devotion

Häromdagen sa jag till Martin att jag tycker det är synd att vi har så olika smak när det kommer till mat. Han gillar älskar kött och kan äta biff med biff och inget annat till. Jag skär bort allt fett från mina bitar som han gladeligen smaskar i sig. Han gillar att göra exotiska grytor utan tillbehör. Men jag å andra sidan, gillar svensk husmanskott och hamburgare. Det ska vara enkelt och barnvänligt. Gärna stekt fisk flera dagar i veckan. Ja, jag är ganska kräsen när det kommer till mat.

Så avslutade jag med att "om du någon gång sa att du skulle laga middag och det blir freaking köttbullar med kokt potatis och brunsås skulle jag ju kissa på mig av glädje". Vad tror ni killen köpte till middagen igår?! KÖTTBULLAR, POTATIS OCH BRUNSÅS! OCH LINGONSYLT! JAG ÄTER INTE ENS LINGONSYLT MEN ÅT ÄNDÅ JUST BECAUSE THE HELL OF IT OCH VARFÖR ÄR CAPS LOCK PÅ? Anyway, jag vet vad ni tänker, nej jag kissade inte på mig men glad blev jag.



Avnjöt denna ljuvliga middag med sjuttioelva glas mjölk och det var himmelriket i middagsform. Vi kollade på Guardians of the Galaxy igen i brist på annat och jag somnade med huvudet på Martins lår. Han väckte mig och vi gjorde ett ryck med tvätt och disk och nya sängkläder.

Den här morgonen har jag snoozat mig igenom. Har verkligen noll motivation till att träna innan jobbet och jag tänker inte tvinga mig. Jag behöver sömnen mer än den där timmen på gymmet.

Nu är det dags för jobb. Jag känner mig mest trött och omotiverad men vet att det försvinner när jag kommer dit. Det är en av många saker som är bra med mitt jobb.

Får se om jag kör ett gympass ikväll. Mitt ben gör fortfarande ont så det är tveksamt, hade gärna kört ett kort och intensivt helkroppspass men jag kanske får nöja mig med ett vanligt hederligt gympass för bröst eller rygg eller så. Igår kväll sa kroppen nej så vi får se vad den säger idag!

Känner mig allmänt lite stressad inför helgen. Min vän Mary ska gifta sig på lördag och det är minsan inte bara bara. Många bitar som ska falla på plats. Dessutom ska jag eventuellt börja plugga till hösten och det är så mycket smo ska fixas. Har inte fått bekräftelse från varken gymmet eller skolan men igår fick jag i alla fall fixat boende för första månaden. Det är i alla fall något!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Dixi Wonderland säger:

Älskar potatismos, brunsås och köttbullar :D Bästa maten <3

Svar: Bästa jag någonsin ätit typ, haha! =D
Ida Hansson

2015-09-08 @ 13:13:19
URL: http://dixiwonderland.com/
Trackback