i kind of like it ugly

Wassaaaap bloggen? Ehm.

Jag sitter på en cykel at the moment. Knarkar Disturbed (påminn mig om att jag ska lyssna mer på dem), läser bloggar och varvar ner efter dagens, faktiskt, andra besök på gymmet. Tanken var ju att jag skulle väga in mig, men jag orkade inte behöva gå upp tidigare (och dessutom inte få äta mat). Tror jag ska boka in en tid direkt för nästa vecka, så jag inte kan dra mig ur! Fick sova relativt länge ändå men hade asdåligt morgonhumör. Tillskillnad från Martin som var glad och skuttade omkring och sjöng högt. Irriterad? Ganska. Stackarn var ju bara glad. Jag fick så dåligt samvete efteråt att jag köpte choklad och la vid hans dator. Haha.

Åkte in till gymmet för att gå igenom en massa magövningar. Vi körde även marklyft, det kommer bli en av mina favoritövningar! Galet bra tog det. Vi var tvungna att avbryta efter inte alls mycket träning utan mest genomgång, så jag stack när Martin åkte till jobbet. Drog på mig solglasögonen och knäppte upp jackan, vilket fantastiskt väder vi haft de senaste dagarna! Åkte och handlade på Konsum (på bokrean köpte jag en ytterligare, men bättre, intensivkurs i italienska, samt en bok om tecken och symboler - jävligt kul faktiskt) och stack sedan hem med det. Fick elräkningen för december och januari. EHE. Det sved. Ganska duktigt. Men det ska vi nog fixa!

Åkte sedan hem till Söle för att greja med min bärbara dator och en massa andra saker som jag tänkt men inte hann göra. Eftersom träningspasset blev så lamt tänkte jag åka in och vara med på kettlebells, men väl på gymmet insåg jag att det var struket. Så jag körde ett helhjärtat mage/rygg/axlar-pass istället!

När jag är klar här ska jag hem till Söle igen och hämta min bil, ifall farmin lagat bromsarna på den. Jag lämnar grejerna där och kommer tillbaks och gör färdigt allt annat imorgon. Städa bilen och mitt hus, lämna av grejer, hämta grejer, uppdatera Spotify och skicka iväg lite viktiga mejl. På kvällen imorgon ska jag träffa världens bästa Terry! Och sedan njuter jag av resten av min lediga kväll, idag och imorgon, med mitt PS3 tror jag. Jag har varit ledig fyra dagar i rad nu, mina sista på jäkligt länge vill jag lova! Hoppas den här förkylningen kan släppa lagom till Mars. Jag tar en dag i taget helt enkelt. Jag har vad jag behöver!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Amanda säger:

Jag måste bara lämna en snabb kommentar och säga att det är sjukt peppigt att läsa om din träning. Blir massor med pepp på att fortsätta träna och utveckla träningen och allt runt omkring!

Svar: Tack så jättemycket för att du säger det! Verkligen. Det är som regel inte den reaktionen jag brukar få så för det mesta känner jag mig mest tjatig, men kul att så inte var fallet!
Ida Hansson

2013-02-26 @ 23:26:38
URL: http://butitsnotyugoslavia.blogspot.com
Trackback