Brist


Nu är det omvänt; jag har en massa tid men ingen lust, ork eller motivation. Sedan blir man ju inte mer peppad av att mensvärken passerar väl bemärkt förbi genom att hålla mig sömnlös, vridandes i vånda. Den här dagen har jag alltså spenderat i sängen. Halvsovandes, svettandes, lidandes Sedan såg jag Inception för fjärde gången.

Jag är lite rädd. Det känns som att jag tappar greppet om verkligheten. Jag har gått ifrån att ha haft en grymt minne med sinne för detaljer, till att knappt minnas släktingars namn, jag glömmer bort att vissa saker har hänt överhuvudtaget, jag tappar ord, jag byter omedvetet plats på orden när jag pratar, jag får blackouts 10 gånger om dagen. Jag drömmer om att vara försummad, vaknar och kan inte förstå om det var en dröm eller om det var något som hände för flera dagar sedan. Det kan inte vara normalt. Det kan det inte vara.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Cess säger:

Jo, det är nog helt normalt. Hade också jääääättebra minne när jag var yngre - det försvann dock med tiden. Eller så sover du dåligt. Tror det är fullkomligt normalt, inget att oroa sig för!

2011-01-31 @ 23:58:59
Trackback