Körkort!I tisdags skrev jag teoriprovet. Fick 59 poäng, vilket var över min förväntan. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle klara det.

Idag hade jag uppkörningen. Jag körde lite landsväg, backade runt hörn och.. körde lite mer landsväg. När vi var tillbaka så sa besiktningsmannen så här:

"Jadu Ida (åh herregud, det gick åt helvete, jag missade sidospeglarna för många gånger, jag var för feg när jag skulle ut på vägarna, jag körde för fort).. Jag måste säga att det var riktigt längesedan jag åkte med någon som kör så naturligt som du gör. Allt gick så smidigt och du fattade perfekta beslut hela tiden. I protokollet nu skriver jag "Mycket bra" och det har jag bara gjort sammanlagt tre gånger under mina 5 år i det här yrket. Det förvånar mig verkligen att du kört så kort tid, men det visar bara att du har känsla för det här. Då känns det självklart att godkänna dig, du får ett godkänt med ett stort plus i kanten!"

Jag vet, jag är skrytig. Men ni skulle också berättat för andra, om ni var i min situation.

Pappa hämtade mig på skolan och skulle "bara hämta en grej på kontoret" innan vi åkte hem. Där stod min bil! Så jag fick köra hem! (Tack farmin, du är bäst!)

Känslan när jag satte mig i bilen och drog på musik på högsta volym var överväldigande. Alltid när folk sagt att det är en häftig känsla att köra ensam första gången, så har jag tänkt "jaja, whatever, så speciellt kan det inte vara". Men åh, jag var i extas, skrek till av glädje! Så jag körde runt lite i stan och öste musik..

En mycket, mycket, mycket fin dag.

Imorgon ska jag börja jobba. Jag är faktiskt väldigt opepp, då jag har dragit på mig världens hostförkylning, och hela min kropp känns mörbultad efter dessa intensiva/nervösa/stressiga dagar. Men det får det allt vara värt!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» cammie säger:

grattis!! =)Var gärna med i min tävling, du behöver bara använda din email:

http://tuschaa.blogg.se/2011/september/tavling-hos-tuschaa.html

2011-09-23 @ 18:48:02
URL: http://tuschaa.blogg.se/
» Manfred säger:

Du är bäst <3

Och jag blir glad att du är så glad. ^^

2011-09-23 @ 20:27:23
» Pernilla Grandin säger:

Grattis :D

2011-09-24 @ 11:09:29
URL: http://pernillagrandin.blogg.se/
» Adara Magazine - din bloggtidning på nätet! säger:

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :Dhttp://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#commentVar gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#commentHoppas du vill vara med! :)Ha en fin kväll!

Kram! <3

2011-09-26 @ 20:58:07
URL: http://adaras.se
Trackback