antidote

Vild helg var det sagt ja. Särskilt vild blev den inte. Faktum är att det var mycket som inte blev som det skulle.

I lördags var det alltså Centerfest! Som en personalfest för alla på Nordby, kan man säga. Förra året var det helt jäkla awesome, så jag var minst sagt väldigt förväntansfull. Dock så jobbade jag stängning, till skillnad från förra året, så vi missade förfesten, buffén, livebandet.. Kom dit när folk börjat däcka liksom. Men vad gör man.

Jag jobbade i alla fall stängning med min fina, så jag var rätt nöjd ändå. Tur i oturen, så att säga. Så fort vi stämplat ut så togs det fram öl och rom och cola, för att kompensera upp det vi förlorat i tid. Ja, förutom Martin då, eftersom det var han som körde.

När vi kom fram kände jag mig lite skeptisk. Och smått dragen. Vi ramlade in när folk börjat dunsta och cidern tagit slut i baren. Men vi körde vårt eget race, fick lite mat från buffén (stor eloge till Spahotellet för servicen!) och minglade runt. Jag var salongsberusad och hade galet kul. Vår arbetskamrat Viking har en flickvän från Irland, Vicky. Hon berättade att det första hon lärde sig på svenska var hur man säger hejdå. Fast, killen som lärt henne sa att det hette "min röv blöder ofta". Jag skrattade oavbrutet i en kvart, utan överdrift faktiskt.

Nu över till en ganska vidrig del av det informativa om kvällen. Jag hade mått bra hela tiden fram tills vi skulle åka hem och satte oss i bilen. Då blev jag så fruktansvärt åksjuk (ja, faktiskt). Tillslut så blev det så illa, att jag inte hade kraft nog att säga ifrån, utan bara stack ut huvudet genom rutan och helt ohämmat lät allt maginnehåll komma upp. Problemet var att vi färdades i 80 km/h och det jag inte tänkte på var att vinden tog med sig det mesta.. In igen.

Så fort vi parkerat och jag stod med båda fötterna på marken försvann illamåendet och jag tackade gudarna för att bilfärden var över. Jag bad Martin att utan vidare undersökning bara lämna bilen snarast möjligt och lovade ångestfullt att städa den följande morgon.

Jag sov länge. Vaknade till när Martin åkte till jobbet och kom in med ett glas avslagen cola (det är helt underbart dagen efter). Jag låg och degade i sängen i en evighet, läste och kollade på Glee. Egentligen skulle jag åkt till Stockholm för att åka på kryssning med Cherry den morgonen, med jag var inte körduglig vid den tiden (4 timmar efter vi kom hem) och kände mig tvungen att ta hand om Martins bil snarast, trots att han skrattade och sa att det var lugnt. Det var inte lugnt, inte någonstans!

Så lite senare under dagen städade samt tvättade jag hans bil. Tre gånger, för att säkert få bort allt. Det var en ganska otrevlig upplevelse men resultatet blev galet bra. Hade han inte varit så avslappnad om det hade jag skämts ihjäl.

Ägnade kvällen framför säsong fem av Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami, jag älskar dig. Seriöst, hon är ju helt underbar. Fick även städat huset, duschat flera gånger, tvättat kläder (och allmänt sanerat allt relaterat till föregående dagens bravader), diskat, handlat och faktiskt möblerat om lite grann. Satt ihop ett aaaaasvackert bord jag beställde för typ ett år sedan. När Martin kom hem hade jag förberett med pizza och glass som tack för att han tog hand om mig kvällen innan. Han var för övrigt helt galet snygg (och av alla dagar i mitt liv var jag tvungen att glömma mobilen hemma just den dagen, därför har jag inga bilder att visa) och väldigt tålmodig och glad trots omständigheterna. Boyfriend of the year.

Idag sov jag visserligen länge men har ändå hunnit med en del grejer. Gjorde comeback på gymmet och det gick jävligt bra faktiskt! Vi spelade även Silent Hill 2 och råkade sedan somna i soffan båda två. På kvällen var vi på bio och såg Django Unchained. I egenskap av stort Tarantino-fan tyckte jag att filmen var awesome! Frossade dessutom i popcorn, en liten burk Pringles och Kinapuffar. Hade bara ätit lite gröt på morgonen och sedan inget mer på hela dagen så tro mig när jag säger att jag var hungrig..

Har sovit i 24 timmar på två dagar. I gengäld känner jag mig full av energi! Så nu ska jag sova och ladda upp inför en produktiv morgondag!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Boll säger:

http://static.someecards.com/someecards/usercards/1297391057000_4177040.png

2013-02-09 @ 13:30:23
Trackback