love me anyway

 

Själva videon åsido, fruktansvärt bra låt.

Det har varit en påfrestande dag. Kroppen säger ifrån vissa dagar och känner jag mig inte så motiverad spenderar jag lätt hela dagen i sängen av den enkla anledningen att jag är så förbannat trött. Det är olika från dag till dag men har jag sovit ut är det lätt hänt att jag inte tar mig upp någon längre stund. Ju längre jag sover desto sämre mår jag, orklös och huvudvärk.. en farlig fälla.

Om jag dessutom har en deadline på kvällen mår jag ännu sämre, för då måste jag utan att jag egentligen orkar eller känner mig förmögen. Idag hade jag release i bodycombat men ni vet, koreografin bara satte sig aldrig. Jag var för trött, huvudet kändes överfullt på information och tankeverksamheten var stillastående. Allting bara kändes så, jävla, jobbigt.

Tills jag väl var på plats då, och hade accepterat att jag helt enkelt fick skriva ut koreografipapperna och ha framme vid mig. Inget jag är stolt över men jag har haft en riktigt stressig vecka. Tack gode Gud att jag bara jobbat två dagar på Bodypower.. Men det har varit tillräckligt ändå, och jag är ju inte mer än människa när allt kommer omkring.

Den dåliga stämningen hemma var ett ofrånkomligt faktum. Martin är sjuk och mådde inte heller bra idag. Slutade i pannkaka alltihop. Men en dålig dag är inte ett dåligt liv, eller hur?
 
Nej jag fick gråta ut i pälsen på små kattungar som nyfiket tittade på mig med stora ögon. Älskade bäbisar. Det var skönt att släppa spänningarna, nu ska jag sova och ta nya tag imorgon. Ny dag med nya möjligheter.

Kia kaha. ♥
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback