overload

Häj på er!
 
Alltså jag vet inte var jag ska göra av mig själv riktigt. Känner mig inte stressad men mer.. upprymd!

Jag fick de sista svaren på tentan igår. Full pott på slutprovet! Klarade sex av sex delar. Så jävla skönt. Åker dock till Göteborg tidigt imorgon bitti för att skriva den absolut sista delen, omprovet i biomekanik, och hoppas på lite mer relevanta frågor den här gången. Sist var det bara en massa kryssfrågor med påståenden som tagen ur en fysikbok med acceleration, friktion, tyngdkraft, tröghet och dylikt, vissa ord har jag aldrig ens hört förut. Jag vill ha frågor kring det vi faktiskt använder biomekaniken till, räkna ut vridmoment i leder och muskelkraft. Förklara skillnader, applicera det i praktiken. Jag klarade biomekaniken ganska bra på den praktiska tentan och det är ett kvitto på att jag kan, men förra tentan återspeglade inte det området. Så jag är inte orolig. Får vi frågor som vi jobbat med under utbildningens gång så går det, får jag likadana frågor som sist.. får jag hoppas att jag kan chansa rätt. I så fall kommer jag säga till och önska ett muntligt förhör för jag VET att jag kan.

Så känner jag mig taggad inför bodycombaten ikväll, sista gången vi kör 65:an och jag är supersugen på att träna.. Kanske ska träffa Sanja sedan för genrep av nya GRIT som vi kör release på imorgon och det om något är jag fett taggad inför. Men den koreografin och coachingen ska in också! På onsdag kör vi release i bodypump vilket också ska bli fett kul och på söndag släpper jag med skräckblandad förtjusning nya bodycombat.. Kanske ska jag teama med Johanna (instruktör i Tanum) och i så fall blir det sjukt kul med! Det är lite klurigt med combaten, den tar så lång tid att lära sig så det är oftast ett otroligt stort stressmoment..

Så idag ska jag plugga GRIT så gott som går. Fast jag jobbar till 19 och håller sedan pass och måste i säng tidigt för att åka till Göteborg klockan sex imorgon. Så lite tid, så mycket energi, men jag är så taggad att jag inte kan fokusera, haha!

Måste lägga en fet beställning på jobbet också.. när jag återgått från rasten. Jag ska nog få ordning på detta, resten av rasten blir koreografiplugg på GRIT! Önska mig lycka till!

Kommande releaser denna vecka.. så sjukt exalterad!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback