En massa matte



Nej, jag är inte död. Uppdateringen har varit förjäklig för att jag i fredags åkte med Manfred till Rimforsa för att Ascensick skulle spela in lite låtar. Det var minsann en betydligt trevligare upplevelse än sist jag var där. På lördagen fick vi finbesök från västkusten - The Beihruts! Det var så fruktansvärt roligt att se dem! Och de fick dessutom träffa Beihrut, det var ett magiskt ögonblick, haha. Det var ett kort besök, men är man på roadtrip så måste man ju åka vidare. Det var helt underbart i alla fall.

På söndagskvällen hade jag och Manfred bokat biljetter till Saw 3D (ÄNTLIGEN) inne i Linköping. Anton och Abbe hängde på. Jag måste ärligt säga att jag förstår inte alls grejen med 3D. Visst, det är lite fräckt och så där, men jag tycker det förstör en sådan här filmupplevelse mer än det förstärker några positiva känslor. Jag tyckte att större delen var ganska suddig och oskarp, och det var ansträngande att läsa texten. Men mer om det i ett annat inlägg, då jag recenserar filmen!

På måndagen stressade vi hem så jag skulle hinna med min ridlektion. Jag hann, och jag fick min vackra Lekaco igen. Den där hästen alltså.. Jag blir varm ända in i själen av att tänka på honom! Lektionen gick bra fast han var ganska pigg och verkade rätt uppstressad. Stackars pojke, jag tror inte han trivs där egentligen. (Det hade inte jag heller gjort, om jag flera dagar i veckan stod i min spilta helt orörd.)

Idag stundar hemfärd. Jag och Manfred hoppar på bussen mot Göteborg om 3 och en halv timme ungefär. Så jag ska börja storstäda här inne (att komma tillbaka till ett rent och städat rum är en fin känsla) och sedan börja packa (jag har inte ens packat upp grejerna från helgens vistelse). Och räkna lite matte om jag hinner. FYI: jag har lovat mig själv att under lovet göra om allting vi gått igenom i D-kursen. På lördag-måndag gjorde jag över en tredjedel. Jag är bra?
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback