hjälp oss! ❤️



Vänner, jag behöver er hjälp. Jag har fångat in en hemlös katt som jag vill ge en andra chans i Sverige. Men har jag inte pengar till hennes veterinärvård innan fredag kommer jag behöva köra tillbaka henne till sopstationen där jag hittade henne och lämna henne där. Kan du inte bidra ekonomiskt skulle det ändå betyda världen för mig och min lilla vän om du kunde dela det här inlägget!

Jag är just nu på semester i Santorini. Varje dag ser jag hemlösa katter som lever - vad jag fått förklarat för mig - helt överkomligt på mat från generösa turister, att gräva i sopor och jaga möss. Trots att det påstås att katterna lever ett okej liv här, gnager det så inom mig. Jag ser sjuka och skadade katter som lever utan status. Utan hem, kärlek och omvårdnad. Jag är rädd att dessa tjejer ska gå samma öde till mötes. 

Jag önskar jag kunde ta in varenda katt men de är skygga. En av katterna jag matat skiljer sig dock från mängden och är den enda jag lyckats fånga in då hon är otroligt tillgiven. Men ändå så tunn. Jag har även matat vad jag tror är hennes syster, som är lite mer reserverad. Jag har för avsikt att ta med henne till Sverige för omplacering, och tar systern med mig om jag kan.

Jag har varit i kontakt med SAWA (Santorini Animal Welfare Association), deras veterinär och deras samarbetspartner ("Adoption av grekiska gatuhundar" på FB) och fått hjälp av dem. Katten jag fångat in är just nu hos veterinären för kastrering. Planen är att om hon ska resa till Sverige behöver hon testas för diverse sjukdomar, vaccineras, ID-märkas och få ett pass. Hon måste bo i karantän på veterinärkliniken i tre veckor innan jag kan köpa en flygbiljett till Sverige åt henne. 

Det är där ni kommer in i bilden.

Allt detta är rent praktiskt genomförbart men dyrt. Jag väntar fortfarande på prisförslag från veterinären så jag vet inte exakta siffror men det finns ingen tid att förlora. Jag ser att det kan vara ett stort projekt för ett endaste litet liv, men om jag kan förändra livssituationen för en utav alla dessa dödsdömda katter så tänker jag försöka. Har jag möjlighet vill jag som sagt även ta med hennes syster.

Jag ber därför om er hjälp. Alla gåvor är värdefulla! Antingen kan du sätta in en summa på 
Kattkedjans PlusGiro 49 05 72-5
eller 
swisha till mitt privata nummer: 073 033 21 04
Märk din gåva med "Santorini".

Varenda liten krona redovisas hos Kattkedjan, som kommer stå för resten av kostnaderna när katterna är i Sverige. 

Hjälp mig att hjälpa dessa underbara djur! Snälla dela detta!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback