Converting Vegetarians



Alltså, ni anar inte hur arg jag varit idag. Jag åkte in till skolan med vetskapen om att jag bara skulle ha en lektion, klockan halv tre. Men jag tänkte, att istället för att stanna hemma och plugga och missa lektionen så kan jag ju åka in till skolan och plugga där. Ehe.

Jag somnade klockan 2 igår. Livrädd, för det kändes verkligen som om någon stod precis bredvid mig. Jag låg på mage, blundade jättehårt och vågade knappt andas. Fy fasen vad det var obehagligt. Jag drömde dessutom en mardröm. En person i denna skrek ett sådant där genomträngande skrik, och jag vaknade av det - satte mig raklång upp i sängen. Det var den sovmorgonen det.

Vi skulle ta tåget in. Det var närmare 25 minuter försenat. Vi gick till kyrkan för att ta del av luciafirandet. Vi hamnade längst bak, precis bakom några riktiga nötter från Dackeskolan. De skrek, slogs, svor och rapade i hopp om att någon skulle skratta.

I skolan tog jag tillfället i akt att göra samhällskunskap. Trodde jag. Det var något fel på mitt konto så det gick inte att logga in (det stod att lösenord/användarnamn var fel, men jag är bombsäker på att jag skrev rätt). Jag sprang fram och tillbaka mellan datasalar och biblioteket och de olika datorerna där. Jag gick till datakillen på skolan och fick ett nytt lösenord. När jag väl lyckades logga in på en dator hade över en timme gått.

Jag satt och arbetade i nästan två timmar (fick klart min position-paper, gött som as), sedan kom ett gäng TE2:or in och gapade och kastade grejer på varandra och spelade spel med hög volym. Irriterad gick jag därifrån. Köpte macka och Loka i caffis (frukost klockan ett, fint). Jag drev omkring i två timmar då jag inte hittade någonstans där jag kunde sitta och arbeta och KONCENTRERA mig. Klockan blev halv tre, lektionen började. Vad säger då min engelsklärare, om inte "Jag kommer ändå inte vara här, ni får arbeta självständigt med vad ni vill"? Tror ni jag ville dö? Lite.

Eftersom jag slösat bort en hel dag i skolan där jag inte kunnat koncentrera mig, ringde jag med gråten i halsen till Mjölby Ridskola och avbokade min närvaro på dagens lektion (usch så dåligt jag mådde, det kändes som att jag svek min älskade Lekaco), då jag behövde ta igen den tiden jag gick miste om under dagen.

Väl hemma åt jag lite fort, städade mitt rum som hastigast och satte genast igång med min resolution till FN-rollspelet. Till min stora förvåning tog det bara två timmar, och i sista sekund bestämde jag mig för att åka till stallet i alla fall.

Någon annan fick Lekaco eftersom jag avbokat. Men jag njöt av att titta på honom ändå, och jag gosade med honom efteråt. Min vackra pojke. Nu åker han snart.

Nu är jag i alla fall hemma och har ätit, duschat och pluggat lite tyska. Jag ska fortsätta med sistnämnda, jag har prov imorgon nämligen. Jag ska bara skriva ett inlägg till, för som tur är har jag sovmorgon imorgon!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback