phoenix

Tror det spöregnar ute. Något låter väldigt gemytligt i alla fall.
 
Oj vilken dag det har varit! Jag vaknade upp i famnen på min fina. Som tidigare nämnt händer det sällan (eftersom han praktiskt taget alltid försöker döda mig i sömnen när vi trängs i en nittiosäng) så när vi väl sover ihop uppskattar jag det mycket. Ingenting jag tar för givet, helt enkelt.
 
Jag var lite grumpy över att klockan var halv tio, jag hade egentligen velat varit uppe och igång tidigare. Men är man en nattuggla som jag måste man antagligen kompromissa ibland för att kunna få sova ordentligt. Och trots att det var ofrivilligt så fick jag i alla fall sovit ut, och det var ju faktiskt himlans bra ändå. Så efter att ha fångat nuet och kliat på Martin en stund traskade jag upp och började greja. Vi åt sedan frukost framför ett avsnitt Supernatural, la oss ner och somnade båda två. Det är lite ångestladdat samtidigt som det känns lite lyxigt, att somna om efter man ätit frukost. När det sedan började bli dags för jobb dammsög jag huset, dammade, vek tvätt, hängde annan tvätt, diskade och packade min väska full med mat. Redo för dagen utanför fristadens väggar!
 
Väl på jobbet gick det seeeegt.. Men efter ungefär två och en halv timme höll jag på att förbereda mig för rast, när jag såg en beställning i expressen som jag tänkte dela ut snabbt. Jag såg efter en liten stund att det var min relativt nyfunna vän Niklas som beställt, det var kul att se honom! När jag givit honom hans mat och vi sagt hejdå kom jag på att jag faktiskt också skulle äta, så jag skickade iväg ett sms och frågade om vi kunde sällskapa. Så det gjorde vi, det var übertrevligt verkligen! Skön kontrast till att sitta och uggla ensam inne i personalrummet liksom. Det är inte helt omöjligt att jag kanske råkade dra över min rast ganska hårt, men när jag kom tillbaka var jag som uppladdad på helt ny energi och entrade något slags fuck-yeah-mode, ställde mig själv i kassan för första gången på säkert flera månader och hade asroligt resten av kvällen. Så kan det gå!
 
Återigen var vi färdiga tidigare än beräknat och jag bilade in till stan för att möta Martin på gymmet. Det skulle köttas bröst och triceps för första gången på en vecka och jag var så taggad, uppladdad med en flapjack och en hel skopa Assault. Vi tränade i tre jäkla timmar. När det kommer till bröst-triceps och lats-biceps så får jag aldrig nog, riktigt.. Tror dessutom att viloveckan gjorde riktigt gott, rent volymmässigt har jag verkligen ökat. Skönt för kroppen att få några dagar off och bara.. inte ligga på ett underskott av kalorier samt bygga upp de hårt tärda musklerna. Även om jag inte känner mig "färdig" på långa vägar med vad jag vill uppnå så känns det så jäkla roligt att jag är på väg åt rätt håll. Och att jag kommit så långt. Det är så spännande att veta att jag har så mycket mer att upptäcka, och lära.
 
Nu är klockan asmycket och även om jag inte är direkt sömnig så känner jag mig mörbultad. Ska hoppa in i duschen och sedan sova.. tagga till inför morgondagen, då jag faktiskt är ledig! Det innebär leg day, med pump och x-fit. Och förhoppningsvis möjlighet att pilla med bilen och lite andra smågrejer. På fredag jobbar jag oh till helgen är jag ledig med min fina. Är så galet sugen på fest faktiskt! Inte själva drickandet men att få komma ut, lyssna på musik, dansa, se folk.. allt sånt jag inte kunde göra när jag jobbade på Cherry. Känns konstigt att inte ha varit på någon av krogarna/klubbarna på så länge. Vi får se, förhoppningsvis hittar jag på någonting på lördag kväll. Men vi tar en dag i taget, nu fokuserar jag på att få vila ordentligt!
 
I förhållande till gårdagens inlägg lider jag av bildtorka idag, tråkigt nog. Bjuder i alla fall på en screenshot ifrån när Martin filmade mig på mitt uppvärmningsset i hantelpressen. 12 strikta på 12,5 kilo efter att ha maxat på bänkpressen. Asnöjd!
 
 
För övrigt anser jag att Karthago bör förstöras.


Dela gärna med dig av din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kommentarer
Trackback