if I had a heart

Jeez, har inte uppdaterat ordentligt på nästan en månad nu ju. Finns säkert jättemycket att säga men jag har nog glömt typ allt.

Fick min försenade julklapp från Celsius, tack Celsius!

Sjuttonde januari klockan åtta åkte jag med Enzo till veterinären akut. Lång historia kort så var vi tyvärr tvungna att avliva honom. Att denna gamla farbror var i dåligt skick hade vi alltid vetat, men han var så mycket sämre än blodproven visade. Efter en röntgen kunde vi konstatera att det satt fast något i tarmen och hanhade så ont att han var som apatisk. Med tanke på hans ålder och dåliga skick skulle han aldrig ha klarat att sövas och opereras så det fanns bara en väg ut. Jag var väldigt ledsen, inte för att hans frånvaro skulle påverka mig särskilt mycket men för att det gjorde ont att tänka på hur fruktansvärt hans liv varit.. Han fick en fantastiskt bra tid i vårt jourhem men jag önskar så att han fått stanna längre. Älskade lilla kissen, nu ska du aldrig mer ha ont. ♥Martin var med och stöttade mig i hela processen och efteråt, i ett tappert försök att göra mig lite gladare, bjöd han på fika på Backlunds.Artemis i en påse..Jag hade en ledig dag där jag bara åg på soffan hela dagen. Täcke. Kudde. Artemis.


Brev på posten, från Arödskatterna.Det var en fluga i huset...Och en himlans massa katter i soffan.


En av våra katter i sitt jourhem, Siggy. Som nu flyttat tillsammans med sin syster. Även Ragnar och Floki har flyttat nu. Vi försöker tömma föreningen på katter i dagsläget då vi sitter fast med en massa skyggisar och inte får plats för fler.. Det har flyttat många katter i år och förhoppningsvis får vi adopterat ut två till ganska snart, och har kvar inte mindre än 6 skyggisar som jourhemmen får jobba hårt med att socialisera innan de ens kan annonseras ut. Det har varit en otroligt ojämn arbetsfördelning inom föreningen i flera år men nu hoppas jag vi kan få en ändring på det, för ett mer hållbart arbete där inte en person (Gunilla) ansvarar för så gott som allt. Men först behöver vi ett litet break, en lågsäsong.Som vissa av er redan vet så har jag sökt jobb som säljledare på XXL, det var det jag skrev om för ett tag sedan. Första dagen var det gruppintervju och andra dagen, om man gått vidare till steg 2 av rekryteringen, hade vi en riktigt rolig dag som kändes mer som en ledarskapsutbildning än en rekrytering. Jag får inte lov att berätta i detalj vad vi gjorde men vi fick göra mycket grupparbeten, tävla, lösa problem, ge feedback, prata inför en stor grupp, improvisera.. och allting under tiden som vi blev iakttagna och "bedömda". För mig som älskar sånt och inte har så svårt att stå inför massa männniskor (tacka instruktörsjobbet för det) hade jättekul, även om det stundvis var lite svårt. Jag var så vansinnigt taggad när jag gick därifrån.. De skulle höra av sig inom 2-3 veckor, imorgon blir det exakt två veckor sedan och alla jag känner som var på samma rekrytering har redan fått svar så jag hoppas de ringer imorgon.Vi var hos Vickan och Martin tog ut en privatlektion som han fick i julklapp. Han var så himla duktig! Stora framsteg på bara ett par timmar!Och jag gjorde ett hundraelfte försök att göra comeback på gymmet. Vilket faktiskt har gått jävligt bra. Visst blir inte passen superbra alla dagar, rent av skitdåliga ibland, men jag åker ändå dit och jag försöker och jag tränar i en timme. Det är det vitkigaste för mig, det känns ändå helt okej. Jag pushar inte mig själv så hårt och lyfter inte supertungt men jag försöker mest hitta tillbaka till glädjen och rutinen.På en ledig dag tog jag en tur till Gårdsbutiken med Sanja!Köpte en smyckeshållare..

Lite ny mat till katterna, som smakprov liksom.Dricka.Den runda duken under ljuslyktorna.Disktrasa, diskborste och diskmedel. Gemytligt och så men inte väldigt praktiskt, insåg jag i efterhand.

Och en egentligen dryckesbägare fast jag använder den som vas till en bukett plastblommor jag köpt tidigare.Ryggpass med Bowiesbunz.En lapp på anslagstavlan vid Ica. Kände mig helt vansinnigt provocerad av den, känner till ärendet sedan tidigare via Länsstyrelsen nämligen. Gunilla satte upp en lapp PÅ den lappen några dagar senare där hon skrivit typ "Så här går det när man inte tar ansvar och kastrerar sina katter". Passiv-aggressiva lappar at its finest.En hälsning från Femman, nuvarande Leja, i sitt nya jourhem!Förra fredagen tog jag långhelg, och köpte hem lite proviant från jobbet! Favoriterna!Jag körde axlar och mage vid tillfälle.Har aldrig varit med om en så klängig katt alltså, han ska vara där jag är hela tiden. Me för att komma från en katt så är det ganska charmigt ändå.


DET HÄR.Martins kompis Martin var här fredag till söndag. Vi kollade på film och åt massa mat, bland annat.

Framför allt så drack vi lite (vin i mitt fall)  och spelade Cards Against Humanity. Fan vad roligt det var, men inte för den lättstötte!Man har vita kort (10 på hand) med massa substantiv på. Man drar ett svart kort med en mening där dett saknas ett eller två substantiv och så ska alla bidra med ett av sina kort så meningen blir så rolig som möjligt. Ganska vulgärt och rått men fruktansvärt skoj.

Här har jag skrivit en dikt med tre ord.Så här kunde en omgång se ut..Dagen efter hade jag lite smått skallebäng och vad passade perfekt till frukost om inte Backlunds frunch!Jonny i en låda..På lördagen var det pay and jump ute hos Vickan. Alla som vill vara med pröjsar en hundring, rider banan och blir man felfri får man en rosett. Jag var bara med som funktionär denna gången men nästa gång vill jag vara med och rida!

Sterling vs. nyckelknippa.På söndagen körde vi dubbelpass bodypump och bodycombat, Johanna och jag. Diskuterade passet med Åsa senare och fick detta, skrattade rakt ut! Trevliga deltagare jag har!
Hade långhelg, dvs. ledigt på måndagen också och jag spenderade hela dagen i sängen. Gick upp en gång för att hämta chips och sedan gick jag upp igen 15.30. Hade dessa två hos mig som knappast gjorde saken bättre.

På kvällen var ju på föreläsning av Torkild Sköld som föreläser i personligt ledarskap. Himla duktig och ödmjuk kille, väldigt trevllig kväll!Mera gym.. Har faktiskt börjat träna på morgonen igen. Kör Martin in till jobbet i samma veva så jag typ "måste" träna då. Känns helt okej.Var hos veterinären med Kattkedjans senaste tillskott Dino. Så underbar katt, gosade med veterinären hela besöket.Tränade stjärt och hammisar igår, träningsvärken kom smygandes idag!Och eftersom jag var på föreläsning i måndags kväll missade jag ridningen. Var med på lektion idag istället, som jag längtat ska ni veta. Fick rida Schersmin idag efter önskemål, hade henne sist när vi hoppade och höll på att kissa på mig av rädsla så jag ville gärna upp på henne igen för att få lite revansch. essutom följde min älskade Martin med!Räserhästen!

Det gick sååå himla bra! Gud så nöjd jag blev när lektionen var slut, underbara häst! Hon slänger med huvudet mycket och har svårt att vara ensam i en del av ridhuset så hon är lite oberäknelig och otroligt pigg. Men nu när bettet inte var å skarpaste läget och hon inte gått en lektion innan så kom vi mycket bättre överens, helt fantastiskt.


Vill så gärna rida två gånger i veckan. Ska se vad jag kan lösa.

Nu ska jag sova! Imorgon blir det gym på morgonen och sedan är jag ledig hela långa dagen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback