serenity

Klockan är snart ett på natten och jag är så fruktansvärt trött. Vet inte var det kom ifrån, riktigt. Var helt sjukt taggad både på och efter gymmet och de första timmarna på jobbet. Sedan bara försvann alltihop. Så fort jag blir hungrig blir jag orolig, stressad, otålig. Är van vid att äta så ofta att jag blir hungrig praktiskt taget hela tiden. Hm.

Anyway. Hade en bra stängning och åkte sedan till Martin. Helt utsliten var jag, satt på en stol och bara stirrade tills jag nästan somnade. Vi åt mat, kollade ett avsnitt av någon serie och nu ska jag sova. Och det är så obeskrivligt jävla skönt att inte jobba inatt. Jag har inget riktigt perspektiv på hur mycket jag jobbat på Cherry det senaste, men det känns som att det varit praktiskt taget varje fredag respektive lördag. Tänk. Jag kunde varit tvungen att sitta bakom bordet just nu. Istället ligger jag här. Ska få sova. Ordentligt. (Heavenly!!)

Klockan är ställd på 07:00. Då är det frukost och sedan gymmet som gäller. Måste även handla keso, hallon och toapapper. Är det nån mer än jag som tycker det är pinsamt att handla sistnämnda? En av mina favoritbloggare, http://Lilija.Com">Lilija.Com, tog en gång upp det och skrev något i stil med "jag får för mig att folk tänker 'oj oj oj, nu ska hon hem och bajsa', eller nåt". Så nu tänker jag alltid på det när jag köper toapapper, haha! Someone really needs to get her shit together. Pun.. not.. intended..

Jag är så kass. Nu får det vara nog! Nästa station: sängen. Avstigning sker på höger sida av Idas färdriktning. Adieu!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback