My transition

image description

Chokladbjörnen jag fick av Dennis häromdagen. Glädje!

Gårdagen var väldigt fin. Det fantastiska vädret gör mig så glad i hela själen! Nog för att jag älskar varenda årstid på året, och jag tror till och med att jag tycker bättre om vintern än om sommaren när det väl kommer till kritan, men jag är så galet trött på att frysa. Jag fryser jämt. Så det gör mig så glad att jag kan gå ut och njuta till 110 procent. Och det kommer bara bli bättre nu.

Anyways, gårdagen var ganska hektisk. Jag åkte in till stan och catchade up med mina arbetskamrater Dennis och Adis och några av deras bekanta. Drack en kopp kaffe och åkte sedan till Westcoast och har äntligen blivit medlem. Så nu ska jag kötta bäst jag kan! Åkte sedan och storhandlade åt familjen, vilket faktiskt var ganska roligt. Åkte hem till Jessica och lämnade av en låda Cherry Queen-praliner som en (visserligen halvtaskig) födelsedagspresent och som tack för all hjälp jag fått under min anställning hos Cherry. Hon är så inspirerande, den kvinnan.

Öppnade en påse minimorötter och öste metal i bilen på väg upp till Nordby. Lämnade en låda kindergodis i Felicias skåp som tack för att hon är så bra. Typ. Inväntade Oskar som var och handlade innan vi åkte hem till Johan för att äta middag. Efter middagen spelade vi Bomberman (och jag vann fyra gånger i rad, för att jag är så awesome.. eller?) ett tag för att sedan krascha i soffan framför Sagan om Ringen. Jag såg första filmen för mååånga år sedan men orkade inte se klart den med TV4s alla reklampauser. Jag hade så svårt att se den, efter att ha sett alla de där populära "Sagan om de bannlysta" som fanns på YouTube för några år sedan. Så jag satt och förstörde filmen för mitt stackars sällskap. (Se aldrig film med mig.)

När filmen var slut filosoferade vi till ljudet av Ben Howard och klockan hann bli närmare fyra innan jag lät Robin somna. (Där och då kände jag att mitt liv påminner verkligen mer och mer om 500 Days of Summer-storyn.)

Vaknade vid tio och stack in till Nordby en snabb sväng. Tvättade av mig resterna av gårdagens smink och pratade med Kajsa och Gurra en liten stund innan jag åkte hem.

Planen för dagen är lite småluddig. Jag funderar på att åka in till stan och springa på spåret en sväng. Men innan dess ska jag bara städa upp lite här hemma och skriva in lite grejer i min almanacka. Boka in lite träningspass på Westcoast och hoppas att någon vill hänga med. Jag är så himla sugen på att göra allt, hela tiden. Det är synd att jag ofta jobbar till åtta på kvällen för då missar jag mycket gruppträningar, och det är typ dem jag är ute efter. Men det är klart, jag har ju alltid skogsvägar att springa på alternativt cykla, och tre timmars innebandy på torsdagar. Jag håller tummarna för att vi ska börja spela två dagar i veckan. Det hade varit så himla roligt! Jag har faktiskt införskaffat mig en alldeles egen bandyklubba nu. Yes, I'm dead serious about this.

Nu ska jag ta tag i mitt liv, kanske spendera dagen med min finaste Emma. Jag återkommer!




Slänger in den här också för nostalgitrippens skull. Åh, som jag skrattade åt den här när jag såg den för första gången för sex år sedan. Kunde inte andas!
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Emelie säger:

Haha, jädrans, vad du har mycket vänner! Så kul att se att du har så många fina personer att omge dig med, som kan lysa upp din vardag.



Jag kommer ihåg Sagan om Ändringen. Hujedamej, vad man satt och asgarvade åt det på Youtube.. Tehehe..

2012-03-29 @ 14:44:28
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
» Emelie säger:

Haha, ingen fara! Jag kommenterar för min egen skull - för att jag tycker om det; inte för responsen :3

2012-03-29 @ 15:56:57
URL: http://sockerskrin.blogspot.com
Trackback