run with the wolves



Det blev en rätt grym natt på Skagerack ändå. Vinstmässigt var det precis att jag gick plus, men allt andra vägde upp det. Träffade hur mycket härliga människor som helst, bland annat Joshua, en kille från Wales. Han gav mig sitt nummer, tyckte det var lite gulligt, även om jag inte är intresserad så. En annan kille som ända sedan jag började jobba hos Cherry, varje gång vi setts har kommit fram till bordet bara för att göra brofist, stod och pratade en stund, om GW2. Hans kompis sa att jag var snygg. Jävligt snygg. Det gjorde mig glad.

Så, livet som croupier har sina ljusa stunder. Ibland blir man behandlad som skit och ibland är du verkligen herren på täppan. Nätter som denna tycker jag att det är kul att jobba, särskilt när man är ledig innan på dagen och dagen efter.. till skillnad från förra helgen. Uäh.

Söndag. Jag sov ganska länge, just because I can. Segade som sjutton, såg till att ta hand om städningen av huset och att få all smutstvätt ren. Åkte upp till Nordby för att införskaffa lite nödvändigheter och begav mig sedan till Martin. Spelade och kollade på Lie to Me resten av dagen. Jobbade stängning dagen efter och på kvällen åt vi mat och kollade på TV. När han skulle sova satte jag mig vid datorn för att spela en liten stund innan jag kraschade. Jag började spela halv tre på natten. Halv åtta vaknade han till och frågade "Redan.. eller fortfarande?". Han hjälpte mig reda ut hur jag skulle utföra min sista skill challenge för den zonen och sedan bestämde jag mig för att sova. Kände mig rutten och sliten och mörbultad och överkörd och död. Jobbade stängning (var inte effektiv någonstans) och lovade mig själv att utföra ett bättre arbete imorgon. Och alla andra dagar framöver.

Kom hem och kollade ett avsnitt Dexter, somnade på soffan. Drömde mardrömmar och vaknade gråtandes (inte konstigt med tanke på att Sparven igår under stängningen berättade om helt stört sjuka grejer som det finns filmer på ute på internet). Nu tänkte jag ta hand om all ren tvätt, ta en dusch och sedan äta mat framför antingen Dexter eller Weeds.

Känner mig lite rastlös. Vill komma bort, ladda upp batterierna. Är inte särskilt utarbetad, mest uttjatad. Ända sedan jag började jobba för ett år sedan har jag inte haft någon semester. Vill se lite annat för att kunna hitta tillbaka. Ge mig en vecka i New York, Berlin, Amsterdam, London eller Rom. Starka kontraster.

Har för övrigt anmält mig till World of Shape. Man får ett tränings- och ett kostprogram som ska få dig i form på 30 dagar. Jag var jättemotiverad fram tills det att jag anmälde mig. Jag som saknar rutiner så fruktansvärt hårt att jag inte ens kommer ihåg att borsta tänderna ska nu laga speciell mat till varje dag och dessutom äta var tredje timme. Och träna en gång om dagen. Jag hoppas motivationen kan smyga sig på när det är dags (fyra dagar kvar). Har nog svårt att inse att det KAN ge resultat på en månad, så om man väl börjar och märker skillnad så blir det nog lättare. Mja. Det blir säkert awesome.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback