metal woman

Igår blev det inte mycket gjort. Direkt efter jag skrivit förra inlägget så släckte jag alla lampor och kröp ner i sängen. Enigma spelades tyst och jag somnade innan jag ens lagt huvudet på kudden. Ungefär. Jag vaknade väldigt långsamt, fem timmar senare, av att Martin försiktigt kliade på mig och kröp ner bredvid. Such a heavenly way to wake up!

Resten av kvällen kollade vi på Mafia!, en av världens roligaste filmer. Jag älskar den! Förstår inte vad andra har emot den riktigt. Vid halv tre var jag så trött att jag nickade till var tionde sekund ungefär, så jag gick och la mig. Vaknade vid nio och gick upp för att duscha. Det visade sig bli ett större projekt. Det tog en evighet verkligen. Efteråt hoppade jag i min onepiece och åt frukost framför ett avsnitt Six Feet Under. När det var slut kände jag mig trött så jag gick och la mig igen. Haha.

Vaknade halv tolv igen. Gick upp och tog hand om disk, tvätt, gjorde mig i ordning. När Martin var klar åkte vi in till stan för lite ärenden och sist gymmet.

Passet idag rörde triceps, mage och bröst. Det tog hårt! Jag har hela tiden känt att jag bör pressa mig själv lite mer, lära mig hur man verkligen tar ut sig det sista setet liksom. Jag underskattar ofta mig själv och får ut lite väl många repetitioner. Men idag var det inte så, det var kul. Det var lite omständigt att träna med skadat finger men det gick ändå bra. Är så himla glad att det inte hindrar mig!

Efteråt handlade vi lite och vi sprang på Ellen och Mary. Så jäkla glad blev jag, har inte sett dem på evigheter! Vi tjötade en stund och sedan for vi hem.

I bilen började jag ställa en massa frågor till Martin, om hans tidigare förhållanden och dylikt. Jag vet inte varför, men sånt är alltid lite roligt att höra om. Tycker jag i alla fall! För första gången på evigheter kände jag mig faktiskt en smula svartsjuk. Men när vi senare åt kvällsmat framför ett avsnitt Rome och han la sin hand över min, och flätade in sina fingrar mellan mina kände jag mig trots allt inte annat än genuint lycklig. Nykär. (Jag tycker om dig så fruktansvärt mycket.)

Just nu ligger jag i sängen och går igenom min backup på datorn, och han spelar Terraria. Imorgon ska vi träna och efter det tänkte jag åka hem, umgås med familjen och hämta upp en låda med helt oanvända hushållsprylar som jag köpt de senaste åren. Det ska bli roligt. Känner även för att fotografera. Och skriva. Och spela GW. Det ska jag göra imorgon.

Avslutar med en bild från gymmet. Vi hörs!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback