every last part

Klätterträdet blev upplockat och jag stressade hem bara för att inse att jag visst låg en timme före i planeringen. Det visade sig vara gott om tid, men tur att det inte var tvärtom!

Mötte upp Sanja och vi taggade till inför release! Det gick sjukt bra och var sååå roligt! Bättre blir det (alltid) när koreografin sitter som en smäck men det krävs att man nötar för att komma dit.. Nästa projekt blir att lära mig en timmes combat. Ah. Största utmaningen!







Efter passet var vi kvar och tog hundra kort där vi bara fjantar oss.. Ni får se ett par bara, haha.







Vad hade jag gjort utan dig? ♥

Lite middag slank ner, Jonnyboy ville visst ha.. Stackars kattskrällen hade inte fått våtmat på hela dagen, klart de svälter.



När jag kom hem möttes jag av ett paket från Reebok utanför dörren.. Inte en dag för tidigt! Jisses alltså, var ju länge sedan jag beställde.. Första dagen på mellandagsrean. (Innan jag insåg hur ekonomiskt osmart det var, för lönen var borta bara dagarna efter den kom in..) Men men, gjort är gjort.

Mina nya lyftarskor! Jag tycker de är väldigt snygga men tvekade länge på om det var min färg. Men de var på rea och snyggast så det fick bli så, och jag är sjukt nöjd nu.



Lite utförsäljning av Les Mills-kläder.



Och ett par haremsbyxor som Jon Snow tyckte mycket om.



På tisdag var det inventering och jag började klockan åtta. Men trött som jag var efter min korta sömn natten till måndagen, somnade jag innan tio på kvällen och gick då upp klockan fem på tisdagen för att hinna med ett axelpass på gymmet innan jobbet. Gick helt sjukt bra! Provade militärpress i smith-maskinen, varför har jag inte provat det tidigare? Så nöjd, haha.









Redo för inventering. Mina kära arbetskamrater hade räknat ALLT förutom drickakylen dagen innan så det var bara den lätta biten kvar, scanna och lägga in i datorn. Tog fyra timmar och sedan var det färdigt!



Fick ett mms från Martin som hittat en nöjd Jon Snow i badrummet, haha! Skitunge, men jag kan inte bli arg på honom.



Efter jobbet skulle jag vikariera åt Hanna och köra ett extrainsatt GRIT-pass. Det blev bara jag och Martin (var sjutton är alla nyårslöftare?!) men det var lika roligt och jobbigt för det! Gött för mig att få öva också.





Vi handlade mat för att göra storkok. Så sjukt att ha tränat i gymmet, jobbat och hållt pass och klockan inte ens var sex på kvällen..?!

Jonny bevakar matlagningen.



Och jag provade min Magic Bullet för första gången. Jag älskar den! (Lite rumpa får man tåla.)



Onsdag morgon och jag var ledig. Woop woop! Fick frukostsällskap i vanlig ordning..





Gunilla kom hem till mig vid tio, vi lastade över klätterträdet i hennes bil och jag åkte med henne för att träffa Kattkedjans katter i deras jourhem. Såå kul att få se dem och hur det hela är strukturerat!

Här ser ni lilla Petrus Parker, katten vi fångade in på Nordbyparkeringen strax vid nyår. Han som förhoppningsvis ska flytta hem till oss om några veckor.









Och hans fantastiskt fina rumskamrat. Så vacker, kelig och pratsam.



Vi var borta i några timmar och när jag kom hem satte jag mig i soffan under min värmefilt, kollade på Breaking Bad, åt lunch och gosade med katten.. Jag kanske råkade somna.. och sov i tre (!) timmar.. Det var lite svårt att brottas med den ångesten efteråt, att jag sovit bort typ halva dagen, men det är bara att acceptera. Vi hade det så mysigt!





Han ska vara med överallt alltså..



Sedan bar det av in mot stan för bodypumprelease med Sanja!



Återigen ett superroligt pass och man kan ju fråga sig varför vi inte gör detta ihop oftare?!



Stannade kvar för yoga efteråt. Hade svårt att både slappna av och fokusera men då fick jag njuta av stretchen och styrkeutmaningarna desto mer istället.

Körde lite stretch hemma sedan och självklart skulle killen vara med.. Goding!









Kvällens dilemma.. Haha! Hade svårt att somna igår natt igen. Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag sov rätt mycket på förmiddagen plus att jag drack en Celsius vid sju. Har blivit väldigt känslig för det tror jag, jag har å min mages vägnar dragit ner på antalet burkar Celsius om dagen till 1 eller 2 och då är jag mer känslig. Behöver bättre rutin på det där. Men skönt att energin är tillbaka, på ett sätt!



Gick upp sju imorse för att hinna träna innan jobbet. Jag hade en rätt tuff morgon, haha.. Otroligt kort stubin och allt som kunde gå åt skogen gick åt skogen. Jon Snow var väldigt social och busig men jag avr stressad och frustrerad över att han var så ivägen och så vidare. Skulle köra marklyft på gymmet men kroppen sa ifrån (har känningar i vänstra bröstmuskeln när jag släpper stången, skitkonstigt men det är bara att anpassa mig innan jag skadar mig). Så när jag efter en kvart gav upp hade jag bara 45 minuter på mig att få till ett schysst pass men all lust var bara bortblåst. Lyckades bita ihop och köra på utav helvete och tillslut blev det ett rätt bra pass ändå. Körde lättare sumomarklyft istället vilket gick mycket bättre och bra kontakt med rumpistumpen fick jag också. Körde fyra övningar till med minst tre set på varje så det var helt klart ett godkänt pass liksom.





Tack Celsius för att du räddar min morgon!

Kom till jobbet en kvart tidigare, väldigt ovanligt för att vara jag, men humöret åkte snabbt upp tackvare avsaknaden av all stress. Min första kund sa dessutom att han tyckte jag var stiligt klädd idag! Det var knepigt med tanke på att jag unnade mig ett par mjukisar idag men jag blev glad vilket som!



Thursday got me feeling like..



Överväger en vilodag imorgon. Tror det var det den här morgonen försökte säga mig. Kroppen satte mig på dåligt humör bara så jag skulle behöva ta det piano.

Det är kul att jobba dock! Vi har fått en ny butiksansvarig.. eller ny och ny. Han har jobbat här länge och vi har inte haft någon förr, men vi har fått en butiksansvarig i alla fall och han är sjukt pepp på att förändra och förbättra och det är kul!

Ni ska jag äta upp min kycklinggryta. Kanske köpa lite flyttlådor idag så jag och Martin kan börja röja i huset, ta ner hans föräldras grejer och göra plats åt lite eget.. Det ska bli kul. När vi väl får tid.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback