republic of gamers

Åh. Igår kväll jagades jag hela tiden av den där känslan att for the love of God, alla måsten tar aldrig slut! Jag åkte in till stan och skippade besöket på Systemet (och sköt väldigt entusiastiskt och naivt upp det till idag) och tog istället mitt pliktenliga och obligatoriska besök på Konsum på lönedagen. Det är då jag köper en massa mat, eftersom jag som regel inte haft så mycket av den varan veckorna innan lönen. Jag köper alltid potatis på lönedagen, har jag upptäckt. Haha.

Lyckades att inte handla upp hela butiken och åkte sedan hem. Plockade upp maten och insåg när jag skulle sätta mig ner att jag skulle behöva täcka sidorna av gerbilburen med plast, för det var spån överallt verkligen. Vilket heltidsprojekt det blev, och dammsugaren fick åka fram för andra gången för dagen. Men resultatet blev bra! När jag tillslut var färdig med allt hade jag bara en timme på mig att chilla innan det var dags att åka till jobbet. Jag drog på mig min onepiece, tände ljus och i kontrast till detta pumpade jag Machinae Supremacy på hög volym. Jävlar så bra de är, peppmusik utan dess like! Satt och redigerade bilder och drack te (vaaad hände där, handlade tre olika tesorter förut, jag som aldrig uppskattat te har blivit nästintill manisk - antagligen för att det är mindre jobbigt än att brygga kaffe) tills det blev dags att åka. Lämnade en lapp vid datorn där jag meddelade att det fanns pizza att tillgå. Han är bortskämd, som har mig, wink wink.

Hade en rätt schysst natt på jobbet. Trevligt folk med stora förluster. Hej provision. Det gick dessutom väldigt fort och när jag slutat genomförde jag dagens goda gärning och skjutsade jag lite folk innan jag åkte hem. Var hemma vid fyra och var inte ett dugg trött. Martin var vaken och vi utbytte meningar om dagen en stund innan jag kravlade ner i sängen.

Hade satt klockan på halv nio och trodde ALDRIG jag skulle vakna. Men det gjorde jag faktiskt. Ännu bättre så tvingade jag mig upp för att åka in till stan och ta min jungfrufärd till Systembolaget! Men usch så trött jag var. På vägen hem, på grusvägen mitt ute i ingenstans hittade jag en påse med en grillad kyckling i. Da. Fuq. Trodde för ett ögonblick att jag hallucinerade men nej, den var på riktigt.

Nu har jag suttit vid datorn en stund och lyssnat på mysig musik och sorterat samt redigerat färdigt bilderna. Ska bara lägga över lite musik från Martins dator så ska jag synkronisera sedan.

Ska åka till jobbet alldeles strax. Tänkte handla samt panta lite burkar (har fått en thing för mynt eftersom jag börjat använda min kitty bank) innan jag börjar. Är så himla sugen på att spela men det får bli ikväll eller imorgon. Nu stundar frukost, disk och tvätt!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback