funny delicious

Vet inte riktigt vad som hände igår. Jag sov praktiskt taget hela förmiddagen, kollade på Supernatural men slumrade till och från. Jag var på sämst humör och helt galet jäkla otaggad att jobba. Nä, det var ingen bra arbetsdag helt enkelt.

När jag kom hem sent på kvällen däremot, möttes jag av världens bästa pojkvän som köpt pizza, glass och kladdkaka. Kaloribomb deluxe men usch vad jag behövde det! Så vi kollade en massa Supernatural och åt oss till.. Jag tror inte matkoma är tillräckligt för att beskriva det. Jag låg på mage och bara tänkte.. Rör jag mig nu, så dör jag. Men det var värt det. En jäkligt mysig och god kväll.

Vaknade sex timmar senare och for upp ur sängen. Idag åker jag till Stockholm och jag ville hinna gosa så mycket som möjligt med Martin innan han åkte till jobbet. Så jag smet in till honom och la mig i hans famn och ville inte somna från ögonblicket. Känna mig liten i hans armar. Underbart. Precis innan han skulle gå upp ringde mobilen och det visade sig att han fick börja två istället för halv tolv. Jag tog tillfället i akt att gosa halvt ihjäl honom innan han åkte. Jag måste verkligen åka hemifrån oftare. Att lämna hemmet för att åka till andra sidan Sverige, för fyra dagar, gav mig en sån grym ångest. Martin fick hela tiden påminna mig om att det bara är en halv vecka, att det inte är något att stressa ihjäl sig för.

När han åkt städade jag hela huset innan jag stressad som fan började packa. "4 dagar" ekade i mitt huvud hela tiden och ändå fick jag med mig TVÅ väskor. Fast det är mycket mat. Och tre uppsättningar träningskläder.

Så nu sitter jag på tåget, har ungefär en timme kvar till Göteborg. Hade glömt bort hur kul det är att åka tåg! Fast jag gillar inte att åka baklänges.. Tåget är dessutom av det äldre och skruttigare slaget. Får mig att tänka på alla de gånger jag åkte till Mjölby hela tiden. Så längesedan det var, och hur annorlunda allt är nu. Men det är fina tankar. Onödigt vore det annars, att gräma sig i det förflutna!

Har sminkat mig och målat naglarna här, faktiskt. Sistnämnda gick så där, haha.. Högerhanden blev markant mindre kladdig än vänstern, av någon anledning. När jag sitter på nästa tåg, där de förhoppningsvis har eluttag, ska jag se på Supernatural! Har tagit med mig min bärbara dvd-spelare och säsong 4-6, hoho. Ska nog köpa mat i Göteborg med, har en hundralapp att go crazy med. Subway. Mm.

Nä, nu ska jag fortsätta lyssna på Hollywood Undead och drömskt stirra bort i fjärran. Och riktigt tagga inför bodypump-utbildningen som börjar imorgon. Det ska bli så jävla roligt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
» Adis säger:

Yeeeeyy...!!! Good luck girl and have alot of fun! :D
Ses om en måndag igen då :D mizz ya!

2013-06-13 @ 19:56:22
Trackback