the path

Jag har haft en sådan sjuk otur med min bil. Besiktade den för ett tag sedan men den gick inte igenom. Nu har pappa gjort TRE försök att beställa den nya delen. Han har beställt rätt men fått fel. Tre gånger. Efter första gången ringde han till och med Skruvat och sa att han ville ha en ny och vilken det skulle vara. Trots detta blev det fel.. Så lyckades han få tag på en annan del så han kunde tillverka en provisorisk del med en av de felaktiga delarna, körde ner till bilprovningen och så tog de inte emot på fredagar. Vad gör en bilprovning om de inte provar bilar? Så på måndag får jag köra ner på morgonen innan PT-timmen och hoppas att jag får en drop-in, annars får jag väl vara så fräck att lämna nyckeln och bilen parkerad utanför. För på tisdag blir det körförbud.

Precis som med min förra bil så börjar jag känna att det är dags att göra sig av med denna. Reparationerna blir allt mer och mer frekventa och den kostar mig mer och mer i månaden. Tror jag ska sälja den, betala av mina lån med pengarna och sedan ha råd att leasa/köpa en ny bil. Vi får se. Ska leta fram visitkortet till säljaren på Nilsson Bil och boka in ett möte innan det går alltför långt. Jag menar det blir knappast bättre.

Anyhow, idag var början på min efterlängtade helg! Jag åkte med Martin in till hans jobb tidigt så jag kunde ha bilen, när jag kom hem la jag mig på soffan med täcke och kudde för att kolla på The Path. Somnade efter en halvtimme. Sov ett par timmar.

Gick upp och lagade frukost. La mig på soffan igen. Somnade en gång till. Gick tillslut upp vid tre (ångrar ingenting) och dammsög, vek tre maskiner tvätt, lagade lunch/matlådor, diskade och städade undan. Sedan var det dags att hämta Martin, hämta bilen på Söle och sedan åka ut till Karmen, Josefins häst!

Vårt ridpass gick så där. Karmen har varit skadad och marken var frusen ute så jag vågade inte rida särskilt intensivt. När hon drog öronen bakåt och slog med svansen i galoppfattningarna vågade jag inte driva för jag trodde hon visade obehag. Visade sig sedan att hon bara kört med mig och gör sådana små rackartyg för att slippa. Skrutthäst. ❤️ Men hellre på den säkra sidan, på söndag ska jag vara mer bestämd. Martin var med och hjälpte mig både mocka och rykta och filma när jag red. Bästa Bowies.

Vår jourhemskatt Martin har rört sig lite i huset idag när vi varit hemma, det är framsteg!

Jag har blekt och sedan färgat håret, ska gå och skölja ur det nu. Imorgon ska vi upp jättetidigt och åka till Göteborg för att gå på Göteborg Horse Show! Äntligen! Har inte varit där sedan jag var tio år typ. Hade tänkt shoppa mig själv till döds på mässan efter alla hopptävlingar, men kontot tillåter inte riktigt det. Hade egentligen velat köpa en heeeelt ny outfit men kommer nöja mig med att byta ut det som inte längre är helt. Alla mina ridkläder är minst 6 år gamla, mina skor är över 10 år gamla tror jag.. så nya skor med tillhörande chaps, strumpor, en tunn tröja och en tjocktröja. Handskar, väst, ridhjälm och ridbyxor får hålla ett tag till.

Längtar!(!!)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

celsius vattenmelon

Dåliga nyheter för mig som precis räknat ut hur mycket pengar jag lägger på Celsius i månaden, men bra för alla andra. På onsdag lanseras den här jäkeln!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

starts to crumble

Fick hem en Kattbox häromdagen. Beställde den för att det var rabatterat pris och chans att vinna en gratis tremånadersprenumeration, tror inte vi kommer fortsätta med den för jag måste lugna mig med mina månadsutgifter. Väldigt kul idé, särskilt en leksak var oerhört uppskattad. En fågel med bjällra på ett långt snöre som man med en simpel plastanordning fäster i dörrkarmen. Jonny väckte mig imorse med denna ljuva uppfinning. 







Helgen på Bodypower var helt bonkers och jag bjöd på smakprov av vår PWO Skull eftersom vi lanserat två nya smaker! Väldigt goda (framför allt för att vara PWOs) båda två, kunde inte låta bli att shotta några koppar som stått länge och skurit sig och jag kände av beta-alaninet direkt.. är inget fan av det men verkar vara bra tryck i den rackaren.



I onsdags red vi en lektion extra eftersom denna veckas lektion skulle vara inställd. Till min stora, stora lycka fick jag min älskade Schersmin igen och det gick så himla bra! Vi jobbade markarbete, dvs. bommar och hoppade några sockerbitar. Det var en härlig utmaning för mig som har lite svårt att kontrollera henne och det var nyttigt att ta några språng. Känns som jag lärt mig vilka knappar man ska trycka på för att faktiskt få henne att gå bra. Helt slut efteråt.



Bäddade ner Artemis i hennes favoritfilt, kolla så nöjd hon ser ut.



Följde med Josefin till stallet i måndags för att hälsa på Karmen som jag ska vara hästvakt åt i några dagar nu i slutet av veckan! Jag hade haft en så jobbig dag, främst för att min bil gått sönder, och ville först verkligen inte följa med utan kände bara för att lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv. Men hon erbjöd sig att hämta mig och jag tänkte att kom igen Ida, det är stallet, du kommer älska det.. Och det gjorde jag.



Efter två års vätan har jag äntligen fått möjligheten att röntga mitt knä. Var dock helt säker på att tiden jag fått varit i mars, men fick påminnelse dagen innan en månad tidigare än jag trott. Så bilade till Sarpsborg tidigt på morgonen för att vara där 07.30. Riktigt trevlig personal och bra bemötande, heja Aleris! Svaren lär komma imorgon men kiropraktorn hör säkert av sig nästa vecka. Tänk att äntligen få svar..



Var på Badhuset och skaffade klippkort för att simma. Jag tycker verkligen det är så mysigt och en så skön känsla efteråt, har inte simmat på år. Så det ska bli mysigt att få göra igen!



Var hemma hos jourkatten Martin och han gick med på att gosa med mig. Han har för övrigt flyttat hit nu, tillfälligt. Hans tidigare jourhem har varit hos en annan i styrelsen och eftersom hon har en stor hund som inte är så varsam med katter så har han fått bo i ett eget rum med andra jourhemskatter men nu har vi tömt stället så han var ensam kvar. Även om hon gjort ett otroligt jobb med att socialisera honom så är det bättre om han får sällskap mer kontinuerligt och kanske bara får vara i närheten när man sover. Bara vänja sig vid att ha människor runtom hela tiden. Så nu bor han här tills han är tam nog att omplaceras.



Sonny och Elvis som jag hämtade på nyårsdagen fick äntligen flytta tillbaka hem till sin matte som fått ny lägenhet. Så de körde jag hem till Havstenssund förra veckan! Det blev ett mycket kärt återseende.





Såg en jättefin tavla hänga i skyltfönstret på The & Krusiduller så var tvungen att gå in. Såg att de dessutom hade rea.. Min favoritbutik i hela Strömstad tror jag! På delad förstaplats med Gårdsbutiken!



En annan av våra katter som var hos oss i knappt två veckor innan han blev adopterad, Dino.



Här är tavlan som jag föll pladask för! Älskar, älskar, älskar fåglar.



Köpte också en äggkopp (samlar ju på ett set tallrikar och sånt och köper en del varje månad) samt en metallskål. Köpte två till några dagar senare då de var väldigt lämpliga till katterna.



På alla hjärrtans dag hade jag fått ledig och hade en väldigt bra dag hemma med Bowies. Något vidare alla hjärtans dag-firande blev dett inte för jag sysslar inte med sånt, men däremot knackade PostNord på dörren och hade ett Reebokpaket till mig! Så glad tjej.



Sterling ska vara med överallt.



Pizza. Kärlek. Livet.



För typ ett år sedan hade katterna ner min Zidane Tribal-figur och två plastbitar försvann spårlöst. Jag har haft den figuren i kanske 10 år och värderar den högt, så jag sökte verkligen igenom hela jäkla huset (golvet) med ficklampa.. Hittade dem inte. Gunilla var snäll och hjälpte mig hitta en ny figur på eBay och sa att nu när du fått den kommer plastbitarna säkert komma fram.

Vad tror ni helt sonika låg PÅ MIN SKO för några dagar sedan? Jo, en av plastbitarna som försvann! Så himla konstigt!



Till och med Lana blev chockad.



Åh i tisdags hade jag en så fruktansvärt stressig förmiddag (särskilt eftersom min bil gått sönder) men jag fick starta den på absolut bästa sätt. Jag skulle ha privatlektion för Vickan och hade så klart valt Schersmin. Vickan frågade mig vad jag ville göra och jag sa att hon visste nog bättre än jag var jag behöver öva på. Så det blev hoppning, min stora rädsla som jag försöker behärska. Men dett gick så himla bra! Jag är så jäkla glad över att jag tog den där lektionen och fick all uppmärksamhet, all feedback, all kunskap.. Och dessutom fick hoppa mycket, för ju mer jag gör det desto tryggare blir jag så klart. Schersmin är svår att rida men det känns som jag har lärt mig vilka knappar man ska trycka på. Vickan sa att jag dels rider Schersmin väldigt bra men också att jag har en så bra känsla när jag rider, att jag har bra hållning och är avsllappnad och kontrollerad - vilket är helt raka motsatsen till hur jag känner mig! Men det är flera som sagt det nu så jag börjar tro det.



På tal om hästar, googladde fram Valla Ridskolas gamla hemsida under fliken "Hästar vi minns" och hittade min kära Lekaco där. Här är han. ♥



Igår började jag klockan ett men var på gymmet tidigt för PT-klient och passade sedan på att träna lite ben. Det blev bara tre övningar för jag hade verkligen ingen energi men jag tog 200 kg i benpressen på 12 repetitioner som sjätte set och träningsvärken i baksida lår och rumpistump satt som en smäck idag så jag är nöjd ändå.



Och idag är det äntligen dags.. att gå på helg! Har jobbat två helger i rad nu och haft så fruktansvärt mycket annat därtill så jag har typ räknat ner timmarna till torsdag kväll och det är dags att koppla av.

Så nu tar jag bannemej helg.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

when life gives you lemons...

Igår var det måndag. Bästa, efterlängtade måndag. Gick åt skogen.

Egentligen var det väl en bra dag med mindre roliga inslag.. hade PT-timme klockan 08.00, stannade sedan kvar på gymmet för att hänga med Sanja ganska länge, köpte frukost på Backlunds och körde ett bra bröstpass. Men sedan på vägen hem märkte jag att bromsarna på min bil inte funkade som de ska, det gick liksom inte att tvärnita och pedalen gick nästan hela vägen ner i mattan innan det började ge verkan. Så jag kunde inte ta den där planerade turen till Martins (katten) jourhem som tänkt. Fick på kvällen bila jäkligt försiktigt hem till Söle och pappa som är ensam hemma med mina syskon varav den ena hade nästan 40 graders feber. Har jag tur kan han titta på den idag och kanske hitta felet. Kanske laga den. Tills dess har vi bara en bil, Martin och jag, som dessutom har dåliga bromsar och problem med avgassystemet den med. Till råga på detta fick jag veta igår kväll att en av föreningens katter har kraftig ögoninflammation vilket är ett stort problem då han är skygg och inte hanterbar. Hade behövt vara med hos veterinären nu på morgonen men ska till stallet i Tanum om en kvart. Dessutom ska Dino flytta till sitt nya hem idag och jag som satt ihop en flyttmapp för första gången i mitt liv har bara skrivit ut en kopia av överlåtelsen fast vi skulle behövt två. Jag kan låna skrivaren på gymmet innan jag åker tänkte jag men där tänkte jag fel för när jag väl kom hit insåg jag att nyckeln till personalingången ligger kvar i min andra jacka hemma. #gudgemigstyrka

Det kommer bli en minst sagt oerhört stressig dag. Måste skriva ut ett till papper och skriva på min del av avtalet och sedan dessutom lämna det hos Tanja innan jobbet. Så när jag kommer tillbaks från stallet med andra ord. På en timme. Ska duscha också. Samt inte krascha och dö pga. dåliga bromsar.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

in front of me

Jag känner verkligen hur jag balanserar på gränsen mellan att komma igång och köra på för hårt. Har börjat få lite svårare att vakna på morgonen igen. Det känns som ett tecken från kroppen att jag har tagit upp ett litet för högt tempo, med för dålig dygnsrytm vill jag tro. Ju mer energi jag får desto snabbare förbrukar jag energin jag har. Har blivit virrigare och mer disträ. Varningstecken indeed. Jobbade helgen som var och ska egentligen jobba sex dagar denna vecka.. jag är helt slut och det är bara måndag. Så jag fick ledigt imorgon i hopp om att få andas lite och underlätta inför kommande dagar.

Började dagen tidigt med en ny PT-klient. Gick väldigt bra, och vi har många timmar framför oss, det känns fint. Har gått runt med fjärilar i magen hela dagen. Äntligen dags för ridning igen! Har verkligen räknat ner timmarna och kunde inte förstå varför det pirrade så i magen.. men insåg på väg till stallet att det var nervositet inför tilldelandet av häst. Jag ville så, så, så gärna ha Schersmin igen. Hon utmanar mig på ett så bra sätt, vår senaste lektion var helt fantastisk!

Vilken oförskämt snygg handstil Vickan har för övrigt..

På schemat idag stod dressyr och det gick så bra! Älskade hästen, vad jag är kär i henne! Påminner väldigt mycket om min C-ponny Dominique som jag hade.

Ska göra en kort guidad meditation och sedan sova, ska bli himlans skönt.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

time forever frozen

Yo bloggis, what's shakin' and bakin'?

Idag gick jag hem en timme tidigare från jobbet. Jag var så arg. För det första så försov jag mig. Hade en dålig hårdag. Sov alldeles för länge och då mår jag ruttet. Hade glömt min kalender hemma. Sedan var det så fruktansvärt mycket folk och högt tempo att jag höll på att dö av stress. Tillslut blev jag bara så frustrerad att jag trodde jag skulle explodera. Så jag frågade vår rastavlösare om han kunde tänka sig att stanna en timme extra så jag kunde gå hem istället, det behövde jag verkligen kan jag säga!

Martin hade också en dålig dag och föreslog att åka hem och äta pizza. Men jag var - inte sugen på att träna - men sur som fan över att jag inte tränade innan jobbet som planerat. Så jag tvingade med honom.

När jag värmde upp kom en tjej jag aldrig sett förut och bad om hjälp. Hennes dragkedja på skon hade fastnat och hon fick inte ur foten, så hon undrade försynt om vi hade en sax att låna ut. Jag hämtade en. När jag sedan träffade Martin skulle jag förklara att jag tänkt värma upp i tio minuter men att det bara blev sju, för hon kom och "störde" mig. Jag brydde mig inte om att fluffa orden eftersom hon inte var där, hon störde absolut inte, men hon avbröt mig. Tro fan att hon i exakt det ögonblicket kommer ut ur omklädningsrummet och hör ordagrant "sen kom hon och störde mig så det blev tre minuter mindre". Stackars tjej. Fy fan vad jag mådde dåligt över det. Där och då tänkte jag att jag bara skulle fortsätta låtsas som ingenting så kanske hon skulle tro att jag inte pratade om henne, för att plötsligt bli tyst är värre tänker jag. Men jag kan inte släppa att jag själv skulle mått SJUKT dåligt av nåt sånt. Tänkte hela tiden att jag skulle leta upp henne och be om ursäkt men vad säger man? "Om du råkade höra vad jag sa förut så pratade jag inte om dig/var jag bara sarkastisk/menade jag inte vad jag sa"? Gudars förlåt mig, må karma ta mig för en sån sak. Stackars tjej.

Anyway så körde vi rygg, Martin och jag. Båda hade hörlurar och vi pratade ingenting mellan seten och det var SÅ skönt. Att vara ifred fast inte ensam. Blev ett sjukt bra och fokuserat pass. Plus att jag upptäckte att Infected Mushroom gått och släppt ett nytt album och ingen har sagt nåt.

Efter gymmet tog jag en snabb tur till ett av våra stödhem, när stödmatte inte var hemma. Den här katten har varit hos oss i snart två år.. han är så skygg. Men! Ikväll när jag kom in så mötte han mig i dörren, för han trodde nog jag var stödmatte.. han var som en helt annan katt än den jag mött tidigare. Vi gosade så han spann och strök sig mot mig! Tidigare har han bara gömt sig och _accepterat_ att jag rört honom på huvudet. Blev alldeles lyrisk av glädje!

Dessutom följde han efter mig när jag skulle gå. Älskade kissen, hoppas du kan få ett eget hem i år.

Nu ska jag slänga i mig lite drickkvarg och sedan sova. Inte för länge i natt bara. Längtar till en ny dag!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

you matter

Åh, fantastiska Rachael! ❤️

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

this is the life

Idag har jag haft en sån där viktig zen-dag som jag planerar in en gång i veckan. Inga planer. Inga måsten. Egentligen inga tider att passa fast det blev en halvspontan fika inbokad ändå. Tog en välbbehövlig, två timmar lång semlefika på Backlunds med Sanja och Åsa, annars har jag bara varit hemma och chillat hela dagen.
 
Jag går just nu och väntar på ett samtal från XXL för besked om jag fått jobbet eller inte. Jag tänker mycket på hur det skulle förändra min situation och hur jag skulle disponera min tid. Jag känner att jag har fått tillbaka min energi och motivation från en oerhört lång svacka och risken är att jag återigen tar på mig för mycket och hamnar i obalans. Jag vill ju göra så mycket. Och hela tiden tänker jag att jag får fokusera på jobb (och träning, etcetera) tills jag får tid för allt jag vill göra.. men sanningen är att man tar sig ju tid för det man tycker är viktigt.
 
Saker jag skulle vilja göra:
- ta ridlektioner eller vara i stallet minst två gånger i veckan
- ha ett jobb som innefattar en ledarroll
- instruera tre gånger i veckan
- utöka instruktörsregistret med CX Worx och bodybalance
- spela igenom Ocarina of Time med pappa
- spela gitarr på veckobasis
- föreläsa om personligt ledarskap
- fotografera/redigera på veckobasis
- skriva mer
- läsa mer
 
Vi får väl se vad jag tar mig tid till.

Förra året träffade jag en kvinna vid namn Madeleine när vi köpte hennes spisfläkt via Salutorget Strömstad. Har i efterhand haft lite kontakt med henne för att vi dels diskuterat PT-jobb och dels så har jag köpt en lampa av henne. Hon och hennes man ska öppna en ranch i Strömstad 2019 öppen för bröllop och andra event, och jag bara nämnde att om ni behöver hästskötare så finns jag tillgänglig. Allting är under construction nu så att säga men vi spånade lite i möjligheterna och hur de kommer strukturera upp verksamheten. Hon sa "jag gillar dig som perrson. Jag tror vi kan åstadkomma både det ena och det andra tillsammans". Oavsett vart det tar mig så kändes det så häftigt att höra.

Idag diskuterade Sanja och jag en medlemsfest via Nordic Wellness till sommaren och jag frågade om hon önskade en trubadur elelr två. Har nämligen via gymmet mött en kille som heter Jonny som alltid stannar och pratar en stund, sjukt trevlig kille, och sist pratade vi om mitt musikintresse och hur det runnit ut i sanden. Tanken bara slog mig att han och jag kanske kunde öva in något och göra ett litet framförande.
 
Det är inga stora grejer men alla sådana små spontana saker som dyker upp gör livet så himla intressant tycker jag. Möjligheter. Kan inte hålla mig från att drömma ibland. Om än bara småsaker.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

if I had a heart

Jeez, har inte uppdaterat ordentligt på nästan en månad nu ju. Finns säkert jättemycket att säga men jag har nog glömt typ allt.





Fick min försenade julklapp från Celsius, tack Celsius!





Sjuttonde januari klockan åtta åkte jag med Enzo till veterinären akut. Lång historia kort så var vi tyvärr tvungna att avliva honom. 



Att denna gamla farbror var i dåligt skick hade vi alltid vetat, men han var så mycket sämre än blodproven visade. Efter en röntgen kunde vi konstatera att det satt fast något i tarmen och hanhade så ont att han var som apatisk. Med tanke på hans ålder och dåliga skick skulle han aldrig ha klarat att sövas och opereras så det fanns bara en väg ut. Jag var väldigt ledsen, inte för att hans frånvaro skulle påverka mig särskilt mycket men för att det gjorde ont att tänka på hur fruktansvärt hans liv varit.. Han fick en fantastiskt bra tid i vårt jourhem men jag önskar så att han fått stanna längre. Älskade lilla kissen, nu ska du aldrig mer ha ont. ♥



Martin var med och stöttade mig i hela processen och efteråt, i ett tappert försök att göra mig lite gladare, bjöd han på fika på Backlunds.



Artemis i en påse..



Jag hade en ledig dag där jag bara åg på soffan hela dagen. Täcke. Kudde. Artemis.


Brev på posten, från Arödskatterna.



Det var en fluga i huset...



Och en himlans massa katter i soffan.


En av våra katter i sitt jourhem, Siggy. Som nu flyttat tillsammans med sin syster. Även Ragnar och Floki har flyttat nu. Vi försöker tömma föreningen på katter i dagsläget då vi sitter fast med en massa skyggisar och inte får plats för fler.. Det har flyttat många katter i år och förhoppningsvis får vi adopterat ut två till ganska snart, och har kvar inte mindre än 6 skyggisar som jourhemmen får jobba hårt med att socialisera innan de ens kan annonseras ut. Det har varit en otroligt ojämn arbetsfördelning inom föreningen i flera år men nu hoppas jag vi kan få en ändring på det, för ett mer hållbart arbete där inte en person (Gunilla) ansvarar för så gott som allt. Men först behöver vi ett litet break, en lågsäsong.



Som vissa av er redan vet så har jag sökt jobb som säljledare på XXL, det var det jag skrev om för ett tag sedan. Första dagen var det gruppintervju och andra dagen, om man gått vidare till steg 2 av rekryteringen, hade vi en riktigt rolig dag som kändes mer som en ledarskapsutbildning än en rekrytering. Jag får inte lov att berätta i detalj vad vi gjorde men vi fick göra mycket grupparbeten, tävla, lösa problem, ge feedback, prata inför en stor grupp, improvisera.. och allting under tiden som vi blev iakttagna och "bedömda". För mig som älskar sånt och inte har så svårt att stå inför massa männniskor (tacka instruktörsjobbet för det) hade jättekul, även om det stundvis var lite svårt. Jag var så vansinnigt taggad när jag gick därifrån.. De skulle höra av sig inom 2-3 veckor, imorgon blir det exakt två veckor sedan och alla jag känner som var på samma rekrytering har redan fått svar så jag hoppas de ringer imorgon.



Vi var hos Vickan och Martin tog ut en privatlektion som han fick i julklapp. Han var så himla duktig! Stora framsteg på bara ett par timmar!



Och jag gjorde ett hundraelfte försök att göra comeback på gymmet. Vilket faktiskt har gått jävligt bra. Visst blir inte passen superbra alla dagar, rent av skitdåliga ibland, men jag åker ändå dit och jag försöker och jag tränar i en timme. Det är det vitkigaste för mig, det känns ändå helt okej. Jag pushar inte mig själv så hårt och lyfter inte supertungt men jag försöker mest hitta tillbaka till glädjen och rutinen.



På en ledig dag tog jag en tur till Gårdsbutiken med Sanja!



Köpte en smyckeshållare..





Lite ny mat till katterna, som smakprov liksom.



Dricka.



Den runda duken under ljuslyktorna.



Disktrasa, diskborste och diskmedel. Gemytligt och så men inte väldigt praktiskt, insåg jag i efterhand.





Och en egentligen dryckesbägare fast jag använder den som vas till en bukett plastblommor jag köpt tidigare.



Ryggpass med Bowiesbunz.



En lapp på anslagstavlan vid Ica. Kände mig helt vansinnigt provocerad av den, känner till ärendet sedan tidigare via Länsstyrelsen nämligen. Gunilla satte upp en lapp PÅ den lappen några dagar senare där hon skrivit typ "Så här går det när man inte tar ansvar och kastrerar sina katter". Passiv-aggressiva lappar at its finest.



En hälsning från Femman, nuvarande Leja, i sitt nya jourhem!



Förra fredagen tog jag långhelg, och köpte hem lite proviant från jobbet! Favoriterna!



Jag körde axlar och mage vid tillfälle.



Har aldrig varit med om en så klängig katt alltså, han ska vara där jag är hela tiden. Me för att komma från en katt så är det ganska charmigt ändå.


DET HÄR.



Martins kompis Martin var här fredag till söndag. Vi kollade på film och åt massa mat, bland annat.





Framför allt så drack vi lite (vin i mitt fall)  och spelade Cards Against Humanity. Fan vad roligt det var, men inte för den lättstötte!



Man har vita kort (10 på hand) med massa substantiv på. Man drar ett svart kort med en mening där dett saknas ett eller två substantiv och så ska alla bidra med ett av sina kort så meningen blir så rolig som möjligt. Ganska vulgärt och rått men fruktansvärt skoj.

Här har jag skrivit en dikt med tre ord.



Så här kunde en omgång se ut..



Dagen efter hade jag lite smått skallebäng och vad passade perfekt till frukost om inte Backlunds frunch!



Jonny i en låda..



På lördagen var det pay and jump ute hos Vickan. Alla som vill vara med pröjsar en hundring, rider banan och blir man felfri får man en rosett. Jag var bara med som funktionär denna gången men nästa gång vill jag vara med och rida!





Sterling vs. nyckelknippa.



På söndagen körde vi dubbelpass bodypump och bodycombat, Johanna och jag. Diskuterade passet med Åsa senare och fick detta, skrattade rakt ut! Trevliga deltagare jag har!




Hade långhelg, dvs. ledigt på måndagen också och jag spenderade hela dagen i sängen. Gick upp en gång för att hämta chips och sedan gick jag upp igen 15.30. Hade dessa två hos mig som knappast gjorde saken bättre.





På kvällen var ju på föreläsning av Torkild Sköld som föreläser i personligt ledarskap. Himla duktig och ödmjuk kille, väldigt trevllig kväll!



Mera gym.. Har faktiskt börjat träna på morgonen igen. Kör Martin in till jobbet i samma veva så jag typ "måste" träna då. Känns helt okej.



Var hos veterinären med Kattkedjans senaste tillskott Dino. Så underbar katt, gosade med veterinären hela besöket.



Tränade stjärt och hammisar igår, träningsvärken kom smygandes idag!



Och eftersom jag var på föreläsning i måndags kväll missade jag ridningen. Var med på lektion idag istället, som jag längtat ska ni veta. Fick rida Schersmin idag efter önskemål, hade henne sist när vi hoppade och höll på att kissa på mig av rädsla så jag ville gärna upp på henne igen för att få lite revansch. essutom följde min älskade Martin med!



Räserhästen!





Det gick sååå himla bra! Gud så nöjd jag blev när lektionen var slut, underbara häst! Hon slänger med huvudet mycket och har svårt att vara ensam i en del av ridhuset så hon är lite oberäknelig och otroligt pigg. Men nu när bettet inte var å skarpaste läget och hon inte gått en lektion innan så kom vi mycket bättre överens, helt fantastiskt.


Vill så gärna rida två gånger i veckan. Ska se vad jag kan lösa.

Nu ska jag sova! Imorgon blir det gym på morgonen och sedan är jag ledig hela långa dagen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

scars are beautiful

Fy helvete vad jag var nöjd med min form här. 14:e januari 2016. Över ett år sedan nu.

Det är tungt att inse hur mycket man tappat men också ändå upplyftande att man faktiskt kan ta sig dit igen. En dag i taget.

Har ändå fått till 7 träningspass på 8 dagar, ridningen exkluderad även om jag ser det som bra kardio. Kanske har jag efter lång paus hittat viljan igen.

Kanske.

Vem vet.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.

i'll be there

Tja tja bloggen.

Ville bara titta in en snabbis och berätta detta:

Jag har varit på gymmet tre gånger på fyra dagar! Och det har känts helt okej. Jag har sänkt ribban lite grann, ryggpasset i tisdags var katastrofalt dåligt men fan jag åkte ändå dit och körde en timme. Idag körde jag bara tre övningar ganska lätt innan pumppasset men jag gjorde det i alla fall! Babysteps.

Tänk att detta var så självklart för mig en gång i världen. Anyway, firade med påkostad middag bestående av ugnsbakad lax, hemlagat potatismos, rårivna morötter och en klick remouladsås. En av de bästa måltiderna jag lagat ever.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.