde mig redo för en dag av förberedelser.. Trodde det skulle kännas vemodigt att komma till västra butiken idag och känna att det är här jag ska vara varje dag jag jobbar från och med nu. Men tvärtom så kände jag mig taggad! Nu är det min butik och jag ska ha den som jag vill! Så jag började med att rensa på lagret.. Tog löjligt lång tid för en så liten märkbar skillnad men jag är väldigt nöjd. Städade och röjde och satte sedan igång med inventeringen.. Varenda liten burk skulle räknas.. Trodde pillerburkarna skulle vara det värsta så jag började med dem. Men de är bara att rada upp och räkna. Värre var det med alla gainerpåsar som väger åtta kilo styck, river ner hyllkanten, läcker pulver och ska sorteras efter smak..



Lät oerhört intressant?


Stressad och mosig i huvudet efter tio timmar.. Börjar två timmar innan öppning imorgon för att kunna fortsätta inventeringen. Alla hyllor är räknade så det är väl lite mindre än hälften kvar.. Men imorgon kväll är det över minsan! Sedan kan jag påbörja projekt snygga till butiken.

Kom hem till en Bowies som höll på att laga middag. Sjukt god potatis med bacon! Vilken lyx alltså! Hann ta mig en dusch innan och denna gången fick jag använt mina grejer från Rituals..., blev ju avbruten igår... Det var en säkring som gått för övrigt.

Efteråt städade jag upp och dukade upp med te och tända ljus och sedan dess har vi suttit i soffan och Martin spelar Assassins Creed. Jag öppnade min Healthy Box som jag äntligen fick hämtat ut! Bäst innehåll denna månad!



Kolla! Världens finaste tvål!


Och ännu mer YogiTea. Blev så humla glad! YogiTea är det som fick mig att börja gilla te på riktigt. Dricker det mer än jag dricker kaffe nuförtiden.


Stod vid diskbänken och funderade på om Martin tycker jag är tråkig som bara grejar och fixar och donar. Just nu känner jag mer för att vara själv mellan jobb och allt som är, varva ner och bara vara.. För en period. Så såg jag denna på mitt te. Det värmde lite i hjärtat för det är ju så sant.. 



Nu ska jag faktiskt börja avrunda. Dags att bege mig mot snarkofagen och ta en tidig morgon imorgon!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

bring the noise

Påbörjade en terapistund i duschen med värmeljus, meditationsmusik och mina Rituals...-produkter när vattnet fick för sig att vara så där himla roligt och försvinna igen. Ni vet det vi hade problem med förra året.. Så imorgon får jag ringa farmin och hoppas på att han kan vara min riddare på vit häst igen, som så många gånger förr. Alltid är det något!.. Eller hur? Jag hann i alla fall få av med mesta av scruben så jag är ibte sandig men lite oljig. Good enough.

Men igår hörreni! Jag övade combat tills jag var tomatröd i ansiktet, skickade in deklarationen och insåg sedan att det var dags att åka in till stan för the final showdown!



JAG HADE SÅ JÄKLARS ROLIGT!! Det var ganska många deltagare med och vi rockade gärnet, vilken fitness magic, fy vad jag är nöjd med min debut! Tekniken var ganska kass på sina ställen men mitt huvudfokus var att göra det till en rolig förstaupplevelse mina deltagare. De ska tycka att det är roligt att gå på mina pass! Jag bjöd på mig själv mer än jag planerat från början och hade bara, ah.. Så himla roligt. Kan knappt vänta tills det är dags igen! TACK till alla som var med!



Hemma sedan frågade min älskade sambo mig ifall jag ville ha en massage.. Bara så där ni vet. Han gjorde lite mysig stämning och knådade på mig hur länge som helst.. Efteråt var jag så hövlig att jag gick och la mig. Stundvis känner jag att jag inte räcker till för honom men jag hoppas han förstår att det beror på omständigheterna. På söndag är vi lediga ihop igen, min älskade Martin och jag.




Imorse skippade jag gymmet men hann med en massa andra saker hemma innan jobbet. Tvätt och disk och att skriva in schema för både mig och Martin. När jag åkte till jobbet spöregnade det och jag var smärtsamt medveten om att jag egentligen skulle varit ledig idag.. Men jag levde på euforin från gårdagen att det gjorde mig ingenting! Sista dagen på mellanbutiken på vääääldigt länge antagligen och det var vemodigt men idag var jag stark. 



Blev ju naturligtvis inte på sämre humör av den här lappen på kassadisken! Knäppte en Celsius och satte igång med mitt rutinsenliga morgonfrontande.

Fick sluta lite tidigare och skyndade in till gymmet för att hinna med en timmes träning innan mötet med Johannes och Sanja. Det var så mycket folk så jag bestämde mig för att börja om på träningsschemat så jag dessutom hamnade i fas med dagarna igen, och kunde stänga in mig i röda salen och köra alla dessa småövningar där. Efter mötet angående schemat och fördelning av pass hade jag en timmes bodypump att se fram emot, lite extra idag eftersom jag hade typ åtta deltagare! Första gången på flera veckor som jag har mer än tre, det var väldigt roligt!

Kom hem och lagade middag samt lunchlådor, städade undan efter mig och nu tror jag att jag ska krascha. Känner mig alldeles mysig och varm. Och trött. Och oljig.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

emperor's dream

Hade en så himla bra dag igår! Kvart i åtta stod jag upp och åkte till gymmet för att köra bodypump med tre glada och riktigt målmedvetna deltagare! Det är tråkigt att antalet deltagare minskat drastiskt i och med det fina vädret men det är ändå roligt att se att det är några få som är ständigt återkommande och kämpar och utvecklas. Go team!



När det var avklarat var Nordic Wellness i Tanum!

Efter ett genrep åkte vi till Tanums shoppingcenter. Hade aldrig varit där tidigare och måste säga att jag blev positivt överraskad. Vet att det inte gått så bra för dem men det har nog mycket med läget att göra för centret var det absolut inget fel på.

De hade någon form av "hälsodagar" med lite montrar och aktiviteter ochh det här var en del av vår station!




Glada NW-gänget!



Bowies var med. Och tänkte INTE dela med sig av sin frozen yoghurt.



Sanja och jag laddar upp inför vår presentation av bodypump!

När eventet var färdigt skiljdes vi åt och Martin och jag tog en sväng runt centret.. Hittade en butik som hette Rituals... men mer om den sedan!

Vi tog en tur till Uddevalla, smet in och köpte en himlans massa gerbilmat och åkte sedan tillbaka till Tanum och Texas Steak House för maaaat!



Jag tog den största hamburgaren de hade.. den dubbla.. 400 gram kött på den! Med extra potatis! Det är nog inte så vanligt, att en tjej i min storlek tar en sån. Maj gad så mätt jag blev men det satt som en smäck alltså.

Carbloadade och glada åkte vi sedan till gymmet. Jag var så jäkla trött i kroppen att allt jag orkade med var några magövningar och fyra övningar för biceps och triceps. Försökte öva combat men nä.. sedan åkte vi för  att handla, tanka och sedan hem, ljuva hem!



Jag skickade uppdatering till PT-Emelie imorse och jag har snarare tappat än lagt på mig sedan sista incheckningen. Jag har gått fyra veckor utan mina riktiga mat- och träningsrutiner.. Varit sjuk i två veckor och fokuserat på gruppträningen i två. Men ikväll är det premiärpasset och efter det tror jag att jag kan börja slappna av och fokusera på egenträningen mer.



Vi var inne på Life och köpte lite småsaker. Fyllde upp godsaker-lådan och plockade fram den ur skafferiet. Den ska ju inte stå där och gömma sig! Dessutom ser det ut som att vi är brännyttiga med torkad frukt och sockerfritt.. Ingen behöver ju veta att det ligger chips och choklad i skafferiet liksom. Haha.

Nu måste jag berätta om Rituals...! Martin ville gå in dit och jag tyckte butiken såg alldeles för pretentiös ut för min del och dessutom har hudvårdsprodukter aldrig intresserat mig. Jag har sjukt mycket sådana prylar hemma men tar mig aldrig tid till att använda det.

Men så gick vi in, kikade lite och möttes av en jättesöt tjej som kom fram med två muggar te. Hon föreslog att  få prova några av produkterna på  min hand och ställde en massa frågor för att koma fram till vilken doft och sort som passade mig bäst. Ett jättefint handfat i sten med produkterna uppradade, och hon provade lite duschtvål, duscholja, scrub, kräm och bodymist på min högerhand. That feeling alltså. Vi pratade lite allmänt och jag sa att jag kände mig fel klädd i en sådan här fin butik (i träningskläder med intorkat svett från passet innan) men hon sa vadå, jag går ju i mjukiskläder som vi säljer här. Så avslappnad stämning, kanonservice.. Och väckte liksom ett intresse hos mig som jag inte hade. Jag blev så imponerad över henne och säljarrollen hon tog på sig, bara lugn och harmonisk och inte alls så där påträngande. Riktigt proffsig. Så vi handlade så sjukt mycket. Haha. Typiskt mig, jag är otroligt lättköpt när det kommer till sånt där.. Men jag var alldeles som begeistrad, ville bara hem och prova mina nya grejer!



Martin handlade ganska mycket han med. Bland annat en massageolja som present till mig! (Han ska massera mig alltså, inte tvärtom. Fantastiskt med en sambo som gillar att massera och klia på mig på daglig basis.. Gillar och gillar. Gör det utan att jag behöver be om det i alla fall!)



Det här köpte jag. En massa hudvård, några doftstickor och ett paket med te.



Så när vi landat och städat undan hemma stängde jag in mig på badrummet, släckte ljuset, tände två värmeljus, lyssnade på meditationsmusik och provade alla mina nya produkter i en lååång och supervarm dusch. Stängde ute allt annat och det kändes som att hamna i trans. Magiskt. Det är ett stort steg för mig att göra sådana saker men jag älskar det!





Efter min dusch doftade jag så gott (och det sitter i fortfarande!), trädde på mig min tunna, superlena leopardmorgonrock och slog mig ner i soffan bredvid Martin med en kopp av mitt nya te. Emperor's dream. Smakade lite lakrits och lite mint, oerhört fräscht. Men när koppen var uppdrucken och värmeljusen brunnit klart var jag så himla trött trots att klockan bara var halv tolv.. Sov i tio timmar.. Jag känner mig aldrig utvilad alltså. Men jag tror det handlar om att få in en konsekvent dyngnsrytm, bita ihop de första dagarna så går det bättre sedan.

 
Passade på att ta nya formbilder till Emelie innan frukost när jag för en gångs skull inte hade en tid att passa. Som sagt så syns och känns det att jag tappat men det är snart  tillbaka.

Nu ska jag knäppa en Celsius och öva combat inför premiärpasset ikväll! Ska bli så jävla roligt även om jag känner att träningsvärken i baksida lår gärna hade kunnat få gå över tills dess.. Haha. Önska mig lycka till, hoppas vi ses där!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

throw a punch

Tog mig friheten att ta en sovmorgon, när jag ändå gått och lagt mig hyfsat tidigt kvällen innan. Det var ändå dags för vilodag från gymmet och att få sova lite med Martin innan det var dags för jobb.. På bästa stället!



Som jag trivs i den här butiken. Lite tråkigt att jag från och med nästa vecka kommer jobba alla mina pass i en annan butik. Det kommer bli jätteroligt att känna att det blir "min" butik och att det blir jag som mer eller mindre bestämmer upplägget där. Men som jag kommer sakna mellanbutiken.. En dag till får jag. Jag skulle egentligen ha tagit långhelg till och med måndag men det var supersupermegakris så jag gick med på att hoppa in måndag, om jag fick vara ledig torsdag. Och om jag fick vara på mellan. När jag står i den butiken på vardagarna verkligen myser jag. Så bra.

Celsius-Johanna kom förbi för att se hur vi hade det, lämnade lite grejer och hade med sig dricka som blivit över från tidigare stopp. Den fick jaaaag. Den påsen räddade min helg!



Igår när jag slutat jobbet åkte jag till Skee för att umgås med min bästa vän Sanja aka. Sänjäy. Vi drack te och pratade ända till midnatt. Det var att leva i nuet, ta vara på min fritid och rå om min själ. Kom hem och gick och la mig ganska så direkt.

Imorse var det upp och hoppa strax efter åtta för att hinna med ett benpass innan jobbet. Jag har ju gått på mitt nya träningsschema nu så det var första gången jag körde benupplägget.. Holy mother of God alltså. FRUKTANSVÄRT jobbig. Men så roligt!



Fick verkligen pump i hela kroppen.. Har dessutom redan träningsvärk i baksida lår, galet. Det tog över en och en halv timme och jag var så hungrig att jag trodde jag skulle implodera, herregud. Stack till Nordby i god tid tänkte jag men inte alls för så tänkte halva Norges befolkning idag också. SÅ mycket folk. Unnade mig en stor smörgås på Subway som jag hugrigt klämde i mig minuterna innan det var dags för sex timmars jobb. Såååå skönt att inte köra heldag för en gångs skull.



Gjorde i ordning Celsiuskampanjen så att säga.. Hittar ni en Celsius Päron med klistermärke på så kan ni vara med och tävla om en resa till New York! Najs va? Så ut och leta med er, är en riktig sucker för päronsmak så den går varm här hemma! Jag kommer dema Celsius uppe hos mig på  Västra Bodypower om två veckor så vill ni smaka och tjöta bara kom dit!

Åkte hem och tog tjuren vid hornen då det var dags för veckostädning av huset. Städade, tog hand om tvätt och disk, lagade middag, färgade håret.. Hela kvällen har jag ägnat åt saker som "måste" göras men jag försöker att se det som aktiva val och inga måsten. Jag VILL städa huset för det är så rent och fräscht och det känns bra, jag VILL färga håret för det ser så mycket fräschare ut då.. inför helgen och allt.



Och katten Lil Bub approves of this!

Martin har fortfarande inte kommit hem från sin sista stängning på Max, någonsin. Nu kommer han gå "mellan jobb" i tio dagar. Kommer bli påfrestande tror jag, jag kommer förvänta mig mer av honom nu när han går hemma.. Mer hjälp med saker som bör göras. Tänk er att komma hem från jobbet på kvällen och er partner går i morgonrock och disken inte är gjord, typ. Det kommer ju hända alltså, haha. Men det tar vi då.

Jag ska skriva in lite grejer i min almanacka och sedan ska jag sova. Sanja är sjuk och hade först ställt in morgondagens bodypump men jag messade chefen i samma sekund jag fick veta detta och skrev NEJ NEJ NEJ UT MED PASSET IGEN! Jag tar det! Det är bara två bokade men nollvisionen säger att ställa in är ett sistahandsval. Så klockan nio imorgon kör vi! Strax efter det ska jag packa in material i bilen och bila till Tanum för vi ska vara med på ett event som Nordic Wellness Tanum anordnar på shoppingcentret där.. Lite show och info om vårt gym och träningen som erbjuds, så jag och Sanja ska köra en låt från pumpen. Efteråt tar jag med mig min kära sambo till Uddevalla en sväng (när vi ändå befinner oss åt det hållet liksom) och efteråt hyser jag förhoppningar om ett gympass och kanske en fet middag. Öva combat. Och så måste jag verkligen deklarera. Haha.

Och på söndag kör vi premiärpasset för combat 19.30! Kom dit vettja!



Slut som artist. Peace out!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.