let it burn

Jag känner mig förvirrad. Jag skulle gå bort till Östra för att hämta en bar som Alexandra tagit med sig till mig. Och om den inte är god så har jag ju fått se Östra i alla fall sa hon. Det var ju längesedan, så jag fylldes av förväntan inför dagens äventyr och utbrast att vilken trevlig dag det här verkar bli! Ja men ha inte för höga förväntningar tyckte hon, så jag sänkte mina förväntningar på dagen (jag började ju ändå med att komma 20 minuter sent till jobbet för att vägen inte var plogad, jäkla otygt, men SNÖÖÖÖÖÖÖÖ ♥♥♥) men sa att då höjer jag förväntningarna på baren istället för något ska jag väl få se fram emot! Men då var det visst DEN jag skulle sänka förväntningarna på så jag antar jag har högre förväntningar på dagen igen.
 
Vilken trevlig dag det här verkar bli! Tror jag.

Idag står jobbelijobb på agendan på snygga Mellan. I början våndades jag över att släppa min heltid på Västra för att vara 50/50 där och på Mellan, men efter att Oliver blev butiksansvarig (vi har inte haft någon sådan innan) har det blivit sååå snyggt och det är en riktig fröjd att jobba där! Stort plus är att man kan poppa musik och att det finns en toalett och micro i anslutning. Har skrivit en lång att-göra-lista som jag hoppas vi kommer kunna jobba oss igenom idag.



I förrgår fick jag finbesök av Bowies på jobbet. Han bjöd på lunch, vi handlade lite på Rusta (flyttkartonger bland annat, ska börja röja nästa vecka tänkte jag och ser så JÄVLA mycket fram emot detta!) och efter det kom han med en present till mig! Jag öppnade den när jag kom hem sen. Jonny tog kommande över påsen.



Och den här låg i! Har ni sett så fin? Jag skulle vilja göra om i hallen och ser framför mig att den kommer att passa där.



Eftersom jag kör release i bodycombat idag började jag faktiskt plugga i fredags kväll. Jag vet, helt otroligt att jag inte satt bara dagen innan eller samma dag. MEN, jag har hitat en ny studieteknik som funkar så jäkla mycket bättre än det jag gjort tidigare! Så det har gått sjukt fort att lära sig nya, eller så är den bara ganska tacksam att lära sig..

Förr brukade jag bara kolla i koreografihäftet och lyssna på musiken. Nöta, nöta, nöta. Om och om igen. Körde tills jag gjorde fel, då började jag om. Kolla videon om det var något jag inte förstod. Men nu har jag istället kollat på filmen och skrivit egna anteckningar. Jag ser igenom en låt och skriver ner vad som händer, övar till musiken med pappret framför mig en gång och nästa gång kanske jag inte ens behöver pappret för det har liksom satt sig så fort. Och ofta visualiserar jag bara. Kanske instruerar högt fast utan att utföra rörelserna. Något jag alltid gör när jag får nya releaser är att lyssna på musiken tills jag kan alla låtar utantill. Även om jag inte gillar låtarna lyssnar jag på hela passet om och om igen i bilen, när jag städar, lagar mat etcetera (och har jag läst på koreografin visualiserar/instruerar jag samtidigt). Det är en STOR fördel har jag märkt, att känna till låtens uppbyggnad. Då hör man när man byter övning eller tempo, istället för att räkna antalet repetitioner. Jag är så tacksam över min musikbakgrund i det här avseendet för det ger mig väldigt mycket gratis känsla för uppbyggnaden och takten. Med bodypumpen och GRIT däremot, där tittar jag på koreografihäftet en gång eller två och sedan sitter det. Bodypump är väldigt förutsägbart i rörelser och tempo, man kan höra en låt på radion och förutspå "det här skulle kunna vara en uppvärmningslåt, här gör man marklyft ner på två" och så vidare. Det har hänt.
 
Ja, nog om detta, det är väl bara intressant för mig. Haha.

Jag fick i alla fall sällskap när jag övade.



Goding! ♥ (Han sitter så här jätteofta..)





Igår skulle jag hålla GRIT Strength halv nio på morgonen. Eftersom jag verkligen fått gnista och energi tillbaka så gick jag upp kvart i sex och åkte in till gymmet tidigare för att hinna med ett pass bröst och triceps innan GRIT.




Det gick sjukt bra och allt som allt var det en väldigt bra start på dagen! På passet var det bara jag och Åsa men det är väldigt roligt också, vilket pannben den tjejen har! GER. SIG. INTE. Det inspirerar mig väldigt mycket, för jag ger mig direkt. Haha!
 
Ska försöka få sneglat lite mer på combatkoreografin (fusklapparna får nog vara med idag, bara för att lugna sinnet) och ro denna dag i hamn. Imorgon är ny vecka med massa spännande väntandes, jag ska bland annat skriva hemtenta, ta katterna till veterinären, träffa mamma, börja röja i huset och påbörja min praktik! Inte allt i morgon så klart.. men till veckan.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback