i'll take you


Vaknade av mig själv halv åtta imorse. Jag hade alla dagens planer i bakhuvudet och det verkligen kliade i kroppen för att jag ville gå upp och sätta igång. Kollade klockan som visade halv åtta och jag kände att det inte var för tidigt. Så jag skuttade upp, bäddade, tvättade ansiktet och hoppade i myskläder och åt frukost framför ett avsnitt Six Feet Under. Jag vill så gärna fortsätta se på Breaking Bad men Martin och jag ser den ihop, så.. Jag ser klart andra säsongen SFU och påbörjar åttonde säsongen Weeds efter det. Tycker det är så himla mysigt att börja och avsluta dagen med något avsnitt! Och på lediga dagar lyxa till det med fler. Obviously.
 
Råkade somna på soffan i några minuter när skivan tagit slut. Martin väckte mig med en puss på pannan och efter det satte jag långsamt igång med dagen. Drog igång med att städa, lite mer djupgående än vanligt. Och nu är allt rent, städat och i ordning! Jag sitter i soffan med en flapjack, en shaker med Xtend och småsneglar på Six Feet Under samt tänkte ta hand om lite grejer på datorn. Det känns lite som att dagen sprungit iväg men jag kämpar emot den där ångesten som säger åt mig att prestera och stressa, trots att jag är ledig och inga egentliga krav ställda.
 
För övrigt så kommer jag inte åka på antagningen för GMU imorgon. Jag fick ihop så lite timmar förra månaden (och månaden innan dess) att jag inte känner att det är läge att ge bort pass.. Jag jobbar redan såpass mycket så jag kan inte byta till mig andra pass heller. Vi går in i högförsäljningsperiod samma dag som uttagningarna började så det passade sig väldigt dåligt helt  enkelt.. Jättetråkigt, eftersom jag längtat efter det här så länge. Men det var väl helt enkelt inte meningen.
 
Men eftersom jag jobbar stängning med två av mina favoritpojkar på Max på torsdag så får det prioriteras före pumpen, för första gången någonsin. Så passet är flyttat till ikväll istället, men jag hann aldrig säga det till mina deltagare så jag får bara hoppas att någon kollar schemat och ser att det är ett pass ikväll. Inte mig emot om det inte är ddet, för då får jag äntligen styrketräna tillsammans med Martin för första gången på evigheter, istället!
 
Så fort jag är klar vid datorn ska jag försöka åka iväg, ta en sväng i tusen ärdenden in till stan och till Nordby, haha.. Och försöka få satt upp fågelmaten och ljusslingan i trädgården.

 
Martin tyckte också att Breaking Bad var fantastiskt bra.. att sova till?
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback