Som en and



Jag åkte in till skolan. Blev illamående på bussen (vilket inte är särskilt ovanligt) och det ville verkligen inte släppa. Inte långt efter att det kommit fick jag den där spy-känslan i magen/halsen. Det var fruktansvärt. Jag var helt övertygad om att jag vilken sekund som helst skulle lägga kräkas. Efter att ha uthärdat en timme fick jag skjuts hem.

Jag skulle egentligen gått till frisören idag. Men jag ringde och avbokade, så det inte skulle bli något "du avbokade för sent så nu måste du betala ändå"-tjafs. Jag gick och la mig, sov ett tag, och när jag vaknade så var i alla fall känslan av att spy, borta. Så jag bokade tiden igen. En timme senare ringer de och säger att jag inte får komma, eftersom det kunde vara så att jag hade något vinterkräksjukevirus (fint ord) och kunde smittas. Tro mig, jag blev jättearg (fast jag förstår dem, naturligtvis). Mest blev jag arg över att jag blev sjuk just idag. Sedan blev jag arg över att jag ringde och avbokade innan jag visste hur jag skulle göra. Ännu argare blev jag när jag inte kunde hitta någon frisör alls (med rimliga priser) som hade tid för mig innan min födelsedag. Mitt sista tappra försök var att ringa Modefrisören i Linköping. De hade tid på lördag. Kvart över tio. Mitt liv är räddat.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se ett x antal avsnitt Svenska Hollywoodfruar (Maria Montazami är helt underbar, jag älskar henne). Jag tänker kurera mig ordentligt, för jag FÅR INTE vara sjuk imorgon. Eller på fredag. För vi har FN-rollspel då (jäääääj...) och det är en G-kriterie att delta.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback