what we have done



Tja tja bloggisen!

Som de flesta säkert redan vet strejkar SAS-piloterna vilket innebär att vårt flyg är inställt. Vi skulle egentligen åkt hem igår vid middagstid men fick stanna över natten och imorse fick vi beskedet att vi ska stanna ännu en natt. Alltså.. För egen del gör det mig verkligen inte någonting. Det blir lite strul med jobbet både på Bodypower och Nordic Wellness men i båda fallen har jag engagerade och bra chefer som hjälper mig lösa detta. Igår var lite knöligt att inte veta något på hela dagen och ha packat och checkat ut men ändå behöva vara i standby-läge för att kanske få åka hem. Vi kunde inte lämna hotellet liksom. Men idag fick vi veta direkt efter frukost att vi kommer stanna en natt till. Då blev jag genuint glad. Vi är nere vid poolen just nu och kommer nog ligga här i några timmar till men sedan har jag önskat att vi ska hyra en fyrhjuling och bara åka runt och upptäcka ön. Med kameran i allra högsta hugg! Ett sånt gyllene tillfälle!

Jag kan förstå om man blir frustrerad av att vara fast här. Tänk om jag hade haft något jätteviktigt på måndag och sitter här helt hjälplös. Jag har inte ens kollat almanackan för jag är rädd att jag missat något.. Hähä. Rent politiskt ger jag mig inte in i debatten angående piloternas strejk. Det är som det är för min del. Och det är helt okej!


Ja och förresten så ska Artemis komma till Sverige, tack vare alla eldsjälar som bidragit. Jag har pengar i Artemis namn nog att ta med en katt till men det har varit jättesvårt att fånga in de i sämst skick då de är skygga. Om vi mot förmodan är kvar hela måndagen ska jag dock försöka få in en katt jag sett i Fira som var i fruktansvärt dåligt skick.

Nu ska jag njuta av min andra bonusdag semester!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback