down here



Hallå där!

22 dagar sedan senaste inlägget. Hjälp vad tiden gått fort! Jag har gjort klart sista blocket på Nordic Academy of Sweden och även hunnit hem och vända för sista tenta plus praktiska slutprovet. Fyllt 23, firat jul och haft en heeeeel vecka utan en enda arbetsdag. Jag har sovit 12-14 timmar per natt och inte tränat alls. Jag behövde släppa på allt ett tag för att komma tillbaka igen.

Så snart kommer en längre uppdatering. Nu ska jag sova en skvätt och sedan hålla bodycombat. Sedan kör vi en sista cheat meal på ett tag och tar en tidig kväll för imorgon hoppas jag kunna hitta tillbaka till rutiner igen!

Hoppas ni haft en god jul och får en bra nyår om jag inte hinner önska er det innan dess. ❤️
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

blow your mind



Det är tunga dagar att möta nu tycker jag, men det är bara för att jag räknar ner tills jag åker till Göteborg, och tentaskrivningen. Dagarna tickar iväg och jag önskar att dygnet hade fler timmar men det är nog bra att det inte har. Som tur är lär jag i alla fall inte gå miste om någon julfeeling som det ser ut nu, 11,5 plusgrader klockan 8 på morgonen den 5:e december. Haha. Jag försöker tänka positivt, inte grotta ner mig i de besvärliga tankarna och se fram emot dessa tio dagar. Tentan kan inte mer än gå åt helvete och då skriver jag om tills det sitter. Booyah.

Med detta i beaktande tror jag att jag inte skulle tacka nej till lite semester. Häromdagen drömde jag att vi satt på ett tåg, jag somnade och vaknade sedan av varma solstrålar mot ansiktet.. I Amsterdam. Åååh Amsterdam.. you were so good to me. SOM jag längtar tillbaka.



#flashbackfriday but on a saturday

Aja.. Imorse gick jag upp tidigt för att hålla pass på gymmet. När jag kom ut hade Helga (stormen, ni vet, ingen weird granne eller så) härjat runt och mina pantflaskor som jag väldigt ogenomtänkt (så här i efterhand) ställt ut på trappan låg nu överallt i hela trädgården. Räjserfart på mig för att sedan hinna in till gymmet på minuten och vända för att det inte var någon deltagare där. Skönt just idag, måste jag medge. En mysig biltur i regnet fick jag i alla fall.

Så jag åkte hem för att sova en stund extra med Martin. Utanför blåste det förfärligt mycket och väggarna liksom knakade i ett dunkelt och varmt rum. Martin låg och pussade på mig och jag tror jag liksom hamnade i trans på något vis. En säng har aldrig varit så bekväm ever.

Dänger in lite skärmdumpar från en film jag spelade in häromdagen när Jonnyboy slogs mot min hammarhaj. Älskade lillkillen. ♥





Igår fick vi in dessa till butiken! Köpte en av varje. Så klart. Inte för att jag någonsin varit i behov av ett power tower (pillerdosett i cylinderform?) men aja.





Passar på att visa nagelförlängningarna jag pysslade ihop häromdagen. 



Och efter lunchrastens shoppingtur lyckades jag överskatta min bärkapacitet big time. Hellre bär jag ihjäl mig än går två gånger alltså men nu fick jag erkänna mig besegrad. Bara kattsanden väger ju 18 kilo för bövelen.



Under natten hade Lana fått dille på en jättefin present som jag fick av Alexandra för sett tag sedan. Eller ja, det var presentsnöret runt om som var väldigt intressant klockan fyra på natten egentligen. Hade det varit Jonny hade jag bara knuffat ner honom men Lana stod och spann för glatta livet så jag hade inte samvete.. Den katten spinner ju aldrig nu för tiden. That's how they get away with stuff. Men bestämde mig för att det var dags att packa upp den trots att den var så fin.



Kolla så fint. ♥

Vi ägnade gårdagskvällen åt Silent Hill och chips och bullar. Jag äter mer onyttigt än nyttigt nu för tiden men imorgon ska jag ta tag i mitt liv igen. I samband med Göteborg och att jag ändå inte har annat för mig än träna och laga lunchlådor, typ.





Här skulle jag sova, trodde jag. Vad gör man? Jag tog en kudde, la på andra sidan och kröp ner med huvudet vid fotänden istället. Man vill ju inte störa katterna liksom.



Jaja. Nu är det dags för jobb på Bodpower, sista passet på ett tag. Igen. Men jag hade tur som fick tag på någon som ville jobba över två timmar så jag kunde smita tidigare, för ikväll spelar pappas band i kyrkan och hela familjen plus farmor och faster kommer vara där. Det vill jag ju inte missa. ♥
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

five more hours



Det var en väldigt orolig matte som åkte hemifrån imorse. Jon Snow brukar alltid komma springandes när man går upp ur sängen men inte idag. Han kom inte ens när jag ropade. Jag letade efter honom och hittade honom tillslut i hans tunnel, där han låg och bara tittade. När jag gav dem mjukmat kom han fram för att lukta på den och gick sedan och la sig igen. Spann i några sekunder när jag klappade honom men annars låg han bara och tittade. Jag hoppas att han bara är ovanligt trött och inte dålig eller sjuk på något vis..

Så på min rast nu kände jag mig tvungen att åka hem för att titta till honom. Köpte lite sötpotatis på Gusto och värmde hemma ihop med gårdagens kyckling. Kastade i mig maten på tio minuter och kelade med katterna resten, gav dem lite godis och så.. Han verkar piggare nu men gick ändå och la sig i tunneln igen.



Vi håller tummarna för att allt är okej. Nu måste jag åka tillbaks till jobbet.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

disclosure



Den här killen fick ligga lågt idag efter att ha tuggat på husses jättefräsiga gaming-hörlurar. 


Sedan var matte dum som inte lät honom vara för nära doftljuset. 


Men det blev nog ändå en bra dag för honom till sist när han äntligen fick fångat den där flugan som retat honom hela dagen. Vår stolta krigare.



Och jag själv fick pluggat igenom träningsläran från både block ett och block två. Imorgon fortsätter vi..


Men nu är det läggdags. Jobb imorgon, hell yeah extrapass!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

plot twist!



When something goes wrong in your life, just yell "plot twist!" and move on.

Mitt liv är väl egentligen så pass odramatiskt att varenda liten motgång kan ses som en mitt-liv-är-över-tragedi. Inte riktigt men ni fattar grejen. Mhm. I måndags gjorde jag bort mig och det är ännu en sån där sak som kommer ta mig ganska lång tid innan jag smälter och preskriberar. När jag gjort fel och någon är arg på mig skäms jag ögonen ur mig. Men vet ni, det är bara att lära av sina misstag och gå vidare med livet. Man ber om ursäkt och blickar framåt.

Det har varit ganska tyst från mitt håll de senaste dagarna, men helt ärligt har det inte hänt så mycket. Jag åker till Göteborg på söndag och just nu försöker jag bara få ihop livet här hemma. Sedan exakt en vecka tillbaka har jag inte mått så bra, med mensvärk och PMS och världens magsmärtor och upprörd mage.. Jag stod i köket och diskade och tänkte "Helvete vad jag är arg på Martin" men jag kunde inte komma på varför. Sedan grät jag för att jag var så arg, tryckte i mig en hel påse M-kulor på tjugo minuter och somnade i hans säng. Så kan det gå. Jag brukar inte ha ont av PMS annars men nu drogs jag med både det och mensvärk i nästan en vecka. I vanliga fall kan jag bli lite ledsen dagen innan den-där-veckan-i-månaden börjar men nu var jag arg i 5 dagar. Jättearg.

Jag hade en rätt dålig period i Göteborg sist och när jag kom hem ville jag mest köra huvudet i sanden och trycka på paus. Jag känner att jag liksom inte fått det där breaket som jag kanske hade behövt och har inte varit så närvarande eller tålmodig sedan dess. Men jag är i alla fall medveten om det och nu hoppas jag på en grym sista vända i Göteborg och att december kan hjälpa mig hitta tillbaka till det lite mer harmoniska jaget. Doftljus och choklad skadar inte.



Eller mysiga stunder framför TV:n med min Bowies och socker i alla dess former. Har fått sjuka socker-cravings det senaste, inte okej.



Första adventsfika.



Och... första adventspizza? Jon Snow tiggde så fint.

En annan kul nyhet är att jag inofficiellt fortfarande, men snart, kommer vara med i Kattkedjans styrelse! Kände mig ärad som blev tillfrågad och hoppas kunna bidra till en organisation som hjälper hemlösa katter och jobbar för att höja kattens status. Tack för att jag får ta del av ert viktiga arbete! ♥



Jag har varit sjuk och hemma från jobbet i två dagar. Magen har varit förskräcklig mot mig. Men igår tog jag mig en dag bara åt att göra ingenting och inte ens andas frisk luft. Jon Snow och jag låg kvar i sängen till halv två.



Hahaha tror ni mamma Lana är trött på sin busiga son?



Skrattar ihjäl mig..



So tired of your shit, Jon Snow.

Imorse var han on fire och rev sönder min golvlampa, gnagde på sladdar och rev ner min adventssljusstake så den gick sönder. Istället för att bli arg förstod jag att han nog hade överskottsenergi så det visslade så vi busade en stund, det hjälper alltid när han blir så där hyper och knäpp i huvudet. Men så fastnade en fjäder från leksaken i hans tänder som han inte fick bort, och OJ vad jag skrattade..



Kolla på honom! Tönt. ♥

Idag åkte vår sista gerbil Khaleesi till sitt nya hem. Så nu har vi inga mer gerbiler. Det känns skönt på så många sätt, främst för att de förhoppningsvis mår mycket bättre nu. Nu behöver vi inte oroa oss för olåsta dörrar eller dylikt. Älskade tjejen, hoppas du får det bra och kanske till och med en kompis så du får leva med sällskap hela livet ut.

Jag har gått runt i knästrumpor, tofflor och Martins GASP-tröja hela dagen. Jag hittade en vikarie för mitt bodypumppass ikväll för jag är fortfarande inte helt bra. Istället myser jag med doftljus, bodybalance-musik och tentaplugg. Det får duga för idag.
 
Åh Torkild. Du är en vis man.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.