1,7 mil och två äpplen



Jag vet, det var ett jäkla tjat om den där hästen och allt vad det innebär. Jag ville bara berätta att jag idag cyklade till Lekaco igen. Jag trampade på de där 1,7 milen för att ge honom två äpplen och lite kärlek. Jag fick klartecken idag, på att jag får vara där hur mycket jag vill utöver lektionstid. Underbart.

Jag ska sluta tjata, jag lovar. Jag vill bara poängtera att de senaste veckorna har varit relativt tunga och när det varit som bäst har jag känt mig nästan likgiltig till livet i största allmänhet. Men ända sedan min senaste ridlektion då jag hade Lekaco, så har jag känt mig så glad. Gnistan finns där igen. Det är min höjdpunkt på dagen, att träffa honom. Så är det bara.

Dagen har i alla fall varit bra. Den började lite halvtaskigt, med för lite sömn och ovanligt fett hår och lite illamående. Men jag tog mig igenom och fick gjort en massa under skoldagens gång. Köpte en Ben & Jerry's som jag glufsade i mig framför TV:n. Ibland är det skönt att göra så.

Imorgon tar jag antagligen med mig stallkläder och cykel in till Mjölby. Så kan jag sticka till stallet direkt efter skolan. Det känns bra.

Nu ska jag gå och lägga mig, och läsa ur Liftarens Guide till Galaxen.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emma säger:

Hejsan har du någon fin bild du är lite extra stolt över? (:

Då kanske du har lust att delta i min tävling Veckans Bild? :D

Allt du behöver göra är att gå in på min blogg och följa instruktionerna så kanske du tar hem segern!

Ha det så bra! (:

2010-10-04 @ 12:39:53
URL: http://thedevilschild.blogg.se/
» lovisa säger:

inte dåligt!

2010-10-04 @ 13:26:19
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Trackback