Bio, någon?

Jag gör ett litet avbrott i pluggandet för att drömma mig bort till filmernas värld. Jag önskar jag hade råd att gå på bio oftare, jag tycker att de flesta filmupplevelser blir som bäst där. Men det är ju så förbannat dyrt!

Jag har i alla fall gjort en liten topp-tre-lista över filmer jag gärna, jättegärna och måste se. Here goes!



3. Devil
36 DAGAR TILL PREMIÄREN
Viiiiisst, det låter supertöntigt. Ett gäng människor blir instängda i en hiss, hissen fastnar och det börjar hända konstiga grejer. Nästan hela filmen utspelar sig i hissen. Men vafasen, Buried utspelade sig praktiskt taget endast i en låda, och den var helbra. Jag har givit upp angående skräckfilmer numera, men jag skulle kunna tänka mig att ge den här filmen en chans.


2. Paranormal Activity 2
PREMIÄR IMORGON
Första filmen skrämde nästan livet ur mig. Jag tyckte den var fruktansvärt obehaglig, och då såg jag den på datorn (inte megakänslan direkt). Jag tror att tvåan är fruktansvärt lik ettan på alla tänkbara sätt, men jag ångrade som fasen att jag inte såg ettan på bio, så här är min andra chans.


1. Saw 3D
8 DAGAR TILL PREMIÄREN
Åååååååååh vad jag längtar! Redan när vi såg Saw 6 kände jag att näe, serien filmer tar INTE slut här. Tack och lov hade jag rätt, och om det här nu verkligen är den sista filmen (jag menar, de påstod ju att fyran skulle bli den sista, sedan femman, sedan sexan) så hoppas jag innerligt att den är helt otroligt episk. Jag menar, de andra filmerna har gett mig riktiga rysningar (då syftar jag inte på alla otäcka fällor, jag syftar på regin och upplägget av filmen) och jag vill att den sista filmen i Saw-serien ska ge mig samma rysningar fast gånger tio. Jag är däremot lite beredd på att den här filmen kommer bli lite sämre än de andra, att de bara fokuserat på hur man gör den så häftig i 3D som möjligt. Och om så är fallet, då hoppas jag innerligt på en åttonde film!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback