be my clementine

Alla hjärtans dag. En allmänt hatad dag, verkar det som (men vissa har ingen pappa på farsdag eller mamma på morsdag så alla singlar som whinar, just STFU ok).

Jag började dagen med att vakna efter fem timmars sömn. Klockan va sju och jag var så trött men kunde inte somna om. Fick ett sms som jag svarade på och låg vaken i mer än en timme innan jag lyckades sova tre timmar till. Hade en produktiv dag där jag hämtade grejer från Söle samt förberedde en liten alla hjärtans dag-överraskning åt Martin (vid datorn ställde jag en vas med rosor, choklad och en handskriven kärleksförklaring). Åt middag och fikade med min familj innan jag vid åtta åkte in till gymmet för 45 minuters X-fit följt av en timme på cykeln.

När jag kom hem igen var jag helt död. Men fick ett varmt mottagande av mitt hjärta som köpt en låda choklad. Unnade mig några bitar, trots deffen, till en kopp kaffe framför sista avsnittet på andra säsongen av Game of Thrones. Ååååh, ge mig fortsättningen nu!..

Nu ligger jag i min säng och mår lite halvdåligt faktiskt. Min plan är att ligga minus 500 på kaloriintaget varje dag, men nu tror jag det är mer. Inatt ramlade lönen in och imorgon ska jag handla mat och betala räkningar. Skippar nog gymmet imorgon, så jag slipper stressa. Och får sova ordentligt, framförallt. Det är viktigare!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback