avalanche

Häj bloggen!

Först och främst. Hur jävla söt är inte den här katten? 

(null)

Så då var det ur systemet.

Förbered er på massor av kattbilder. För de senaste två dagarna har jag verkligen bara varit hemma. Det är faktiskt jävligt ovanligt, att jag inte lämnat huset två dagar i rad. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Gårdagen ägnades i alla fall helt och hållet till att skriva min examinationsuppgift. Det gick förvånansvärt jäkla bra alltså. Många av mina klasskamrater var helt rasande över att uppgiften var så stor och omfattande, men jag tyckte faktiskt bara det kändes så vid första anblick för att uppgiften var väldigt utförligt skriven, dvs. den innehöll mycket text. Men jag tyckte den var jättebra i det avseendet att det var väldigt koncist hur han ville vi skulle lägga upp det. Tidigare har uppgiftsbeskrivningarna varit mycket kortare, men då har man istället känt sig osäker på hur man ska göra, hela uppgiften igenom. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

På kvällen, när jag skrivit klart 3 av 5 punkter, så var jag ärligt talat så himla nöjd. Jag kände att detta är något av det bästa jag skrivit. Så insåg jag… denna uppgiften kommer inte bedömas F-A, utan bara underkänd eller godkänd. Lite tråkigt i det avseendet att jag faktiskt kände att jag levererat, men skönt för då kände jag att jag kunde sänka ribban och bli klar snabbare. 

(null)

På kvällen kom Johanna hit som den räddande ängel hon är och hjälpte mig skriva referenserna. Jag förstår så himla mycket bättre när jag får sitta bredvid någon som förklarar hur jag ska tänka, jämfört med att läsa i en mall. Så, så, så tacksam för detta!! Jag klarade till och med skriva referenser själv efteråt utan att använda mall!

Förresten visste ni att hon är färdig med sin utbildning nu?! Efter tre års studier fick hon veta idag att sista uppgiften var godkänd, och därmed är hon helt redo för examen! Helvete vad tiden går snabbt. Och jag har redan gjort en sjättedel av min utbildning?

Klockan 23:23 åkte uppgiften in!

(null)

Det som kvarstod var att förbereda en PowerPoint-presentation. Jag var så trött och hade svårt att fokusera, så jag tramsade mest och skrattade så jag nästan kissade på mig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Så blev det morgon och dags att slutföra uppgiften! Jag skrev min PowerPoint och min presentation, och vid 12 kom farmin för att hjälpa oss byta några grejer i proppskåpet. Kände mig så otrevlig som inte tog mig tiden att umgås något utöver det men klockan 13 hade jag min examination och var fortfarande inte helt klar med redovisningen.

Pulsen var lite som om jag skulle råna en bank mitt i lunchrusning precis innan men det gick bra. Fattar inte riktigt varför jag blev _så_ nervös men tror det var lite inför om jag skulle få tekniken att funka, jag har fan inte jobbat med PowerPoint på 15 år och har aldrig skärmdelat innan heller för den delen. Men det gick jättebra. 

(null)

Satt och skrev med min klasskompis Eira under tiden och hon är så satans rolig att jag vid ett tillfälle fick stänga av kameran för att mina klasskompisar inte skulle tro jag skrattade åt dem. Tokälskar Eira. Otrolig kvinna. 

(null)

(null)

När examinationen var klar så var det som att all luft gick ur mig. Såg verkligen fram emot en kväll utan någon som helst prestationsångest eller stress över saker som väntar på att göras. Martin och jag lagade middag, drack några cider och sen satte jag mig i sängen och kollade på Game of Thrones. Jag försökte virka men det gick så där, av någon anledning. 

(null)

Har även sökt på nätet efter antika skrivbord. Nu när Eddie är borta kan jag ta bort den enorma hamsterburen som står där och smäcka in ett gigantiskt skrivbord istället. Så hittar ni något antikt, robust skrivbord i mörkt trä så hojta till vet jag. Jag är extremt kräsen men allt är av intresse, jag är inte omöjlig. 

Ligger fortfarande i sängen och kollar på när Martin spelar tv-spel. Han åker till en kompis i Oslo imorgon så jag blir ensam i helgen. Det blir tråkigt men kul för honom att komma iväg.

Jag lär väl ha en miljon saker att göra ändå. Imorgon ska jag adoptera ut katt. 

Det var allt för den här gången, tack för ni läser! Hare gött haaaaj! 🦈 


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback