silverthorn

För första gången på länge känns det som att jag inte har så där fasligt mycket att berätta. I tisdags blev det kettlebells, jag glömde i all hast mina handskar men lyckades köra två kilo tyngre än vanligt, ändå. Direkt efteråt åkte jag faktiskt hem, det blev ett halvhjärtat besök på gymmet den dagen. När jag kom hem lagade jag en massa mat inför kommande dagar och var allmänt huslig, och när Martin kom hem burrade vi ner oss framför Drawn Together The Movie The Movie. Ja, den heter så.

I onsdags var jag ledig, och jag spenderade dagen genom att inte göra någonting alls. Jag dammsög och tog hand om lite tvätt men mest låg jag på soffan och kollade på Family Guy. På kvällen spelade jag Portal 2 co-op med Manfred och fick hastigt åka eftersom jag fick en sån himla craving efter naturgodis. Martin har lärt mig tjusningen i kokos, så jag har blivit en riktig sucker för naturgodis i form av kokos/nötter i choklad/yoghurt. I vilket fall så stressade jag som en jagvetintevad för att hinna in till stan. Med bara några minuters marginal var jag på parkeringen men kände där och då att äh. Fuck it. Jag vill inte ha. (Oh. The irony.)

Åkte istället raka vägen till gymmet och satte mig på cykeln i väntan på Martin. Fick cyklat av mig 500 kcal innan han var där och då stundade ett pass lats och biceps. Det gick väldigt bra. Tre och en halv timme efter att jag kom dit åkte vi hem och kvällen bjöd på lite mat framför Family Guy.

På torsdagen sov jag länge. Jag bestämde mig för att ta en vilodag eftersom vi ändå inte skulle lyckas tajma in våra gympass. Vid tolv väckte jag Martin och sa att frukosten var färdig. När han ätit den somnade han på soffan och jag tog hand om allt som behövdes ta hand om och njöt av att ha gott om tid på mig. När jag var färdig satte jag mig bredvid honom i soffan, kollade FG och strök honom över håret i en timme. Sneglade på honom lite då och då och bara insöp känslan. Du gör mig lycklig.

Åkte i god tid till jobbet och det var så himla skönt att slippa stressa (har för övrigt varit i tid varje gång sedan jag påbörjade projektet, det går ju bra det här pepparpeppar). Solen sken så himla skönt att jag tog mig tid att sätta mig på altanen i mina solglasögon för att ta en kopp kaffe. Lyssnade på Kamelots nya album som annonserades ut samma morgon (fick en sms-uppdatering från Spotify utan att jag bett om någon, så himlans behändigt!) och mådde så. Jävla. Bra. Den bästa morgonen på väldigt länge!

Hade dessutom en bra stängning med en variant av mitt dream team. När jag kom hem myste vi återigen framför FG, det har blivit vår grej att se det på morgonen och på kvällen (drog igenom säsong fyra på en dag) och jag kraschade ganska omgående. Våra dygnsrytmer är ganska raka motsatser, haha. Vaknade någon timme senare av att Martin lyfte upp mig och bar mig in till sängen. Jag kände mig som ett barn igen, det var mysigt. Haha.

Imorse vaknade jag av att Martin kröp ner i min säng. Somnade om i
min älskades famn och sov återigen fånigt länge. Men det är skönt på ett sätt, vissa perioder sover jag åt skogen för lite. Så nu passar jag på att dega och sova mycket bara för att jag kan! Gick upp och lagade frukost åt oss båda och sedan åkte vi till Nordby. Jag för att jobba och han för att handla. Arbetsdagen gick fort och bra. Adisen är bäst. Det se jag lärt mig idag.

Taggade sedan gympasset som inte blev av imorse. Mage och nedre delen av ryggen stod på schemat och jag tycker det är så tråkigt. Men lyckades ändå tagga till och ta mig igenom allting. Trots att det krävdes att jag bokstavligen slog knytnäven i väggen och skrek rakt ut för att kunna tagga till. Körde även lite bröst och lats innan jag till slut satte mig på cykel. Och här är jag nu! Det var ett grymt pass ändå, trots att det är så tråkigt. Jag bangade den sista övningen men kom snabbt springandes tillbaka och skrek att jag ångrat mig och kastade mig in i Martins killer-kombinationer av magövningar. Det tog bra och jag lyckades pressa mig väldigt hårt trots att mage är min svagaste punkt och att jag därför tycker det är så tråkigt.

Åker nog härifrån om en liten stund. Har varit här i tre och en halv timme. Imorgon är vi båda lediga, fast jag jobbar på natten. Jag tror det blir en bra dag. Jag ska försöka komma upp tidigt så jag hinner handla mat och ringa min far. Sedan ska vi till gymmet och köra veckans sista pass - ben - och om allt går som planerat ska vi äta middag med min mamma. Längtar!

För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback