pocket whip

Jag var jättetaggad inför den här dagen. Var på Söle och solen sken, ringde jobbet och frågade om jag kunde dyka upp en kvart senare än tänkt så jag skulle hinna cykla. Allt var awesome.

Efter en arbetsdag som passerade fort var jag helt slut. Inte trött som i sömnig, men som i sliten. Åkte till gymmet med Martin men motivationen stendog, särskilt med tanke på hur jävla hårt jag kommer få slita i helgen och hur död jag kommer vara efteråt. Och hur stressad jag är inför hela äventyret.

Så istället blev jag sur och gav upp mitt gymmande. Men det är okej, jag har ändå cyklat en och en halv mil idag. Och ligger sexhundra kcal minus. Ägnade den sista tiden åt att vifta med min Pocket Whip (en app som får mobilen att låta som en pisksnärt när man viftar med den, kostade femton spänn, skitkul, och värt, verkligen) mot Martin som fortsatte träna. Skönt att man är lättroad. Och har en pojkvän som står ut med det.

Måste ta mig samman och acceptera att jag var för trött idag och inse att det är vettigt att lyssna på sin kropp. Är glad att jag fick en bra start på dagen åtminstone, hoppas på en snarlik dag imorgon och lägger upp en bild på en älg. Varsågoda.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback