oblivious

Jag fick gjort det mesta på min lista och satte mig sedan vid datorn för att kolla lite Ray William Johnson. Älska den killen alltså. Tog en lång dusch och släckte sedan ner rummet, tände ett ljus och lyssnade på Ben Howard för att sedan krypa ner i sängen (med mina nyrakade ben, heaven). Somnade direkt jag la huvudet på kudden och vaknade senare när Martin kom hem. Men jag minns praktiskt taget ingenting. Fina killen hade med sig en överraskning till mig som han filat en snygg presentation till, men trött som jag var sa jag bara hej och somnade sedan om. Haha, stackarn. Jag var så trött att det gjorde ont i kroppen att jag skippade mina planer om att be honom lägga sig hos mig.

Vaknade imorse och kände mig schleden men gick ändå upp. Tog hand om tvätt och åt frukost framför några avsnitt Family Guy, och när Martin vaknade lagade jag gröt åt honom och vi degade i soffan framför ännu mer FG. Bryggde kaffe och åt naturgodis. Hade en galet mysig morgon, jag tycker om honom så fruktansvärt mycket.

Sitter just nu på jobbet och har rast. Ikväll stundar stängning med några utav mina favoriter och sedan ska jag tagga sönder inför ett gympass med min älskade. Sedan ska jag först ta hand om lite måsten och efter det ska vi ta igen allt mys som vi gått miste om under min senaste arbetsvecka. Imorgon är jag ledig!

Life's gooooood.

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback