Bodypump

Den här dagen har varit så lång! Jag har fått gjort väldigt mycket och allt känns städat, rent och fräscht. Jag har även spelat Reckoning och fått hem Portal 2 och The Orange Box. Jag vill inte jobba på en månad, måste spela allt, på en gång.. Nåväl, jag har ju trots allt hela livet på mig!

Efter att ha städat och spelat och för första gången på evigheter ätit middag med min familj så drog jag på mig träningskläderna och åkte in till stan. Tvättade bilen på Statoil och åkte sedan till Westcoast. Sprang medelsvår intervall på bandet i en halvtimme innan det var dags för bodypump. Åh herre min skapare så jobbigt det var! Efteråt var jag så sjukt orklös att jag inte ens orkade vrida ratten med bara en hand. När jag kom hem tog jag en dusch och bytte om till myskläder och gjorde mig en hejdundrande god kvällsmacka. Och under tiden gick jag bara runt och jämrade mig över att varenda rörelse var en superansträngning. Någon kommer sova sjukt gott inatt! Blev dessutom bjuden på en blind date så här på kvällskvisten. Liksom med typ alla andra beslut i min vardag så kände jag mig sjukt kluven, jag vill lika mycket som jag inte vill. Men vi får se!

Imorgon bitti ska jag på indoor walking. Efter det ska jag till Konsum och införskaffa lite föda och resten av dagen får bli som den blir. Om inget särskilt händer ska jag på ett corepass och ytterligare ett pass bodypump på kvällen, men om jag ska lyssna på min kropp så är det nog förhandlingsbart.. Jag borde egentligen gå och lägga mig nu, men jag tänkte stanna uppe en timme till just to kick some ass in the kingdoms of Amalur!


För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emsi säger:

Hej booboo. Har läst alla dina inlägg under min frånvaro från bloggen, haha. Bara så du vet. Du är så himlans fin och duktig, hoppas du vet det. Och älskad ♥ och jag vet att jag är en total hönsmamma; men vill bara påminna dig om att du måste vila ordentligt också nu när du tränar så hårt. Man får absolut lov - man måste vila emellanåt. Ta det på rätt sätt, haha, jag är lite överbeskyddande bara. It's only because you are very important to me.



Älskar dig hjärtat!

2012-04-18 @ 11:38:20
URL: http://toutlemonde.devote.se
Trackback