remains of the day



Efter att jag avslutat min WoS-månad blev det ganska hektiskt. På fredagen satte jag mig i bilen och åkte till Mjölby. Tänkte att jag inte skulle behöva någon GPS men insåg att jag tagit mig vatten över huvudet. Körde fel men hamnade snart rätt igen. Ett glatt humör löser hälften. En kompis med kartläsarkunskaper löser resten.

Min helg hos familjen Hanberg/Karlsson var i alla fall grymt bra. Jag har saknat dem så himla mycket! Synd att dagarna går så fort dock, men det var ändå roligt att få fira halloween med dem och allt som hörde till. Vi åt frukost ihop, handlade, jag och Manfred gick en promenad i 1 timme och 40 minuter, vi gjorde en pumpalykta, åt en väldigt god middag, såg en massa filmer, spelade Alias och bara hade det sjukt bra!

Att träffa Manfred igen var annorlunda. Någonstans finns det så mycket jag vill säga, samtidigt som det känns som att allt blev sagt för väldigt längesedan. Det finns så mycket tendenser kvar från den tid vi hade, att jag inte tycker om vem jag är när jag är med honom. Och det gör mig lite ledsen. Men det är väl något man växer ur, så småningom.

Åkte hem på söndagen och lyssnade på Tool som Martin varit snäll och fixat åt mig. Lyssnade även sönder Remains of the Day från filmen Corpse Bride. Sjukt skön låt!

Kom hem vid 7 på kvällen. Drog på soundtracket till Corpse Bride, städade lite i huset och och packade upp. Tog en dusch, tände lite ljus och satte mig i soffan för att läsa Dexter. När Martin kom hem myste vi en massa, åt mat och kollade på Lie to Me. Ibland driver det mig nästintill vansinne. Jag tycker om honom så himla mycket att jag inte vet riktigt vad jag ska ta mig till.

Somnade sjukt tidigt jämfört med hur min dygnsrytm sett ut de senaste två veckorna. Runt midnatt! Sov riktigt jäkla skönt till tio imorse. Åt havregrynsgröt till frukost och nu ska jag ta hand om tvätten, kanske baka något (så jag blir av med äggen som står i kylskåpet) och gå en sväng innan jag beger mig till jobbet vid halv tre. Måste andas lite frisk luft, känna att jag rört på mig och framför allt samla mig lite. Har lite grejer som gör mig orolig som jag känner att jag måste få tänka igenom och bearbeta. Det grer sig!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback