victorious

Jag känner mig extra stark. Idag känns som en viktig milstolpe med många insikter.

Här har jag haft långhelg bara en dag efter semester på nästan 20 dagar. Jag kände på mig att prestationsångesten skulle dra över mig som ett ånglok. Om jag slagits mot hjärnspöken? Ohja.

Jag har mycket att ta igen efter en oplanerat förlängd semester och inför en releasevecka. Det har jag. Någonstans lever jag i illusionen om att så fort jag är ledig så ska jag passa på att göra allt som står i min kalender. Dagarna har gått och söndagen lider mot sitt slut och hela tiden sitter den där lilla djävulen på axeln och säger att jag inte gjort tillräckligt. Jag har varit lat. Vad har jag ens gjort överhuvudtaget, jag som har så mycket kvar att göra?!

Så jag plockade fram min älskade/hatade kalender och suddade ut allt jag inte hade gjort. Fördelade det på nästa och nästnästa vecka. Och skrev istället dit nya grejer som jag HAR gjort istället, men inte skrivit att jag skulle göra. Fyllde hela jävla fältet. Så det inte fick plats mer saker. När vi kom hem från Santorini var jag uppe halva natten för att packa upp och greja. Gick upp fyra timmar senare och fortsatte bara för jag tyckte det var så himla roligt. Tog tag i saker som stått på min lista i flera år. När klockan blev fyra på eftermiddagen stod det mellan att fortsätta städa/greja eller redigera bilder. Rannsakade mig själv en stund och tänkte herregud, klart jag ska släppa det här nu. Jag är färdig för dagen med allt sånt.

Något jag jobbar på att lära mig är vardagsbalansen. Att varje dag ska innehålla lite av varje. Lite tråkiga saker som att diska/tvätta/städa men följt av något helt annat bara för välmåendets skull. Bara i helgen har jag unnat mig en längre dusch med hårinpackning och uppfräschning av färgen på håret, powernaps för att det är helt underbart, vilodag från gymmet för att varje träningspass har tagit megahårt på kroppen, varit på välgörenhetsmatch i bandy med Sanja, läst bok ute i solen och spenderat timmar bara på att kela med katterna. I kontrast till allt annat. Det är så lätt att glömma.

Men den här helgen har jag inte glömt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback