Någonstans finns vår plats

image description

Jag gick och la mig runt klockan ett igår. Sov till åtta och satt i sängen och skrev i två timmar. Avslutade det skrivprojektet men blev inte särskilt nöjd, kan hända att jag filar på det imorgon. Sedan ska den läsas av personen den är ämnad för!

Åkte in till stan för att fika med min finaste Emma och hennes internetkompis Emelie. Världens sötaste tjej verkligen, det var väldigt kul att träffa dem båda! Åkte sedan för att jobba stängning. Det var kul, återigen fick jag göra allt förutom att stå i kassan. Kärlek till sådana dagar. Chefen pratade om en resa som han, Oskar, Robin och Krille ska åka på i slutet av april. Jag blir så avundsjuk, hade så gärna velat följa med! Ah.

Imorgon tänkte jag gå upp extra tidigt för att hinna med en löptur/powerwalk. Jag måste verkligen börja röra på mig. Och sluta äta så förbannat mycket skräp. Jag känner hur jag blir segare och segare.. Måste rycka upp mig! Det där medlemsskapet på Westcoast kommer allt närmare och närmare.

Det är en grym vecka jag har framför mig. Med många frågetecken dock, men det gör väl bara saken mer spännande. Jag fyller mina dagar med så mycket att dygnen känns minst 48 timmar långa. Det är fint. Något annat jag ser fram emot det är lördag då katterna förhoppningsvis kommer flytta. Det ska bli så obeskrivligt skönt att slippa känna sig som en barnvakt, slippa klor i låren, få sova om nätterna, slippa allt katthår och all kattbajslukt. I min kalender står det STORSTÄDA på söndagen. När den här veckan är slut kommer jag vara mycket nöjd tror jag.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback