castaway



Trött tjej njuter aktivt av rastens sista minuter..

Igår när jag lagt mig kom Martin in och tittade på mig lite finurligt, pussade mig och påminde om att han tycker om mig. Fina killen, med allt som varit så har jag det senaste verkligen tänkt på hur högt jag värderar honom och hur glad jag är att han finns. Den gesten värmde mitt hjärta, och gör fortfarande i skrivande stund. Man får sina uppvaknanden ibland, där man gör allt man kan för att inte ta saker för givet. Som igår t.ex. när jag gick runt hela dagen och tänkte på hur tacksam jag är över att mina knän fungerar som de ska. Resten av kroppen också, förstås.

Igår kväll försökte jag även guidad meditation och kroppsscanning innan läggdags. Men jag började bara skratta rakt ut, för mina gerbiler var helt galna, grävde och gnagde helt febrilt.. Fanns ingen möjlighet att fokusera alls. Men det var värt ett försök!

Jag fick bara sovit i 5 timmar, men verkligen skuttade upp och gav mig själv en fantastiskt bra morgon med Arrow och utan stress. Det var kallt och mörkt ute men när jag försiktigt bilade fram i skogarna, med sätesvärme på max och 5FDP i högtalarna så kändes livet så jäkla bra.


Jag har en massa tankar och funderingar kring framtiden, det är lite småspännande faktiskt. Vill bara få allting klart nu! Antingen GMU eller annan utbildning, det återstår att se hur mina möjligheter ser ut..

Jag längtar tills jag slutar! Martin var fortfarande vaken imorse när jag gick upp (!) så det är tveksamt om han kommer komma till jobbet en sväng samt det där gympasset vi planerat. Vi får se. Jag är trött som as men ändå sjukt taggad och glad över att det är fredag! Jag kommer mysa ihjäl mig ikväll. En kort stund, innan jag typ.. Dör av utmattning. Haha.
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback