Strömavbrott



Vi har haft strömavbrott här (lite läskigt att sitta och skriva detta, ifall strömmen försvinner igen). Man blir verkligen helt handikappad. Nåväl, hela familjen samlades i vardagsrummet med en massa tända ljus, det var mysigt!

Imorgon har jag 45 minuters musik på morgonen och sedan håltimme fram till klockan halv tre. Vilket innebär att jag har en massa tid att plugga, det känns fetingbra. Jag ska dessutom se om jag kan få en tid hos frisören, det skulle vara helt awesome att få lite ordning på håret så här i juletid (tack farmin för det finansiella stödet).

Jag fick en adventspresent idag. Av familjen i Strömstad, och Sofie kan man säga. Det var en superfin svamp i form av ett Pacman-spöke (den matchar min badrumsmatta!) som jag ska ha som prydnad i mitt badrum hemma på Söle, och ett doftljus (luktar vanilj/ingefära, helt underbart) i svartvit plåtburk. Så förut idag låg jag i min säng, med en filt av fuskpäls, en bok, ett glas krusbärssaft (som Angelika gjort) och doftljuset bredvid. Det var riktigt mysigt, true story!

Julklapparna är så gott som införskaffade, snön är här, jag fyller år om en vecka och julen närmar sig med storsteg. Det är så tråkigt att december går så fort. Den är så fruktansvärt bra på alla tänkbara sätt.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Och du hade mig intill dig lite då och då, när du myste med din bok, ljus och fuskpäls! Inte glömma mig inte. Som bidrar till mysstämning.

Jädra bra av dig att lyckas ta en skarp bild i det där ljuset, må jag säga! =D Läckert!

2010-12-12 @ 23:38:09
» Carrooouw säger:

Sv; Tack så jättemycket! Jag bläddrade genom din blogg lite fort och såg många meningar jag fastnade för, så ska sätta mig och läsa igenom ordentligt "imorgon"/senare idag, haha :)



Kram!

2010-12-13 @ 01:38:14
URL: http://carrooouw.se
» Grinders.se säger:

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-13 @ 20:11:54
URL: http://www.grinders.se/
Trackback