pre-santorini



Tänkte jag skulle snabbt ("SNABBT") summera hela maj och vad jag gjorde innan semestern. Jag hade inte orken att skriva då eftersom vi hade så sjukt mycket att göra hela tiden och jag gick liksom på semster mentalt två veckor innan vi åkte, typ.
 
Men för den som är intresserad och inte har något planerat innan pensionen, kommer här mitt längsta inlägg ever.



It's a cat in a box!

Det var ju väldigt fint väder i maj så jag tog ut Jonny i sele några gånger. Martin hade inte självdistans nog för att gå med katten i koppel sa han, så det får bli matte-göra. Jonny älskade verkligen att vara ute även om det var ganska läskigt. Men han jagade en himlans massa fjärilar! (Och blev stucken/bränd av en humla.)











Sedan hände en oerhört läskig grej. Ett av mina mest förtvivlade ögonblick någonsin tror jag. Jag hade fått en sele av Gunilla och tänkte att jag skulle ta ut Sterling också, samtidigt. Lång historia kort blev han skiträdd och fick panik, hoppade ner för altanen och jag var tvungen att släppa honom så han inte skulle knäcka nacken (då han lyckats vira kopplet ett varv runt halsen).. Snabbtänkt visserligen men han var ju dödsskärrad så han for iväg bakom hörnet.. kvar stod jag med Jon Snow och var ju liksom tvungen att lämna en av dem. Jon Snow var ganska lugn så jag tog en chansning och sprang efter Sterling för att ha en chans att ens se var han tog vägen. Han satte av i full fart mot skogen och helt förtvivlad sprang jag efter, vadandes i mossa och våtmark.. Han var så rädd att han inte lät mig komma nära, och rätt som det var tog paniken överhanden och han rusade ännu djupare in i skogen och jag tappade honom helt ur sikte. Jag minns hela ögonblicket, hur jag liksom dog lite på insidan. Han skulle aldrig hitta hem igen om han försvann. Ännu värre var att han hade sele på sig och kunde fastna någonstans och då spelar det ju ingen roll hur bra han kan lokalisera sig, om han inte kan röra sig..

Jag var så chockad att jag inte ens grät. Jag bara slutade andas. Jag sprang efter men såg inte skymten av honom eller hans bäbisblåa sele.. Inombords skrek jag, tänk om jag aldrig fick se min älskade Sterling igen.. Alla fruktansvärda scenarior for genom huvudet och jag kom på att jag också lämnat Jon Snow i en sele vid trappan. Jag visste inte vad jag skulle göra. Stod som förlamad. Helt plötsligt kommer Lana springandes förbi mig (hon följde efter mig direkt jag sprang iväg), fortsätter 15 meter bort och ställer sig och klöser på ett träd. Jag går dit, och vad ser jag om inte Sterling ihopkurad under en tvåmeters hög med grenar!! Jag försökte lyfta grenarna men det var helt omöjligt. Så jag la mig platt på marken och kröp in under, lyckades få tag på kopplet. Nu jävlar släpper jag dig inte, minns jag att jag tänkte. Han var fortfarande rädd och kröp bara längre och längre in och i bakhuvudet hade jag att jag fortfarande måste tillbaka så fort som möjligt så Jon Snow inte gjort sig illa på något sätt.. Så jag nästan attackerade den stackars skärrade killen, tog ett järngrepp om nackskinnet och drog ut honom. Han for emot mig med 20 klor hårt inborrade mot min bröstkorg men någonstans tror jag han förstod att det var okej från det ögonblicket. Han släppte inte taget det minsta och det gjorde förbannat ont men jag var tacksam över att han inte fick panik och ville fly från mig. Jag sprang tillbaka till huset och då hade Martin precis kommer hem till en Jon Snow som tagit sig ur sin sele och stått där oförstående. Mitt hjärta bultade stenhårt av ren ångest resten av kvällen men lesson learned. Hädanefter tar jag ut en av dem åt gången. Om jag ens tar ut Sterling igen. Och Lana.. vilken hjältinna. Trots att hon är en sådan surkärring mot smågrabbarna till vardags så kan hon när det väl gäller, tydligen. ♥

En annan helt random grej var att när de nya Les Mills-releaserna kommit ut gick jag in på en hemsida med alla tracklists samlade för att se vad vi hade att vänta oss. Klickade mig vidare genom olika koncept och releaser tills jag snubblade över denna..



Alltså jag dog! Min första tanke var: JAG VÄGRAR. Sedan började jag tänka efter.. Bodycombat 70.. det är två releaser kvar tills dess, tracklisten brukar inte finnas tillgänglig med så kort varsel. Så såg jag dtumet det publicerades.. Första april, så klart. Nåväl, det är allmänt välkänt att jag går på allt.



Soldäck på Bodypower Östra!



Så sant.



Jonny har stil.



Innan sele-incidenten.. Gunilla hjälpte oss sätta upp galler för dörrarna så vi kan ha dem öppna utan att oroa oss för katter på vift.





Blev tillfrågad att köra pass i Uddevalla..



Så skönt att ha en chef som ser efter en. ♥

Såg den här bilden en ledig dag och blev megainspirerad. Gick ut i solen med min teckning som jag påbörjade för flera år sedan.



Lana var med.





Gjorde mig en smoothie! ÄLSKAR MIN MAGIC BULLET! ♥





Bäbisar ville vara med..





"Kan du göra mig en tjänst?"



Typ första helgen i maj var det dags för Strong Together i Göteborg! Ett Nordic Wellness-event som hålls varje år med en massa pass, lite bås och montrar, föreläsningar och en festlig stämning! Alla anställda går gratis men medlemmar betalar typ 700 kronor vilket jag tycker är synd, för det resulterar i så gott som bara personal på plats. Om ALLA gick in för 200 kronor istället hade det ju så klart fortfarande varit överkomligt för personalen men främst för medlemmarna. Jag ska föreslå det till nästa år, för det är SJUKT ROLIGT!









En magisk träningsdag med nya releaser i Bodypump, Bodycombat, GRIT Strength och Plyo. Sååå najs. Fast jag trodde de GRIT-releaser vi körde var nummer 17? Det var det inte märkte jag sedan. Så jag undrar om det möjligtvis var nummer 18? För de var SÅ jäkla bra!

Jag bestämde mig för att göra ett försök på årets Les Mills Superstar. Så jag har plågat mina deltagare med låt nummer 4 från release 65 i bodycombat, och instruerat på engelska. Filmat. Det är så mycket blandade känslor hela tiden (i ena stunden känns det som jag har en chans att vinna och i nästa känner jag mig sämst) för jag är verkligen inte en tävlingsmänniska men som ni kanske läst så gör jag detta för att få visa mig för Les Mills-teamet och för att utvecklas. Förhoppningsvis blir det jävligt kul också.



Morgongos.







Köpte ett halsband och pengarna gick till välgörenhet a lá katthem. 



Tränade bröst med Bowiesbuns.



Och Sterling ockuperar gärna mina lår så fort tillfälle ges. Inatt blev jag tvungen att somna på soffan. Man kan ju inte flytta på en katt som sover.











Solar under klar himmel med en Celsius!



Alltså min gymträning har varit så oerhört segstartad. Här är ifrån ett axelpass.. 







Och teknikträning i combat inför Superstar..



Mess mellan mig och boss som fått en faktura som jag redan betalat.



Ännu mer utomhushäng!

Jag minns att jag varit ledig en längre period här och på dagen jag blev ledig hade vi fått fantastiskt fint väder och det höll sig ända tills jag började jobba igen. Jag var så tacksam över att jag faktiskt fått möjlighet att njuta av vädret och bara vara i många dagar. Det gjorde oerhört mycket för en orolig själ.





Sterling.









Jag körde GRIT Plyo med hockeylaget och det var SJUKT kul! Har aldrig hoppat så högt, haha.



Filmade mina hopp i slowmotion efteråt.. För att ta en extra titt på teknik och timing.









Några dagar senare var det vilodag men jag åkte ändå till gymmet på morgonen för en timmes Bodybalance via Les Mills On Demand. Kan verkligen rekommendera den tjänsten! Du kan köra Les Mills-koncept hemma i vardagsrummet. Du får tillgång till videos med klasser (precis som vi instruktörer får när vi ska lära oss en ny release) så det är superlätt att följa och väldigt roligt. Perfekt om man inte känner att man vågar kliva in i en gruppträningssal med massa andra människor utan vill känna på det hemma först och vara mer beredd på vad som komma skall. Eller som i mitt fall, när jag vill köra koncept som inte finns på vår klubb som Bodybalance och CX WORKS. Kostar 129 kronor i månaden!

Själv älskar jag Bodybalance och OM jag och mina chefer upplever att jag har tid till det, kommer jag utbilda mig till Bodybalance-instruktör till hösten. Det hade varit skönt med ett lågintensivt koncept faktiskt.





På tal om lågintensiv! Jag brukar kunna bjuda på mig själv men det här tar emot.. Martin tog kort på mig när jag låg och sov.. Slagen hjältinna. Haha!



Kan det vara efterskalvet av en snaccident? Inte omöjligt!



Provade bikinis inför semestern..!



Har skrattat sönder åt den här bilden.. True story.



Sterling.



With his brother from another mother.





Mer från mitt filmande..






Jobbar på.. Nedräkningen till semestern hade börjat..



Skrattade rätt mycket åt denna med.



Min bästa sovpartner. Inte alls påträngande. ♥



Tränade rumpistump i nya Reebokpäntz.



Och Jonny rensade min garderob. Himlans snällt. Först blev jag irriterad men sedan slog tanken mig hur mycket jag hade saknat dessa små håriga terrorister om de försvann. Så vad gör väl lite kläder på golvet.



Drog ett askul skämt för Lanis Bananis.



Söndagsbrunch på Backlunds! Ermagerd vad det är gott! Faktiskt ensam, som en #strongindependentwoman.



Gosetuss tvättar svanstippen.





Tillslut gav husse upp striden om att inga katter får vara på bordet. Själv tycker jag lite synd om dem (ehm) eftersom de gärna ligger där och titar på fåglarna. De behöver ju inte vara där när man sitter och äter men annars spelar det väl ingen roll tycker jag, vi äter aldrig vid det bordet ändå.



Mina abs tittade fram pyttelite, trots bristande gymmande och skitmat.. Ååååh jag kan ju om jag vill men jag.. vill ju inte.





Bäbis.



Strike a pose! (He's tired of my shit..)



Frukost på Backlunds. Inträffar väldans ofta. Men hashtag vardagslyx, ni vet. Älskar Backlunds!



Jag skulle vikariera åt Camilla och hålla i ett senior-pass.. Sanja skrev detta dagen innan, åååh de är ju så söta alltså. Vilket gäng. Det var roligt även om det var ovant och lite utav ett kliv utanför komfortzonen för min del. Men ska sanningen fram så trivs jag bättre bland pensionärer än bland t.ex. barn alltså.



Köpte lite shabby chic-inspirerade leksaker till katterna. Haha.



Det storhandlades inför semestern! (Prisa Gud, skatteåterbäringen är här, typ..)

Från Rituals, plus två biobiljetter jag fått av Nordic Wellness för att jag fyllt ett vikariekort!





Fick med en present!



Jonny inspekterar..



Köpte ett litet set med mer feminina underkläder än jag någonsin haft. Martin sponsrade, haha. Jag provade allting en gång och kände NEJ. Det här är inte min grej alltså. Så obekvämt?!



Bikinis från Hunkemöller.





Mer underkläder.





En parfym som doftar gudomligt gott! Samt mina naglar som jag fått fixat veckan innan.



Skitunge. ♥





Köpte utöver detta vansinniga mängder kläder och trosor. För när jag skulle packa slog det mig att jag inte hade något alls lämpat för varmare breddgrader, endast tränings- och arbetskläder. Så handlade en helt nyt garderob (typ) på H&M för tusenlappen. Fick sjukt mycket för de pengarna dock!

Sterling sitter inte på bordet när jag äter. Nej.



Fick äntligen anmält mig till Les Mills Superstar! Och som ni vet så blev jag antagen, booyah.



Sanja förberedde inför vår medlemskväll med bland annat tispromenad och DEN HÄR frågan. Snacka om att rikta strålkastarna mot elefanten i rummet, haha jag dör!



Min att-göra-lista inför Santorini.. Tro det eller ej men hann klart allting på sista dagen!





Klockan tjugo över elva på fredagskvällen satte4 vi oss i bilen och bilade mot Arlanda!!



Tog en printscreen på Google Maps för att ta reda på var vi befann oss eftersom jag skulle ringa polisen och anmäla rådjur på fel sida viltstängslet. Såg i efterhand att vi nyss åkt förbi Bög.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback