push the limits



Varje morgon ägnar jag säkert mina första tjugo minuter åt att gosa katt. Jag kan inte slita mig. Och rätt som det är måste jag stressa ihjäl mig för att hinna.

Men idag pallade jag inte att stressa. Så när jag ätit min frukost (SOM jag älskar min havregrynsgröt med jordnötssmör och chokladswirl från MMSports, keso, hallon och stevia - bästa målet på hela dagen säkert sagt!) städade jag undan lite, hängde tvätt som legat i två dagar och så. När jag var färdig insåg jag att tiden sprungit ifrån mig och då sa jag fuck that shit och gick och la mig igen. Gymmet kunde vänta tills efter jobbet och jag fick sova en stund till, booooyah!

Seg dag på jobbet. Däremot var det tredje dagen i rad som jag av en kund fick en komplimang för min fysik. Sånt gör ju alltid dagen lite bättre. Började inventera inför imorgon men fick gjort pinsamt lite. Däremot dammsög jag och städade på lagret. Och svettades ihjäl för att ventilationen var avstängd.

Efter jobbet drog jag till gymmet ock kroppen var liksom inte riktigt med på noterna, den trodde jag skulle hem så den började liksom varva ner. Men ett halvkilo kvarg och en Celsius senare var jag good to go! Eftersom klockan var mycket ville jag vara effektiv så jag körde en halvtimmes GRIT Strength. Det behövs inte mer kan jag säga, fy fan så jobbigt det var. En kul detalj är att det nästan bara var folk från Bodypower på gymmet, säkert.. Sex pers. Personalfest. Untz untz.


Martin har bjudit på oxgryta med potatis och nu är jag mätt och belåten. Dags att ta en välbehövlig dusch och tagga till inför inventering och bodypump imorgon. TVÅ DAGAR KVAR SEDAN TAR JAG LÅNGHELG! =D
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback