hold you close

Alltså jag läser sällan andras bloggar numera (även om det var mitt [typ] största intresse förr i världen), det händer i mån av dötid liksom. Men en blogg jag kollar in ibland och fullkomligt älskar är Spiderchick. Hon är så där härligt finurlig och jag känner igen mig väldigt mycket i hennes sätt att skriva. När jag var typ 15 skrev jag mycket roligt faktiskt. Men kreativiteten liksom försvinner med åldern (asgammal här).

Hittade den här någon annanstans och tyckte den var himlans klockren.



Inatt vaknade jag en timme efter att jag somnat av att katterna slogs, och det väldigt högljutt. Lana har varit borta i två dygn och när hon kom in var hon en megabitch alltså. Nog för att Jon Snow brukar flyga på henne och att hon blir arg och säger ifrån genom att fräsa/morra/skrika halsen av sig men nu aktivt jagar hon honom för att ge honom stryk. Inatt var det så illa att de väckte mig, jag (nyvaken, sömndrucken och alla som känner mig vet att det då medföljer ett jävla gott humör) skriker "NEJ!!!" varpå Lana flyger iväg som ett skott och Jonny sprang och gömde sig, flämtade och vågade varken gå ut eller ens släppa Lana med blicken. Det är ju inte utan att man blir lite orolig för vad de kan tänkas hitta på när man inte är hemma.

Bilder från häromdagen när Jonny var busig och lekte med min matta (som verkar vara det roligaste som finns).





Det var egentligen min lediga helg nu men jag hade ju bytt med Maria så jag körde heldag på Östra i kombination med uppvisning med eventteamet.

Pontus körde hårt med halva Squattis-dräkten och jag trodde jag skulle kissa på mig som jag skrattade.



Showtime!





När arbetsdagen var färdig bilade ag in till stan och köpte semla, för äntligen är no sugar challenge över för denna gång! Tog en sväng hem till Söle för fika med familjen. ♥ Sooooom jag längtat efter semla.. det enda jag längtat efter. 



Efter kaffe och semla på Söle var det dags för ett sent gympass med Bowiesbuns. Centerfesten (alltså personalfest för alla på Nordby, basically) var samma kväll så det var inte mycket folk på gymmet. Och det fanns ett gött tryck i kroppen efter sockret alltså!



Började med chins.



Och en timme senare avslutade vi med denna. Den är grym! Mina lats har växt som sjutton det senaste och jag kan inte riktigt förstå varför. 







Martin skulle vara med och posera..



Igår var jag ledig och skulle egentligen haft praktik på Tennisklubben. Men jag kände verkligen att neeej... Dels var det tennis med småkids mellan 6 och 8 år och det kändes inte så relevant riktigt.. jag tar hellre de timmarna vid annat tillfälle. Istället kunde jag ta en välbehövlig sovmorgon, hämta en byrå som jag köpt via Salutorget Strömstad, umgås med familjen (min faster och farmor kom på besök och vi åt semla), spela TV-spel med lillebror och sedan på kvällen vara med på mitt första styrelsemöte med Kattkedjan. Nu är jag officiellt invald! Övrig styrelseledamot. Måste uppdatera mitt CV snart, så mycket som ska in där nu.

Vi åt en semla till (!) och kollade på film på kvällen.



Idag har jag kört heldag på Mellan och grejat lite med planering och mejlen. Jag har beställt en kalender så jag kan ha skriva in nya grejer även när jag är på språng tänkte jag. Det var dags.

Ikväll ska vi avsluta Celsius-tävlingen jag hade på min Instagram. Imorgon ska vi lämna katterna hos veterinären på morgonen för de ska kastreras (äntligen!) och hoppas Lana lugnar ner sig alltså. Det är ju synd om alla iblandade parter om hon ska gå runt och må dåligt och vara aggressiv.



De senaste två veckorna har varit ganska så otillfredsställande med gymträningen för jag har inte riktigt orkat följa planeringen. Men veckans första gympass var färdigt innan jobbet idag så jag antar att man kan säga att denna vecka började bra i alla fall.

Jobbar halvdag imorgon och sedan är jag ledig i två dagar men lär få ha lite praktik. Och hålla pass på gymmet. 

Ikväll hoppas jag på något snarlikt detta! Har kommit fram till att jag borde bli bättre på att äta ordentlig mat oftare. Jag äter nog för lite i förhållande till hur mycket jag rör mig. Det är en utmaning, tycker jag!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback