Ryktborstar och sånt



Inatt hade jag en skitskum dröm (eller mardröm, rättare sagt). Jag orkar inte förklara vad som hände och varför, men det som var mest obehagligt var att jag drömde att jag i panik skulle ta livet av mig, så jag skar upp handlederna. Jag vaknade upp av stressen, och mina handleder gjorde jätteont! Hur fasen kommer det sig? Hatar sådant där.

Jag åkte in till Linköping för att köpa nya vinterskor (tack farmin!) och fick dessutom två hundringar över. Så jag tog en tur till Hööks och införskaffade en ryktlåda med lite borstar åt min fina Lekaco. Efter Linköping cyklade jag hem från Mantorp (döda mig), åt lunch och tog sedan mopeden till stallet. Jag träffade stallchefen och pratade lite. Så nu är jag endast en målsmans underskrift från att bli stallvärd på måndagar. Underbart. Däremot så måste jag fixa en låda att ha mina grejer i. Vart fasen får man tag på sådana? Stora trälådor med lock och lås.. Var hittar folk sådant?

Sedan jag kom hem har jag inte gjort så fasligt mycket mer än ätit några kiwi, duschat och pluggat inför en muntlig redovisning imorgon. Gud bevare mig, jag har glömt dokumentet i på datorn i skolan så det här ska bli intressant. Ehe.

Jag känner mig lite stressad. Imorgon var det tänkt att jag och Manfred skulle käka på Gula Huset. Jag har sett fram emot det jättelänge, men nu börjar det mest kännas jobbigt. Jag kommer få stressa så mycket imorgon (slutar skolan 4, ska till Lekaco, cykla hem, dammsuga huset, städa rummet, duscha, ta mig in till Mantorp för att ta tåget till Linköping, hinner man det så det inte blir för sent?), det lockar inte riktigt. Jag får prata med honom och höra om vi kan ta det på lördag istället.

Nu ska jag återgå till mitt skolarbete.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback