Sämre helg



Jag har haft.. en av mina sämre dagar, denna dag. I princip ingenting har gått min väg och jag har varit konstant ledsen. Jag har fått tänka alldeles för mycket och på så vis konstaterat att ja, stundvis känner jag mig fruktansvärt distanserad från de jag håller av. Och ibland får man en del komplicerade känslor av att bo hos en familj man i grund och botten inte tillhör.

På kvällen åkte vi till stallet, då det var ett viktigt medlemsmöte (ridskolan är nämligen i kris, då det inte är någon som varken driver/finansierar den efter årsskiftet) men även för att jag ville att Manfred skulle få se Lekaco . Naturligtvis så var alla hästarna ute i hagen (jag lämnade två äpplen i krubban ändå, som ett liten hälsning). Mötet drog ut på tiden så mycket att jag var tvungen att gå innan vi ens hade hunnit rösta. Tragiskt, men vad gör man? Jag visade intresse i alla fall.

Imorgon har jag bara två lektioner. Den första börjar klockan 08.00 och den andra börjar 14.30. Vi ska dessutom bara se på film på sista lektionen, så jag har planer att fråga läraren ifråga om jag kan låna med mig filmen hem på tisdag istället.

Usch, den här helgen har onekligen varit jobbig. Jag längtar dock väldigt, väldigt mycket tills imorgon kväll då jag ska till stallet (och försöka få tag på Anna). Jag vill mest träffa Lekaco. Den där hästen stal mitt hjärta, annat kan jag inte påstå.

På dagordningen står nu att plugga samhällskunskap. Jag har prov/förhör imorgon. Känner mig ganska så säker faktiskt, ska mest repetera. Sedan ska jag läsa ur Madame Bovary och gå och lägga mig. Och försöka vara glad.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Du gör rätt i att plugga lite, lägga dig och försöka vara glad. För du är stark och kommer klara det finfint. För jag tänker mycket på dig, och du känner det ända dit. ^^ Sov sött.

2010-09-26 @ 21:52:50
» Pearl säger:

PLEASE HELP ME WITH MY BLOG HEADER AND DESIGN!

yours is adorable, and mine used to be pretty awesome too, all photo shopped and fun.

but we got a virus ages ago but its sorted now but my design got all messed up and now I have a crap one that doest fit right with a disappeared title!

please tell me how you did yours??

I'd love to have one with many photos..

Forever greatful, Pearl <3

2010-09-28 @ 13:21:44
URL: http://pearlythings.blogg.se/
Trackback