new deep

Ända sedan min heltidsvecka-på-tre-dagar-period har jag känt mig.. Så himla sliten. Trött utan förmåga att bli utvilad. Jag vill skaka av mig det och bli pigg!

Det känns dock som att min känslomässiga svacka officiellt är hundraprocentigt förbi. Jag märkte det idag när saker gång på gång gick åt skogen (låset på bilen frös igen, mina favoritörhängen gick sönder och jag hade plockat fram en CD, en ljudbok, jag längtat efter att få lyssna på men skivan var praktiskt taget delad på mitten av någon anledning) och det lämnade mig helt oberörd verkligen. Det är skönt. Kan jag känna mig stabil mentalt gör det inget att jag är trött och somnar tidigt på kvällarna.

Idag har jag varit ledig under dagen. Tog itu med allt jag lämnade innan vi åkte till Karlstad och det jag lämnade när vi kommit hem från Karlstad, allt var kaos. Hela köksbordet fullt med grejer och översvämningar av disk och allt som hör till. Allt som är ovanligt under mitt styre. När jag tagit hand om allt tog jag mig friheten att återgå till sängen och småslumra med huvudet mot Martins bröst i tjugo minuter. När han åkt för att jobba drabbades jag av en grym huvudvärk som hemsökt mig till och från i flera dagar. Av någon anledning har jag helt plötsligt börjat känna av smärtor i både magen och huvudet, i princip varje dag, jag som verkligen aldrig har det annars. Däremot har jag inte varit märkbart sjuk en enda gång på typ ett halvår (tror jag var lite småförkyld i december någon gång). Och jag har dunderlätt att somna. Det är också skönt. Tror det har med träningen att göra. Huvud- och magsmärtorna kan nog bero på min fruktansvärt obalanserade kost i kombination med den hårda träningen. Men nu har jag bestämt mig för att den här veckan ska vara vilovecka, har tränat fem dagar i veckan sedan min födelsedag, ish. Men på måndag är vi tillbaks igen, och då även med klar skärpning på dieten.

I vilket fall, jag kollade klart första säsongen av Glee (awesome serie, jag står för det) och sedan begav jag mig in till stan för att göra något jag aldrig gjort förut, sätta mig ensam på ett kafé och läsa en bok. Så jag åkte till Kaffedoppet, åt skolebröd, drack kaffe och läste Femtio nyanser av honom. Som alla säger ska vara så bra. Satt där i en och en halv timme innan det var dags att bege sig hem till Söle och äta middag med familjen, följt av semlefika. Mums.

Jobbade sedan natt och det gick bra. Kom hem och småpysslade med grejer innan det blev dags att krypa ner i världens skönaste säng. Ska läsa lite tills jag kraschar, jag ger det fem minuter. Imorgon stundar en spännande start på vad som kommer bli en vild helg!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback