in this moment

Gud.. det var ju det här med att googla sina symptom. Det är vi väl ändå alla rörande överens om att det är världens sämsta idé? Ändå sitter jag nu här i tron om att jag har livmoderhalscancer.

Lång historia kort så gick jag till en massör igår då jag kvällen innan fått så fruktansvärt ont i ryggen, en krampaktig känsla från svanken och halvvägs upp till nacken. Det var desto värre när jag vaknade. Idag har jag varit öm i ryggen på ett blåmärkesaktigt sätt och det är ju förståeligt efter svinsmärtsam bindvävsmassage.. men under kvällen fick jag ont igen, fast längre ner och bara på ena sidan denna gången. Precis som mensvärk i ena äggstocken, som strålar rakt igenom kroppen ut i ryggen. Mensvärk i ryggen. Livmoderhalscancer säkert. Garanterat. Trillar nog av pinnen senast imorgon.

Brukar inte ta värktabletter men tog två stycken och hoppas kunna somna i alla fall för natten till igår kunde jag inte sova alls. Förbaskade skit rent utsagt.

Förut spelade vi tv-spel och helt från ingenstans kom en nyckelpiga och satte sig på min hand. Vad sjutton? Vad ska detta betyda?

Har en del andra saker att berätta men ska mest fokusera på hur synd det är om mig för tillfället.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

red frog

Häj bloggis!

Jag älskar jul och sånt men jag har fasen inte haft julkänsla det här året. Var fan är min snö och mina 25 minusgrader? Jag bor för långt söderut tror jag. Det är alltid så tråkigt när de 24 dagarna i december har gått och man vet att det är ett år kvar tills jag får en ny chans att insupa julstämning och mysa så är som man bara kan i juletid. Jaja. Jag kommer nog vara ganska snabb med att plocka undan julpyntet tror jag.

Artemis må ha levt som hemlös och rotat i containers för att få mat men aldrig är hon så utsvulten som när vi äter.



Martin la ifrån sig sin lussekatt i någon minut..



Men hon ångrade ingenting.



Jag har druckit FitLine ett tag nu och måste äga att jag tycker effekten på min energinivå håller i sig. Jag är inte dunderpigg på morgonen och sover gäääärna 10 timmar när jag kan men kan alltid ta mig upp ur sängen i god tid. Det gillar vi! När jag väl kommer upp så piggnar jag till och har energi under hela dagen om jag sovit bra.

Jag fick hem min nya kalender! SOM JAG LÄNGTAT!(!!) Kalenderkungen.se rekommenderas oerhört starkt alltså, inklusive frakt betalade jag 298 spänn för min alldeles egenutformade och personliga kalender. Det var en så stor fröjd att få inviga den, klottrade och grejade i flera timmar..



Jag fyllde år för snart en vecka sedan. Jag hade en asbra födelsedag. Jag gick upp rätt tidigt för att städa och åkte in till stan vid nio för att posta massa paket och köpa tårta (läs: budapestlängder). Vid tio var jag på gymmet för att duka upp fika med Sanja och Åsa och satt kvar i ett par timmar.. Jag fick ju ledigt från Bodypower 10-17 men problemet var ju att ingen annan var ledig då, så jag hängde på gymmet hela dagen nästan.. När vi fikat klart och sagt hejdå så länge så övade jag på nya bodycombatreleasen. Tog en fika/lunch med Martin runt tretiden och åkte sedan tillbaka. Vid fem drog jag till Tanum för att köra release där och efter det var det dags för release i Strömstad. Fyyyy vad det var kul! Vilket litet men fantastiskt gäng jag har!

Dessutom fick jag födelsedagspresent av goa Vivian som letade upp mig bara för att ge mig en stor kram och ett paket, och en ProPud av Johanna. Hon visste inte att det var min favoritsmak men det är det!



Häromdagen la jag ut på Facebook att jag hade ett presentkort på Nordby Köpcenter som jag gärna gav bort till den som hade det ekonomiskt tufft och inte råd med mat till sig själv eller sin familj så här i juletid. Jag fick presentkortet som en del av julklappen från Bodypower och efter att ha hittat förra årets presentkort oanvänt och utgånget tänkte jag att jag kunde ge bort det. Jag klarar mig alltid liksom, andra har inte samma tur. Många hörde av sig och det var jättesvårt att neka men jag kunde ju bara ge till en person..

I vilket fall, dagen efter såg jag det här inlägget i samma grupp. Är det inte underbart? ♥



I torsdags utförde jag ännu ett hjältedåd. Jag kan inte berätta mycket om det för Strömstad är en liten stad och någon kanske känner igen katterna.. Så utan att berätta om deras bakgrund och sprida känslig information eller rykten så kan jag säga att jag å Kattkedjans vägnar hämtade 4 katter akut sent på kvällen. Nu är de hos oss och ska göras i ordning för nya hem.. ♥ Jag tog mig friheten att döpa om dem för att, återigen, ingen ska känna igen deras identitet. Vi kollar mycket på Vikings nu så jag hämtade inspiration därifrån; Ragnar, Floki, Helga och Siggy!







Och igår var det äntligen julafton! Jag började dagen med att följa med Gunilla på en rundtur till våra jourhem för att hälsa god jul och lämna en skitstor klösmöbel. Sedan åkte jag hem och slog in julklappar och gjorde mig i ordning för julfirande hemma på Söle.



Jag hade mobilen liggandes i hallen hela julfirandet så jag har inga bilder därifrån men det var väldigt mysigt. Min farmor var med men det var faktiskt första gången hon inte kände igen mig. Hon har ju blivit dement på äldre år och huvudet är inte riktigt med men hon har ändå känt igen oss som stått närmast och hängt med länge. Men inte längre.. Det kändes faktiskt inte så jobbigt, jag har varit ganska beredd på det länge, utan jag var bara glad över att hon var med och njöt av varje sekund med min älskade, älskade farmor. Jag tog fram ett album hon gjort till mig med bilder som hon tagit på mig som liten och vi kollade igenom det tillsammans, hon brukade alltid plocka fram det när jag hälsade på hos henne förr men nu när hon flyttat till ett demensboende gav hon det till mig. Hon kände inte igen det och på varje uppslag frågade hon vem flickan på bilden var men jag svarade lika tålmodigt varje gång. Hon uppskattade nog att hålla  sig sysselsatt och engagerad. Som jag älskar den lilla tanten, varesig hon minns mig eller inte.

Det var en riktigt fin julafton med min älskade familj. Jag fick fantastiskt fina julklappar också! Farmin tyckte det var så svårt att köpa julklappar/födelsedagspresenter till mig så  jag gick in på Ritualls och tog kort på en massa saker jag tyckte om. Nämnde också att jag tänkte börja måla med oljefärg och det snappade han upp. Är så stolt över pappa att han inte köpte presentkort, haha! Absolut inget fel med det men det är ju alltid lite roligare att ha något som kan stå framme och som man kan associera till en viss person.

Doftljus från Rituals som jag velat ha väldigt länge.





Ett helt kit med oljefärger!



Det här är egentligen födelsedagspresenter, men de är med ändå! Doftstickor och min parfym.



Julklapp från Mika och Leo, en pyjamas med katter! Älskar den! (Ska man ge mig kläder är det mys- eller träningskläder som gäller, haha!)



Som sagt. Det här är min födelsedagspresent från Martin, en onesie från Hunkemöller! Den är så mjuk! Som gjord av en del av himlen!



Idag sov vi fett länge och vid middagstid följde jag med Gunilla för ytterligare en jourhemsturné där vi hjälpte till att storstäda i rummen som katterna bor i. Sopa kattsand, skura golv.. Gjorde även ordning i vårat förråd och omorganiserade lite där. Fick lite dåligt samvete då jag följde med Gunilla för att städa fast blev sittandes med två av våra skyggisar, och lekte! De lekte med fjäderpinnen i säkert en timme och Gunilla lyckades städa i rummet utan att de sprang och gömde sig vilket var ett stort framsteg. Klart att det vara nyttigt men stackars Gunilla kröp på golvet och skrubbade för hand medan jag satt gött på en stol och viftade med en pinne liksom.

Lilla femman efter allt bus. ♥

En julklapp jag fick från Martin men som jag inte tagit bild på är en ROBOTAMMSUGARE! Jag kom på det bara någon vecka innan julafton att jag ville ha en sån och blev helt jäla överlycklig när jag fick den..! Med tre katter som springer på kattlådan dygnet runt så har vi alltid en massa kattsand på golvet.. sopar morgon och kväll men ändå hamnar det utspritt lite här och var. Städar man en dag är det ändå smutsigt dagen efter. Men nu.. NU! Är problemet löst! Den är så himla cool, trycker man på en knapp så letar den upp dockningsstationen och sätter sig själv på laddning! Überhäftigt.

Nu ska jag se på mer Vikings! Hoppas ni haft en bra jul!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

don't stop the madness

Vet ni vad?

Idag hände något - i min värld - helt otroligt.

Jag vaknade på morgonen och kände mig helt utvilad. Jag har inte haft den känslan på över ett år. Tro det eller ej, jag grät faktiskt av glädje. Att faktiskt kunna gå upp ur sängen när väckarklockan ringer utan att hela kroppen gör ont, utan att ha ångest.. Utan att fundera på att sova istället för att äta frukost. Dessutom har jag under hela dagen känt mig som inte-en-zombie. I vanliga fall brukar jag släpa fötterna efter mig hela dagen mer eller mindre. Piggna till lite grann men inte såå jag känner mig sugen på att göra något, direkt.. Men idag. Idag hade jag energi från start! Vi tog en promenad efter middagen för att dela ut flyers från Nordic Wellness i brevlådorna runtom här, och efter det blev jag megatrött. Men det känns helt klart okej.

Jag är lite osäker på vad det beror på. Jag trodde aldrig jag skulle säga detta men Martin har hjälpt mig hitta en jämn dygnsrytm den senaste veckan. Han börjar ju alltid jobba klockan åtta på morgonen så han lägger sig mellan elva och tolv. Jag har börjat gå och lägga mig samtidigt, fast går upp en timme senare än han. Tidigare gick jag alltid och la mig mellan två och tre. Men nu har jag börjat haka på honom och det gör mycket tror jag. Dessutom har jag börjat dricka FitLine igen. Jag tänker avvakta med att påstå att det är det som fått mig att må så himla mycket bättre rent fysiskt men det är inte omöjligt.

Med denna legendariska händelse noterad ska jag visa lite från de senaste dagarna.

La ut saker på Tradera. Har inte så mycket mer prylar att sälja nu faktiskt. Jonny är inte till salu, men han gillar att vara i vägen. Om det ärlådor involverat.





En bild på utsidan av Katt-tidningen förresten.. ♥



Jag gjorde denna som vi lämnade över. De drog in över 2000 kronor till oss!



Kattkedjan hade julmarknad. Jag bad Gunilla köpa en virkad bulle åt mig, för jag själv var i Göteborg.







Spela TV-spel..



Vi gjorde gåvobevis att sälja via Kattkedjan, lagom i juletid.







Jag var på kvartalsutbildning för en vecka sedan. Körde nya bodycombat och nya bodypump. Som för övrigt består av 14 låtar! Jag hade så himla lågt blodsocker och kände mig allmänt sämst alltså.. Hade en riktig dipp i både motivation och självkänsla den dagen kan jag säga. Var förskräckligt elak mot mig själv. Men det var en lärdom det också.



Våra sopor ligger utspridda i trädgården ibland. Har haft mina aningar om grannens hund och hittade ett spår..



Vi blev fotograferade på Nordic Wellness för att sätta upp biler på personalen i receptionen. Jag avskyr att ta porträttbilder men blev faktiskt nöjd. Kul att ha bilder som inte är selfies!





Sedan direkt vidare till stallet! Fick Madicken sist, kul att rida en stor häst igen!



Blir ingen ridning för mig nu på ett tag. Denna veckan är sista förrän 9 januari och jag kan inte vara med för vi ska ha release på gymmet.. men men. Den som väntar på någon som gått har väntat för länge som pappa brukar säga.



Igår var jag ledig. Och på lediga dagar ska man ju som vi alla vet göra allt sånt man inte hinner göra annars. Hämta ut paket på två olika ställen, lämna av en Traderavinst i stan, panta, slänga det källsortterade skräpet, tanka, fylla på spolarvätska, ta en fika med Bowies, lämna över en katt till sitt nya hem.. Ni vet. Det vanliga.

Från Supercat fick jag en vattenfontän som var så svår att montera  att jag nästan hoppade sönder skiten och en fin keramikskål, dubbelt så stor som matskålen de hade innan. Väldigt skönt att slippa fylla på både mat och vatten två gånger om dagen plus att vara rädd för att katterna ska törsta ihjäl under dagen om man glömt fylla på innan man åker till jobbet.



Fick också FitLine i ett av paketen. Jag har använt det tidigare eftersom jag hört så många säga så bra saker om det, men efter ett år avslutade jag det eftersom jag inte märkte någon skillnad. Dock så var jag i toppform då och hade egentligen lite svårt att egentligen förbättra mitt fysiska mående plus att jag efter mötet med Mia (som kontaktade mig och ville berätta om det vilket jag gladeligen gick med på) insåg att jag inte använt det ordentligt. Jag sa rakt ut till henne att jag egentligen inte tror så mycket på sånt här - kosttillskott överlag - men ändå tänker prova med ett kritiskt tänkande. Är man inte nöjd efter första månaden får man pengarna tillbaka, så jag har inget att förlora. Ska bli spännande attt se hur jag mår då.



Ah just det, hälsade på Martin på jobbet och han tog en liten paus för att fika med mig på Espresso House.Åt saffransbulle, sååååå gott! Med tomtelatte, som också var gott, men alltid när det är någon form av syrup i tycker jag att det blir så himla mättande direkt..



Kardemumma, grädde och kaffe... Gaah..



Mellanlandade snabbt hemma innan det var dags att möta upp Marika, Kattis och Kattis skjuts till hennes nya ägare.



Sist men inte minst, har ni hört nyheten? Så kul att äntligen få dela detta med er, det har varit på tal länge, men äntligen är det officiellt! Har så sjukt höga förväntningar, haha.


Nu ska jag faktiskt sova. Är väldgt sugen på att behålla dygnsrytmen ett tag och se hur det känns.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

bust 'em

Ah. Äntligen. Har inte skrivit i december alls.. Min favorittid på hela året, som vanligt bara rusar den förbi.

Men nu har jag satt mig ner med fotbad och en froosh smoothie med smak av virgin mojito. Nu är jag redo att recapa månaden.

Såg en katt på väg hem från Nordby. Satt och åt sopor bredvid vägen.. usch vad det gör ont i hjärtat att veta att den kanske är hemlös och lever ett farligt liv nära vägen, utan mat i minusgrader.. Vi gjorde en efterlysning på Kattkedjans sida men utan framgång, trots att det delades nästan 30 gånger.



Fick ett paket hem på posten precis vid första advent. Beställde handgjorda tags att sätta på adventsljusen, så fina!







Jag älskar verkligen december och mörkret, att man kan tända en massa ljus och ha uppe ljusstakar. Hade precis tänt vansinnigt många ljus i huset och tänkte att jag får inte under några som helst omständigheter lämna dem utan uppsikt. Min största rädsla ever är nog att huset ska brinna ner.. Men en sekund efter jag tänkt det hörde jag att det tutade utanför, där stod PostNord med paket till mig! Jag stod en stund och övervägde att gå ut men nej.. jag har sett hur snabbt ett vardagsrum kan ta fyr på 30 sekunder så... nä. Fick stanna kvar inne. Men kolla så mysigt det blev!





Jonny..



December innebar också att jag fick påbörja min te-adventskalender! Så najs! Fast jag ska medge att jag ligger efter många dagar nu.. efter jag fick veta att teerna som är i inte finns att få tag på via  hemsidan är det inte lika intressant att upptäcka nya smaker. Har hittat två hittills som varit helt magiskt goda, den ena med grapefrukt och den andra med persika och aprikos!



Efter en jobbdag skulle jag hem till Mary för lite julmys med mina bästisar som för en gångs skull var samlade ♥



Precis som vanligt tog jag inga bilder men dett var en väldigt, väldigt mysig kväll med en massa asgarv och kärlek!

På tal om kärlek.



Dagens visdomsord!

Ja och förresten, Marys katt som hon tog hand om i år!



En till bild på mig och Savanna. Måndagar har alltid varit bra dagar men de är extra bra nu när det innebär att åka till stallet!



Inte bara har jag en tekalender utan även en Rituals-kalender. Vi filmade när jag öppnade första luckan vilket gick fullkomligt åt skogen men gud som jag skrattade..



Har tagit några pass att kolla till våra jourhemskatter de senaste veckorna och här är bilder från när jag hälsade på Ludo och Victor.





När det var dags att julpynta..



Sterling gömde sig under filten, det är hans nya favoritplats.





2:an på Bojarskolan hade gjort en katt-tidning och sålt där de skänkt intäkterna till Kattkedjan! Hur fint?! Självklart köpte jag ett exeplar och läste deras texter och berättelser, skrattade så jag grät.. Det här är en av mina favoriter.



Hämtade Kattkedjans nyaste tillskott för att ta henne till veterinären och göra henne klar för att omplaceras. Vet inte om jag berättat om Kattis men jag såg i alla fall en annons på Salutorger där en kattmamma och hennes två ungar såldes för fem kronor styck. Min spontana reaktion var så klart att det var hemskt, men i nästa stund hörde jag av mig till henne och frågade om vi fick ta över katterna. Särskilt mammakatt som jag vet är svårare att omplacera än två kattungar. Det visade sig att det här var ingen person som låtit sin okastrerade hona gå ute och sedan tröttnat och ville sälja dem för fem spänn styck. Helt tvärtom hade hon tagit in denna okastrerade, HEMLÖSA hona och låtit henne föda inne och letade nu efter hem åt alla. Tänk vad bra dett är att ta reda på fakta innan man pekar finger.



Fina tjejen efter kastreringen. Marika har verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att få hennes förtroende.



Och jag fick en liten presentpåse som tack förhjälpen! Så himla fint! En blomma, kattgodis och sockerfri belgisk choklad, så perfekt.



Skulle ta kort på saker att sälja på Salutorget. Inte lätt med katter.









Mina Ritualskalender.



Godingar. Vi fick ett paket! Asdyr kattmat som varit på 50% under Black Friday. 



Vi fick med en WEIHNACHTSMAUS, haha!


Det kommer mer.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

scoundrel

Häj häj bloggis.

Tittar in lite snabbt för att säga att jag ÄNTLIGEN har en ledig dag imorgon. Dock kommer den vara fullspäckad och på lördag ska jag chilla istället.

Imorgon ska jag upp vid halv åtta, åka och hämta en katt som Kattkedjan ska ta över, fotografera den, lägga ut en annons för adoption av henne, ta henne till veterinär, hämta ut ett paket på Posten, sälja sagda paket, hämta katten hos veterinären på eftermiddagen, rensa min garderob, lägga ut en himlans massa annonser på Tradera och städa. Ladda ner nya bodycombatreleasen också. Fullt ös medvetslös. Och ingen Celsius har jag hemma.

Igår var jag i stallet. Fick rida en gammal dam på 25 år. Riktigt krut i den tjejen faktiskt, MEN så fort hon hamnade först i ledet kunde hon bara tvärnita. Sjukt spännande lektion!

Sådan terapi, sådan balsam för själen. Gudars som jag saknar Lekaco.. Tänker på honom varje dag. Jag förväntar mig hitta någon precis som han igen men det kommer jag aldrig göra.. tänker på Mario och Mante också, men de är väldigt avlägsna i minnet.. Det var längesedan. Ska ringa Viktoria imorgon och höra lite mer om att hyra en häst några dagar i januari. Det hade varit helt amazing.

Savanna och jag. ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

give my all

Det blev onekligen en bra dag ändå.. trots att jag inte varit helt hundra. Är man jätteproduktiv får man ångest för att man inte chillat, och har man tagit det lugnt får man ångest för att man inte gjort något vettigt. Det går liksom inte att vinna.

Men jag känner mig ändå ganska tillfreds. Känns lite (väldigt) surt att det är fyra arbetsdagar kvar tills nästa lediga dag men jag får ta en sak i taget.

Har tagit en dusch och krupit ner i en nybäddad säng (med nyrakade ben!) och två katter bredvid mig.. upp och jobba imorgon. Fick en smärre chock av att se mitt konto idag så det är en tröst när man jobbar..

Vill för övrigt bara visa en del av vårt vardagsrum. Jag ska lägga vikter i gardinerna för att räta ut botten på dem så småningom, tills dess får de hänga lite. Men jag älskar den nya soffan alltså! Ibland sover jag på den istället för i sängen bara för att den är så skön.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

christmas time



Nej är det inte dags för en uppdatering så säg! Jag undrar för övrigt om inte blogg.se faktiskt fått ordning på det där med bildstorlekarna.. de har inte anpassats efter storleken i designen förut. Ni som läser bloggen från datorn har säkert sett hur förskräckligt det sett ut. Tror det är ordnat nu. Hoppas hoppas.

Har ju inte bloggat på några veckor och till en början var det ett väldigt medvetet val. Jag ville inte riktigt skriva ut för allmänheten att jag var ensam hemma och vad jag skulle göra och när jag skulle vara borta ur huset, jag är så sjukt nojig för det där med inbrott och mördare i skogen och så.. Så jag sa till mig själv att här ska inte bloggas under Martins semester! På tal om mördare i skogen, i förrgår när jag bilade hem från jobbet såg jag något pälsigt och blodigt ligga på vägen. Väjde för den och stannade ungefär 150 meter bort för att gå tillbaka och se vad det var. Det var kolsvart, mitt ute i tysta skogen och jag lyste med min mobilficklampa.. Kom fram.. och det tog mig några sekunder att faktiskt greppa vad jag såg! Ett vildsvinsHUVUD! ETT HELT JÄKLA HUVUD! Skinnet var helt avslitet på underkäken så halva skallen var blottad, men ögonen bara stirrade in i min själ och mitt hjärta stannade alltså. Satan i gatan vad jag sprang megasnabbt tillbaka till bilen som stod åt helvete för långt bort och kollade bakom axeln nästan hela vägen för att se att jag inte blev förföljd av kannibalistiska hillbillys som skulle ritualslakta mig.. Huuuur hamnade den där? Fett läskigt.

Hur som haver, det här är lite vad som hänt de senaste veckorna. Insåg först nu att mitt liv inte är så där jättespännande. Om man inte är vansinnigt intresserad av bilder på andra människors katter då.

Dagen innan Martin åkte till Spanien byggde vi ihop en byrå vi köpt på Jysk.









Jonny hittade en ny favoritplats.





Sista kvällen innan Martin åkte, och jag hade fått mig en haj-onepiece.



Artemis är.. Artemis. Hon sov så här.





Och Sterling så här.



Goding! Fortfarande så där löjligt lycklig över att han kom hem igen!



Köpte en virkad halsduk från Kattkedjan, att ha hängandes över min gungstol som jag fortfarande inte målat om. 



Men i vanlig ordning är det överambitiöst att ha någonting överhuvudtaget när man har katt.



Jag spenderade många timmar i soffan när Martin var bortrest. Kollade på naturprogram eller Dr. Phil varenda jäkla kväll!



Och Sherlock vid ett tillfälle.



Dodingen är sällskapssjuk så han spricker nästan numera.



Naturprogram och Artemis drömmer stort.. ♥



Jag har ju inte tränat så mycket sedan semestern men jag gör små sporadiska besök på gymmet ibland. Hade köpt mig ett par nya träningstights från Reebok och sånt om något ger ju alltid en liten boost. Invigde dessutom en jacka som jag köpte för flera månader sedan men låtit hänga tills det blev lite kallare ute.





Morgongos.







Var hos Dingleveterinärerna och hämtade askan av Findus.. Jag tänkte skaffa en urna till askan så såningom men behöver veta hur mycket aska det är först. Och jag känner mig inte riktigt redo att öppna och se än. Jag måste förlika mig med tanken på att det inte är han, först.



När jag skulle köra till jobbet för ett tag sedan så märkte jag att något var fel på bilen. Den drog i underredet på grusvägen från huset och lät förskräckligt, gick väldigt tungt efter det. Stannade och kollade om något hängde löst under men icke.. Rätt som det var, efter någon minuts körande, ser jag däcket rulla bakom mig. Som tur är har jag en fantastisk far som bara släppte allt och kom ut för att hjälpa mig dra på reservdäcket.


Axelpass en hektiskt dag först med jobb i butiken, gympass, styrelsemöte med Kattkedjan och tillsist PT-timme.



Förberedelser inför julmarknaden som Kattkedjan arrangerade!



Artemis fick syn på något..



Känslan som uppstår när man hjälper ett gäng män i butiken och de plötsligt börjar dra en massa kvinnoförnedrande skämt.



Har fått megadille på doftljus! Jag har alltid haft dem men tänder dem aldrig, eftersom jag inte vill göra slut på dem.. Men nu har jag fått mig själv att inse hur värdelöst det resonemanget är. Så under MArtins semester eldade jag upp det sista av mitt enorma Yankee Candle med doft av rena lakan. Fanastiskt.



Vi i styrelsen på Kattkedjan samlade ihop pengar och köpte en tårta till Dingleveterinärerna. En stor mangopassionstårta!



Har jag berättat om den lilla tjejen som kom förbi och sålde jultidningar? Jag tror det. Jag blev ju så glad att hon faktiskt engagerade sig som är tanken (inte att föräldrarna ska lägga ut i säljgrupper på Facebook och man beställer den vägen) så jag handlade en massa. Och har börjat källsortera på köpet! (Påsen som syns på bild är en av tre, de andra är för papper och plast.)



Hade julmys hemma i min ensamhet. Koade på Dr. Phil mi åtta timmar den kvällen, fast gick igenom en massa kläder som jag sålde på Tradera också, samtidigt. Har du provat add.ice cream? Jäklar så gott det är! Älskar den nya ProPud med smak av lussekatt också, det är den bästa.. men jag verkar ensam om att tycka det, hähä.



På fars dag tog jag en tur hem till Söle. Det var bara farmin hemma och han var fast framför ett formel-1 race så jag satte mig bredvid och tittade med honom. Åt choklad som han fått i farsdagpresent av mig, ett kilo Anthon Berg-praliner. Det var så mysigt.



Förra helgen var det dags för julmarknad å Kattkedjans vägnar! Angelika och Mika hade lagat eget godis och marmelad, sylt, dricka, presentkorgar.. Vi fick sälja det på vår marknad och först var dealen att hälften skulle gå till vår kassa men i efterhand sa Angelika att vi kunde ta alltihop! Helt fantastiskt! Jag själv handlade lite och tyckte det var så mysigt och bra uppstyrt av våra styrelsemedlemmar. Nästa söndag är det dags igen, 11-15.





















Detta köpte jag!





Artemis hjälpte till att sätta upp två nya hissgardiner jag köpt på Tradera för 30 kronor!









Från ett ryggpass med min brother from another mother som sedan bjöd på mat och gött häng! Bästa Adis. ♥



En massa paket som råkat hamna hos grannen.. men vad skoj det är att få! Apropå det, idag hade jag tänt en himlans massa värmeljus i huset och tänkte hela tiden att jag måste hålla koll på dem hela tiden så jag inte riskerar att katterna gör något dumt.. en av mina största mardrömar är att huset ska börja brinna. Precis när jag tänt alla ljus hörde jag hur Postnordsbilen stod utanför och tutade.. De skulle lämna ett paket men då måste man gå ut och möta dem. Jag stod och funderade en stund och tänkte att näe.. jag KAN inte riskera att gå ut ur huset om än så bara för 30 sekunder. Av erfarenhet vet jag också att de aldrig väntar särskilt länge så jag hade inte hunnit släcka alla ljus och gå ut. Så jag får hämta paketet nästa vecka helt enkelt.



Bäbis.



Artemis..



Förra helgen var vi ett litet gäng från Nordic Wellness som överraskade vår världens bästa och goaste och gladaste Vivian med en födelsedagsmiddag på Park!



Och mest spännande av allt - jag har börjat rida igen! En vän till mig tog med mig till Vitkoria Mentzers stall i Tanum där hon rider lektioner på måndagar. Jag provade i måndags och gudars så roligt det var! Fast jag har fortfarande träningsvärk, haha. När lektionen var slut och jag släppte stigbyglar och tyglar och slappnade av så SPRÄNGDE det så i bröstet att jag trodde jag skulle behöva ringa ambulans.. det tog en liten stund att inse att det var musklerna som värkte och inte hjärtat smärtan satt i. Jag hade liksom suttit och spänt hela bröstmuskulaturen i en timme och när jag slappnade av så gjorde det så himla ont.. Men så roligt! Längtar tills jag kan köpa lite nya ridkläder.



Tack Angelo du lilla C-ponny som tog väl hand om mig!

"Vet ni varför cowboys rider på hästar? För de är för tunga att bära!"



Hon tyckte det var kul i alla fall.

Idag har jag varit helt ledig, första dagen på närmare två veckor.. Har tagit på mig så mycket extrajobb det senaste. Jag sov ganska länge och har dragits med ett smärtande huvud så gott som hela dagen men jag tror det är kroppens sätt att se till att jag faktiskt tar det lugnt idag. Det brukar bli så att jag får migrän när jag är ledig, nänligen..

Snart hoppas jag min fästman kommer hem och att han har glögg och lussekatter med sig för jag är så sugen på julmys! Jag älskar december och allt som hör till!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.