bullet



Blogg.se's nya design fuckar min hjärna. Ganska hårt, dessutom.

Jaja. Gårdagen spenderades tillsammans med mannen min. Vi sov helt galet länge, jag måste medge att jag inte mådde så där jättebra. Drog ett täcke runt mig och satte mig på altanen för att lyssna på regnet. Länge. Det var fint. Jag gillar regn.

Min chef på Cherry ringde och ville att jag skulle jobba. Det ville inte jag. En tjej från Trollhättan tog passet men behövde logi så hon fick sova i mitt hus, eftersom jag ändå inte var hemma. Jag fick visserligen hämta henne när hon slutat och när hon skulle åka hem imorse men det var det värt. För istället för att jobba på kvällen så fick jag idiotstädat mitt hus inför hennes besök, för att senare kunna spendera kvällen med Martin. Under tiden som jag tog en låååång dusch där jag fick rakat benen, skrubbat hela kroppen och gjort hårinpackning och allt sånt trams slängde han ihop en pannkakssmet à la Böwes. Jag skojar inte, han gör världens godaste pannkakor. Stekte dessutom bananer indränkta i honung (och honungslikör). Förtärdes tillsammans med glass framför Stardust. Mysig film.

Vaknade imorse efter fem timmars sömn av att de ringde från Max. Ville att jag skulle jobba men jag kunde inte börja när de ville eftersom jag skulle skjutsa Cherrytjejen till tåget. Martin tog passet och var tvungen att åka hemifrån tidigt. Jag tog mig an gårdagens disk innan jag åkte iväg på äventyr. När jag kom hem fick jag provköra farmins lånebil, ett riktigt monster. Skojar inte. Knappt nervös.

Åkte sedan till Nordby för att lämna husnyckeln till Martin. Det var nästintill kaos på jobbet och de frågade om jag kunde jobba. Och jag var ju ändå där och hade inget annat för mig så jag stämplade in, lyssnade på Hollywood Undead och tog mig an tvätten, leveranserna och andra småsaker. Det tog närmare fem timmar, allt som allt. Det var ett sjukt bra arbetspass. Chill, men ändå produktivt.

När jag kom hem tänkte jag ta mig an min egen tvätt. Två fulla IKEA-kassar. Satte igång den första maskinen och satte mig sedan i myskläder, med kaffe framför en serie. Så himla skönt att äntligen bara få sätta sig ner och bara vara. Hemma. Ensam (utan att klättra på väggarna). I ett rent hus.

Jag har det väldigt bra just nu. Jag behöver sådana här dagar. Då jag mest glider runt men ändå gör vettiga saker. Gör det som faller mig in, har kontroll. Det känns som att min vardag är mer på mina villkor än det varit tidigare. Jag känner mig lite starkare, stabilare. Tryggare. Ja, mycket tryggare. Mer avslappnad. Livet har många små glädjeämnen istället för en enorm, avgörande faktor. Jag känner mig vuxen. Som om jag åldrats tio år på en vecka. Jag är lugnare, finner mig i de situationer jag hamnar i. Den där likgiltigheten finns fortfarande, oron vibrerar smått i halsgropen och min hjärna känns fortfarande halvt mosad. Det finns utan tvekan de stunder då jag bara inte orkar. Jag har fortfarande svårt att definiera känslor och formulera meningar i mitt huvud, få bukt med tankarna.

Men någonstans kan jag känna att jag är på rätt spår.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback