I all sin prakt

image description

Den här förkylningen ger sig verkligen inte. I fredags trotsade jag min näsa och hals och åkte för att jobba ändå. Jag var instämplad i tre minuter innan Adis sa åt mig att gå hem. Vi ansågs vara överbemannade så jag och Oskar (som går på samma förkylning som jag) fick stämpla ut. Istället för att åka hem åkte jag till Lervik för att hänga med Robin. Jag fick prova spela det överhypade Diablo och efter det gick vi ut i solen och värmen. Gick runt och tittade på husen, havet, naturen. Klättrade upp för ett litet berg och gick omkring i skogen. Satte oss vid kanten och beskådade omgivningen, bland annat Svinesundsbron. Kastade sten. Mådde fruktansvärt bra.

Vi var ute i flera timmar. Åkte för att handla mat och begav oss sedan till Johan för att grilla. Det var mysigt. Jag mådde fortfarande bra. Skrattade mycket åt Oskar som så sensuellt grillade/åt marshmallows. När det började dra ihop sig åkte vi tillbaka till Lervik och efter lite funderingar kring kvällen började jag åka hem. Efter några minuter minuter fick jag ett sms, åkte tillbaka. La mig bredvid och somnade. Sov i två timmar. Sedan var jag tvungen att åka hem för att se 50/50 som jag då fått rätt skiva till.

Pratade i telefon med Manfred när jag bilade in till stan för att köpa glass. Det var roligt, vi har inte hörts på länge. Jag tittade på filmen och gick sedan och la mig. Den var lite utav en besvikelse faktiskt, men Joseph Gordon-Levitt är fin.

Igår vaknade jag tidigt av att jag inte kunde andas. Kollade Dexter och tog det lugnt innan jag åkte för att jobba. Jag slapp stå i kassan (tack åhMartin) men det kändes ändå inte helt bra att gå runt och hosta som en dåre. Att folk hoppar åt sidan när du kommer gåendes. Efter en lååååång arbetsdag åkte jag in till stan för att lämna tillbaka filmen och hämta Mary. Vi hängde hemma hos mig och det var kul att få träffa henne, det går alltför lång tid mellan gångerna.

Idag när jag vaknade mådde jag som igår. Hostade och kände mig skruttig. Så jag sjunkanmälde mig. Inte för att jag mår för dåligt för att jobba egentligen (jag har ju ändå överlevt ett arbetspass med 39 graders feber liksom) men för att jag hostar jättemycket. Det känns inte bra att springa omkring och hosta i ett kök. Eller i ansiktet på någon gäst. Så nu är jag hemma. Min första jobbrelaterade sjukanmälan. Känns vemodigt. Svagt.

Nåväl, det är som det är och jag antar att det var rätt. Jag försöker mysa. Det enda jag saknar är hostmedicin, det är ju så himla gott. Så nu när jag väl har en anledning att dricka det så hade vi ingen.. what a bummer.

Dagen ska jag spendera med min TV. Dexter och TV-spel. Och godis. Kanske.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Manfred säger:

Åååååh mys!! Ha en bra dag! Lova det. ^^

2012-05-20 @ 12:04:39
» Mattias! säger:

är det inte Fallout 3 jag ser där?! Jag är stolt över dig!

2012-05-20 @ 15:59:37
Trackback