walk of shame

Det blev en lyckad fredagskväll. Så himla skönt att få komma ut och göra något annat än att bara gå runt och dra, den där tiden mellan alla plikter. Min fina kom till Pråmen och även om det var väldigt lite folk så var det väldigt roligt. Drack några drinkar och blev alldeles lagom glad i hatten. Precis som alla andra gånger jag går ut hade jag ingen direkt plan för hur jag skulle ta mig hem (that's my thing, intressant att det alltid löser sig) men det slutade i alla fall med att jag sov hos Martin. Hade en väldigt bra kväll, helt enkelt.

Klockan nio ringde alarmet och det var dags för jobb igen. Åt lite gröt och iförd gårdagens festoutfit och smink som runnit alldeles för mycket tog vi oss in till Max. Jag ogillar verkligen det där, att gå omkring schleden och äcklig i festkläder dagen efter. Den ökända walk of shame. Alla vet att man inte sov hemma den natten. Haha.

Nåväl, ska ta mig igenom den sista halvan av arbetet innan det är dags att snabbt ladda upp batterierna inför ett långt nattpass. Det ska bli roligt! Men nu ska jag återgå, plikten kallar så att säga.

(På bild syns några dog tags som jag specialbeställde som en present till Martin. Citatet är ifrån filmen Stardust. Det blev fint, tycker jag!)

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback