Svarsblanket 427580



JÄSIKEN så sliten jag är. Det här är den tredje förbannade gången jag är i skolan på en lördag, vad är det för fel på mig? Först gymnasiemässan, sedan Öppet Hus och nu högskoleprovet.. Nu får det tamejfasen vara nog!

Imorse när mobilen ringde klockan 07:00, då hade jag verkligen bara lust att burra ner mig i sängen och sova hela dagen. Det enda som tog emot var vetskapen om att farmin betalat 350 kronor för att jag skulle få göra det där högskoleprovet, så det var ju helt enkelt bara att släpa sig själv upp ur sängen och åka in till skolan klockan åtta en lördag. Inte okej.

Nu såhär i efterhand vet jag att provet gick åt skogen! Men det är ju tur att jag inte ska söka något förrän om ett bra tag, så jag har i alla fall tre chanser till på mig. Vilken bortslösad lördag. Manfred har i alla fall lovat att bjuda på Subway och bio denna afton. Vi lyckades mot alla odds få tag på platser till Paranormal Activity 2. Längst fram (jag kommer ju inte somna i alla fall, det är en sak som är säker). Det är allt en fin kille det där. Och det där högskoleprovet kan gå och dra nåt gammalt över sig!

Nä, nu ska jag städa lite. Igen. Sedan ta en efterlängtad dusch och komma ur de här skabbiga myskläderna. Imorgon blir det pluggeliplugg. Som jag längtar. Eller inte.

Från och med idag är fyrahundratjugosjutusenfemhundraåttio mitt otursnummer. Förbaskade prov alltså.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Windmarks säger:

Usch ja! Jag vet hur det är D:

444691 ftl :@

2010-10-23 @ 18:14:38
Trackback